٢٠:٠٠ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
با معرفي برگزيرگان ،هفدهمين جشنواره‌ي كتاب سال دانشجويي به كار خود پايان داد/
رييس جهاد دانشگاهي عنوان كرد:
اميدواري براي حضور جريان كتاب سال دانشجويي در مجامع جهاني

  آيين اختتاميه هفدهمين جشنواره‌ي كتاب سال دانشجويي امروز (يكشنبه، 30 آبان‌ماه)  با حضور رييس جهاد دانشگاهي،حجه الاسلام  محمد نژادمعاون مطالعات راهبردي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها،بهمن دري معاون فرهنگي ارشادورييس دانشگاه تربيت مدرس  برگزار شد.

 

رييس جهاد دانشگاهي در مراسم هفدهمين دوره‌ي جشنواره‌ي كتاب سال دانشجويي گفت: انتخاب كتاب سال دانشجويي يكي از طرح‌هاي مهم فرهنگي است و بايد اميد داشت كه جريان كتاب سال دانشجويي در مجامع جهاني و بين‌المللي حضور پيدا كند.

 

محمدحسين يادگاري در اين مراسم كه  در دانشگاه تربيت مدرس برگزار شد، با تبريك عيد سعيد غدير، قسمتي از خطابه‌ي پيامبر اكرم (ص) در روز عيد غدير را خواند.

 

او همچنين در سخناني گفت: رويداد عميق و تأثير‌گذار كتاب سال دانشجويي عنوان و جايگاه شايسته‌ي خود را در ميان دانشجويان و در ساحت دانشگاه‌ها بازيافته است. جهاد دانشگاهي به عنوان نهادي ماهيتا فرهنگي بسيار خرسند و شادمان است كه توانسته با همت و حضور دانشجويان اهل قلم، اين رويداد مؤثر را نه فقط در ساحت دانشگاه؛ بلكه در جامعه‌ي علمي - فرهنگي كشور مطرح سازد.

 

يادگاري افزود: براي جهاد دانشگاهي، دستيابي به اهداف تعيين‌شده‌ي كتاب سال دانشجويي، ديگر با گذشتن از مرز يك دهه، رؤيايي نيست؛ از طرفي آن‌ها كه امروزه در حوزه‌ي كتاب و كتاب‌خواني فعال هستند، به خوبي مي‌دانند كه كار در اين زمينه به هيچ عنوان ساده نيست. همچنين دانشجويان به عنوان ياري‌گران و انسان‌هايي جويا و پويا و نيز به عنوان سرمايه‌هاي اصلي مديريت آينده به خوبي آگاه‌اند.

 

رييس جهاد دانشگاهي اظهار كرد: امروزه فرآيند رشد پايدار در همه‌ي ابعاد نيازمند گسترش مبناي فرهنگي است؛ كتاب دانشجويي حركت در مسير اعتقاد به رشد دانشگاه و دانشجو در سايه‌ي سازمان‌هاي فرهنگي است؛ اما بايد توجه داشت كه هنوز ظرفيت‌ها و توانايي‌هاي فرهنگي و علمي دانشجويان به عنوان عظيم‌ترين بخش جمعيت علمي كشور به شايستگي آزاد نشده است.

 

يادگاري افزود: البته اين به معناي ناديده ‌گرفتن دستاورد‌ها نيست. همين حضور جامعه‌ي دانشجويي در برنامه‌هاي هفته‌ي كتاب از نشانه‌هاي قابل توجهي است كه نبايد از آن غافل شد؛ زيرا دانش از آن جهت كه محور و مبناي حيات جامعه است، از جهات متعدد مورد توجه است. كشور ما با ارقام نسبتا رضايت‌بخش علمي و آموزشي شرايط كمي مورد قبولي را بويژه در چند سال گذشته از خود نشان داده است؛ اما حقيقتا آن‌چه سطح كيفي آن را تعيين‌ مي‌كند و موجب تأمين نيازها و پرداختن به اقتضائات جامعه مي‌شود، شاخص‌هايي است كه رشد آن‌ها در گرو توجه جدي به فرهنگ است.

 

او در ادامه تصريح كرد: انتخاب كتاب سال دانشجويي يكي از طرح‌هاي مهم فرهنگي است؛ طبعا دانشگاه و مراكز علمي، كانون اصلي دنبال ‌كردن اهداف بلند فرهنگ و دانش در جامعه هستند؛ اما آن‌چه اين كانون را در شرايط بهتر و شكوفا‌تر قرار مي‌دهد، گسترش ارتباطات دانشجويي (داخلي و خارجي) و برقراري شرايط مساعد براي ارتباطات بيش‌تر است؛ زيرا ارتباط، قوي‌ترين ابزار رشد و حضور در دنياي امروز به حساب مي‌آيد؛ بنابراين در جامعه‌ي ما علاوه بر تلاش‌هايي كه براي رشد و گسترش آموزش انجام مي‌شوند، لازم است برنامه‌ي مشخصي براي ارتباطات گسترده و معرفي و حمايت از دانشجويان در اين زمينه انجام شود.

 

يادگاري با بيان اين‌كه بايد اميد داشت انتخاب كتاب سال دانشجويي كه در همين مسير گام برداشته است، توانسته باشد رشد نسبي ابعاد خود را ارتقا بخشد، گفت: هفته‌ي كتاب فرصتي است كه مسأله‌ي كتاب، نشر و كتاب‌خواني دانشجويان، حتا براي يك هفته در سال هم كه شده، به طور جدي‌تري در كشور مطرح شود.

 

رييس جهاد دانشگاهي اظهار كرد: حقيقت اين است كه نظام آموزشي ما نيازمند يك‌سري تغيير و تحول است. تحقيقات موجود دراين زمينه نشان مي‌دهد كه اغلب دانشجويان تنها به مطالعه‌ي كتاب‌ها و جزوات درسي اكتفا مي‌كنند؛ اين در حالي است كه مسأله‌ي كتاب و كتاب‌خواني به يك رويداد و حركت سازماندهي‌شده احتياج دارد و اميدوارم هفته‌ي كتاب در ايجاد اين حركت، سهم خود را آن‌گونه كه بايد، ايفا كند.

 

او همچنين گفت: دبيرخانه‌ي كتاب سال دانشجويي نيز به سهم خود كوشيده است كه با اين حركت دامنه‌دار فرهنگي در سطح كشور همراهي كند، در تمام سال‌هايي كه از حيات اين جريان فرهنگي و دانشجويي سپري شده است، توجه به ترويج كتاب و ترغيب دانشجويان به پديد‌آوري آثار علمي در آن محوريت داشته است. براي نهادينه‌سازي اين طرح، همراهي و حضور دانشجويان، استادان و پژوهشگران همواره مورد توجه بوده است كه اميدواريم در سطح و اندازه‌اي روبه رشد بر توفيقات خود بيافزايد.

 

يادگاري ابراز اميدواري كرد كه جريان كتاب سال دانشجويي روزي در مجامع جهاني و بين‌المللي حضور پيدا كند و گفت: البته اكتفا به حضور در فضاي مجازي نيز يكي از مهمات اين موضوع است؛ اما نمي‌تواند جايگزين حضور بين‌المللي باشد.

 

او در ادامه افزود: حضور بين‌المللي ما در عرصه‌ي كتاب در گام‌هايي فراتر از آن‌چه امروز داشته‌ايم، در گرو و مرهون امكانات و بودجه‌ي لازم و مقدمات بسيار است.

 

رييس جهاد دانشگاهي اظهار كرد: بررسي‌ها نشان مي‌دهد كه اين جشنواره در طي سال‌هاي گذشته از رشد طبيعي و مناسب برخوردار بوده و اين در وهله‌ي اول حاكي از تحول در سطح جامعه است و اين‌كه جشنواره در دانشگاه‌ها شناخته شده است و دانشجويان اين جريان را هرساله دنبال مي‌كنند.

 

او افزود: دانشجويان اين رويداد را به عنوان ميداني براي ارائه‌ي يافته‌هاي علمي و پژوهشي خود تلقي مي‌كنند و بحمدالله در حد نهادينه ‌شدن و پايدار ‌شدن اين جريان پيش رفته‌ايم.

 

يادگاري در عين حال تصريح كرد: البته ما از تنگناها و مشكلات اين بخش بي‌خبر نيستيم و در حال تلاش هستيم تا اين مشكلات و كاستي‌ها مرتفع شود.

 

او با بيان اين‌كه ما در اين سال‌ها به برنامه‌هاي حمايتي كه در ارتباط با كتاب‌ دانشجويي باشد، نياز بيش‌تري احساس كرده‌ايم، گفت: اميدوارم با حضور سازمان‌ها و نهادها اين جشنواره رونق بيش‌تري داشته باشد؛ چرا كه انتظارات از جشنواره بالاتر رفته و همه منتظرند كه متناسب با اهدافش بتواند در حد استاندارد قابل قبول بروز كند.

 

رييس جهاد دانشگاهي در پايان گفت: اميدواريم اين حركت زنده و پويا بتواند با ياري و همراهي اين عزيزان همچنان در مسير رشد گام بردارد و جهاد دانشگاهي بتواند در اين زمينه نهايت تلاش را ارائه كند.

 

 

 

 

معاون فرهنگي ارشاد در جشنواره‌ي كتاب سال دانشجويي:

به برنامه‌اي جامع براي ترويج كتاب و كتاب‌خواني نياز داريم       

 

 

معاون فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در مراسم هفدهمين جشنواره‌ي كتاب سال دانشجويي گفت: ما نيازمند ارائه‌ي برنامه‌اي جامع براي رسيدن به فرهنگ مطلوب در حوزه‌ي ترويج كتاب و كتاب‌خواني هستيم.

 

بهمن دري عنوان كرد: هفته‌ي كتاب امسال از نظر كمي و كيفي داراي صورت‌بندي متفاوتي با سال‌هاي گذشته است. از نظر كمي، امسال نهاد‌ها، سازمان‌ها و تشكل‌هاي غيردولتي بيش‌تري ما را همراهي كردند و از سوي ديگر، هفته‌ي كتاب امسال بسيار زودهنگام آغاز شد.

 

او با بيان اين‌كه چگونه در عرصه‌ي چاپ و نشر بر اساس افق چشم‌انداز 1404 مي‌توان به رتبه‌ي اول دست پيدا كرد و اين‌كه چگونه در عرصه‌ي ترويج كتاب و كتاب‌خواني مطابق با مهندسي فرهنگي، به خواندن كتاب خوب دست پيدا كنيم، اظهار كرد: ما در چرخه‌ي نشر مراحل مختلفي داريم كه در پايان و مهم‌ترين آن، بحث مصرف‌كننده است. ما امروز از نظر انتشار كتاب در جايگاه خوبي قرار داريم؛ اما متأسفانه كتاب‌خواني از چرخه‌ي نشر عقب‌تر است.

 

معاون فرهنگي وزير ارشاد با بيان اين‌كه كتاب بايد خوانده شود، تأكيد كرد: به گفته مقام معظم رهبري، رسالت عمده فرهنگي ما اين است كه كتاب خوب منتشر شود و كتاب خوب خوانده شود، كه اگر اين اتفاق بيافتد، بخش عمده رسالت فرهنگي به انجام رسيده است.

 

او با اشاره به اين‌كه ما انتظار داريم جهاد دانشگاهي در اين موضوع فعال باشد، گفت: ما نمي‌توانيم مهندسي فرهنگي داشته باشيم؛ مگر اين‌كه از شرايط موجود ارزيابي داشته باشيم و شرايط موجود نيز شرايط بدي نيست؛ اما نمي‌توانيم بگوييم كه مطلوب است.

 

دري به رئوس حمايت‌هايي كه وزارت ارشاد در اين سال‌ها از جهاد دانشگاهي داشته‌ است، اشاره كرد و گفت: آن حمايت‌هايي كه از جهاد دانشگاهي به عنوان نهادي انقلابي و فرهنگي به عمل آمده است، ادامه خواهد يافت و معاونت فرهنگي وزارت ارشاد جزو رسالت‌هاي خود مي‌داند كه به شدت از اين مجموعه حمايت كند.

 

او در ادامه گفت: راهبرد و استراتژي ما در تعامل با سازمان‌ها و نهادهاي مختلف بر اساس قرابت‌شان با سياست‌هاي فرهنگي نظام است.

 

معاون فرهنگي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با بيان اين‌كه در رابطه با جهاد دانشگاهي، سرفصل‌هاي زيادي براي حمايت بوده است، گفت: برپايي هفته‌ي كتاب و نام‌گذاري روز اول آن به نام «قرآن و عترت»، امضاي تفاهم‌نامه‌اي مجزا از وزارت علوم، با جهاد دانشگاهي، حمايت سراسري و گسترده از تمامي دانشجويان بويژه دانشجويان عضو جهاد دانشگاهي، حمايت از فعاليت‌هاي قرآني دانشجويان و حمايت از كتاب سال دانشجويي از جمله حمايت‌هايي بوده است كه وزارت ارشاد از جهاد دانشگاهي داشته است و از آن‌جايي كه تأثير جهاد دانشگاهي را در حوزه‌ي فرهنگي بسيار گسترده مي‌بينيم، تلاش مي‌كنيم كه اين همكاري‌ها و حمايت‌ها را گسترش دهيم.

 

دري درباره‌ي حمايت از جشنواره‌ي كتاب دانشجويي اين نويد را داد كه كتاب‌هاي تقدير‌شده‌ي اين جايزه به تعداد مصوب و تعداد 500 جلد از هر نسخه از برگزيدگان توسط وزارت ارشاد خريداري شود كه البته همه‌ي اين كتاب‌ها را معاونت فرهنگي از طرف جهاد دانشگاهي به دانشگاه‌ها اهدا خواهد كرد.

 

 

 

 

معاون مطالعات راهبردي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها:

علوم انساني امروز ما بيش‌تر از مقاله به كتاب نياز دارد 

 

 

 

معاون مطالعات راهبردي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها در مراسم هفدهمين دوره‌ي جشنواره‌ي كتاب سال دانشجويي گفت: علوم انساني امروز ما بيش‌تر از مقاله به كتاب و تبيين مباني نياز دارد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمين حبيب محمدنژاد در اين مراسم ، در سخناني تقارن اين جشنواره را در فاصله‌ي دو عيد قربان و غدير به فال نيك گرفت و از جهاد دانشگاهي كه در برگزاري اين جشنواره و تقدير از محصولات دانشجويي اهتمام دارد، تشكر كرد.

 

او با مروري بر آثار فقهي شيعه گفت: از ميان بيش از شش‌هزار اثري كه در اين حوزه وجود دارد، حدود 103 عنوان مربوط به رسائل و بقيه كتاب است.

 

محمدنژاد اظهار كرد: مقايسه‌ي درصدي كه رساله داريم، با عناوين كتاب‌ها نشان مي‌دهد كه در گذشته اهتمام به نوشتن كتاب در ميان انديشمندان ما بيش‌تر بوده است.

 

او با بيان اين‌كه نگاه كتاب با نگاه رساله و مقاله متفاوت است، گفت: به نظر مي‌رسد علوم انساني امروز ما بيش‌تر به كتاب نياز دارد؛ چرا كه نياز است مباني را مرور كنيم و با ديدگاه‌هاي خودمان، اين مباني را بيش‌تر توضيح دهيم.

 

معاون مطالعات راهبردي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها با اشاره به اين‌كه تب مقاله‌نويسي امروز در كشور ما زياد است، گفت: به نظرم اين‌طور نبايد باقي بماند و مقاله و كتاب هريك بايد جايگاه خودشان را داشته باشند.

 

او افزود: البته اخيرا توجه ويژه‌اي به اين مقوله شده است و اميدواريم كه كامل‌تر شود و در آينده نگاه اصلاحي مجددي به تدوين كتاب داشته باشيم.

 

محمد‌نژاد در پايان ابراز اميدواري كرد كه نويسندگان ما در هر حوزه و تخصصي كه هستند، احيا‌كنندگان امر ائمه ‌اطهار (ع) باشند.

 

 

 

 

دبير هفدهمين جشنواره‌ي كتاب سال دانشجويي خبر داد:

تلاش براي پيوستن برگزيدگان جشنواره به بنياد ملي نخبگان        

 

دبير هفدهمين جشنواره‌ي كتاب سال دانشجويي اعلام كرد: كانون برگزيدگان جشنواره تلاش مي‌كند تا از دوره‌ي بعدي، برگزيدگان جشنواره به بنياد ملي نخبگان بپيوندند.

 

محمد سلگي دراين   مراسم با اشاره به حمايت‌هاي وزارت ارشاد از اين جشنواره گفت: در طول هفته‌ي كتاب برنامه‌هاي متعددي از سوي جهاد دانشگاهي برگزار شد كه كتاب سال دانشجويي يكي از آن‌هاست.

 

او افزود: در اين دوره بالغ بر 469 اثر دريافت شد كه در شش گروه طبقه‌بندي شدند و مورد ارزيابي قرار گرفتند و در مجموع نيز تعداد پنج‌هزار و 824 عنوان كتاب در طول هفت دوره‌ي گذشته مورد ارزيابي قرار گرفته‌ است.

 

سلگي عنوان كرد: اين جشنواره از بخش اصلي، بخش ويژه و مؤلف جوان تشكيل شده است كه بخش اصلي شامل شش گروه علوم پايه، علوم كشاورزي و منابع طبيعي، گروه هنر و معماري، گروه فني و مهندسي، گروه علوم پزشكي و دامپزشكي و گروه علوم انساني است. بخش ويژه به آثار نگارش‌يافته در موضوعات «همت مضاعف و كار مضاعف» به مناسبت نام‌گذاري سال جاري از سوي مقام معظم رهبري و «كارآفريني و اشتغال» اختصاص يافته است.

 

رييس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهي افزود: در هفدهمين دوره از جشنواره نيز مانند دوره‌هاي قبل، بخش مؤلف جوان داريم كه در آن جوان‌ترين مؤلف و مترجم جهاد دانشگاهي معرفي و تقدير مي‌شود. ضمن اين‌كه مثل سال‌هاي گذشته در اين دوره از دو ناشر برگزيده‌ي جهاد دانشگاهي تقدير به عمل خواهد آمد.

 

دبير هفدهمين جشنواره‌ي كتاب سال دانشجويي اظهار كرد: در اين دوره از جشنواره هيأت داوران از مجموع 469 اثر رسيده به دبيرخانه، 24 اثر را قابل تقدير و 12 اثر را به عنوان برگزيده انتخاب كرده است.

 

او با اشاره به آماري درباره‌ي آثار رسيده به هفدهمين جشنواره‌ي كتاب سال دانشجويي گفت: بيش‌ترين آثار رسيده مربوط به گروه علوم انساني و علوم پزشكي بوده است و گروه هنر مانند دوره‌هاي قبل در رده‌ي آخر قرار دارد، از حيث تأليف و ترجمه، تعداد آثار تأليفي (62 درصد) از آثار ترجمه‌يي (38 درصد) پيشي گرفته است. همچنين تعداد دانشگاه‌هاي دولتي از دانشگاه‌هاي غيردولتي بيش‌تر بوده است و آقايان با 82 درصد از خانم‌ها با 18 درصد جلوتر هستند.

 

سلگي با اشاره به تشكيل كانون برگزيدگان جشنواره با هدف حمايت از آثار برگزيده و گردآوري استعداد‌هاي جوان پويا گفت: امسال تلاش مي‌كنيم تا دوره‌ي بعدي با بنياد ملي نخبگان ارتباط برقرار كنيم و برگزيدگان اين جشنواره به جمع اين بنياد بپيوندند.

 

او در پايان با بيان اين‌كه در سال‌هاي گذشته، ارشاد با خريد تعدادي از آثار برگزيده حمايت‌هايي را از اين جشنواره و برگزيدگان آن به عمل آورده است، گفت: اميدواريم اين حمايت‌ها امسال نيز مجددا تكرار شوند و با خريد تعدادي از آثار، به رونق چاپ و نشر آثار دانشجويي كمك شود.


آيينه‌وند در جشنواره‌ي كتاب سال دانشجويي:
اجازه‌ي نشر كتاب نبايد به هركسي داده شود   

صادق آيينه‌وند در مراسم هفدهمين جشنواره‌ي كتاب سال دانشجويي گفت: ما نبايد اجازه بدهيم كه كتاب غيرعلمي در كشور منتشر شود.

به گزارش خبرنگار بخش كتاب خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عضو هيأت علمي دانشگاه تربيت مدرس در مراسم يادشده كه امروز (يكشنبه، 30 آبان‌ماه) در اين دانشگاه برگزار شد، درباره‌ي اهميت كتاب در مقوله‌ي ميراث فرهنگي و ويژگي‌هاي دو مقوله‌ي تصنيف و تأليف صحبت كرد و گفت: انديشمندان ما همواره به اين نكته توجه داشتند كه توليد علم كنند؛ علمي كه داراي معنا باشد و به بيان حقيقتي بپردازد و البته همواره به اين نكته توجه داشتند كه اين علم ثابت نيست و تغيير‌پذير است.

او در ادامه افزود: در تمدن اسلامي، مصنف بالاترين درجه را داشت، سپس مؤلف و فاضل در جايگاه‌هاي بعدي قرار مي‌گرفتند.

آيينه‌وند همچنين تأكيد كرد: امروز بايد بدانيم كه در ميراث اسلامي ما توجه ويژه‌اي به علم شده و هركسي نمي‌تواند وارد اين حوزه شود.

او با بيان اين‌كه كسي كه وارد حوزه‌ي توليد علم مي‌شود، بايد ابتكار و خلاقيت داشته باشد، گفت: بايد توجه كنيم كه در شرايط كنوني توليد علم بايد در جهت انسانيت، خدمت به خلق و رضاي خدا باشد.

عضو هيأت علمي دانشگاه تربيت مدرس ادامه داد: از ويژگي‌هاي انديشمندان اسلامي اين بوده است كه اجازه نمي‌دادند هركسي وارد اين ميدان شود، ما نيز اكنون نبايد اجازه‌ي نشر كتاب را به هركسي بدهيم.

تقدير از برگزيدگان جشنواره‌ي كتاب سال دانشجويي

برگزيدگان و شايستگان تقدير هفدهمين جشنواره‌ي كتاب سال دانشجويي معرفي و تقدير شدند.

به گزارش خبرنگار بخش كتاب خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اسامي برگزيدگان و شايستگان تقدير هفدهمين جشنواره‌ي كتاب سال دانشجويي كه مراسم آن امروز (يكشنبه، 30 آبان) در دانشگاه تربيت مدرس برپا شد، در گروه‌هاي مختلف به اين شرح است:

در گروه علوم انساني و اجتماعي، در شاخه تأليف، كتاب «دانش‌نامه‌ي فرق و مذاهب اسلامي» تاليف علي پزشكي و «داستان از اين قرار بود» تاليف حسين صافي پيرلوجه برگزيده شدند.

در شاخه ترجمه نيز «مسائل اخلاقي (متن آموزشي فلسفه اخلاق)» ترجمه عليرضا آل بويه و «تكنيك‌هاي شناخت‌درماني» ترجمه زهرا اندرز و حسن حميدپور برگزيده شدند.

هيأت داوران همچنين از محمد سوري، مصحح كتاب «مجموعه آثار ابوعبدالرحمن سلمي»، محمدمحسن مروجي طبسي، مؤلف كتاب «امام رضا (ع) به روايت اهل سنت»، سيدموسي زين‌العابدين، مؤلف كتاب «سوره نامه قلم»، افشين متقي و احسان خاوندكار، مؤلفان كتاب «سرمايه فكري، مديريت، توسعه و مدل‌هاي سنجش»، محمد مرادي، مؤلف كتاب «سيزده بهانه بهار، يك ترانه رسيدن»، فريدون اكبري شلدره‌اي، مصحح كتاب «مقتل منظوم فدايي مازندراني (سوگنامه عاشورايي)»، حافظ مهدنژاد و فرياد پرهيز، مؤلفان كتاب «مباني و تكنيك‌هاي برنامه‌ريزي شهري»، امير ايروانيان، مؤلف كتاب «كودك‌آزاري: از علت‌شناسي تا پاسخ‌دهي»، فرشاد بهاري، مؤلف كتاب «اعتياد، مشاوره و درمان»، محمدمهدي شريعت باقري، مترجم كتاب «روانشناسي خانواده موفق»، منصور احمدي و الهام عظيم‌زاده، مترجمان كتاب «روش‌هاي تحقيق در تندرستي، تربيت بدني، علوم ورزشي و تفريحات»، تقدير كردند.

در گروه علوم پايه، در شاخه ترجمه، «ژنتيك مولكولي واتسون 2008» با ترجمه محمدرضا قرائتي، محمد پاژنگ، علي رياحي، هاشم يعقوبي، مهرنوش فتحي و معصومه يوسفي‌نژاد برگزيده شد و هيأت داوران از رامين جوادي، مؤلف كتاب «بازي‌هاي تركيباتي»، و عليرضا اژدري طهراني، مترجم كتاب «بلورها و ساختارهاي بلوري»، تقدير به عمل آورد.

برگزيده‌ي گروه هنر و معماري در شاخه تاليف، «معماري زيست بنا» تاليف هادي محمودي‌نژاد بود. ضمن اين‌كه هيأت داوران از محمد افروغ، مؤلف كتاب «نماد و نشانه‌شناسي در فرش ايران»، و بابك خضرايي، مصحح كتاب «جامع الالحان»، تقدير كرد.

در گروه گروه كشاورزي و منابع طبيعي، شاخه تاليف، «كشاورزي مولكولي» تاليف سعيد كدخدايي و مينا الهي و سمانه اشرفي برگزيده شد و هيات داوران از سيدمحمد تبادكاني مولف كتاب «سيستماتيك حشرات با معرفي گونه‌هاي مهم ايران و جهان» و نفيسه واحدي، سميرا يگانه‌زاد و مرضيه معين‌فرد مؤلفان كتاب «عملكرد و كاربرد انواع افزودني‌هاي سلامتي‌بخش در صنايع لبني» تقدير به عمل آورد.

در گروه فني و مهندسي، شاخه تاليف كتاب «مهندسي زلزله كاربردي در طراحي و بهسازي» تاليف حسين ابراهيميان و محمدرضا تابش‌پور و در شاخه ترجمه كتاب «تئوري آنتن، تحليل و طراحي» ترجمه رقيه كريم‌زاده بائي به عنوان برگزيده معرفي تقدير شدند. همچنين هيأت داوران از احسان نوري فرد، مجيد خشكروديان، محمد كريمي اركويني و عاطفه اقبالي مترجمان كتاب «زمان‌بندي و سير و حركت در راه‌آهن» و همچنين ليدا غضنفري مترجم كتاب «زيست نانو فناوري» تقدير به عمل آورد.

در گروه علوم پزشكي و دامپزشكي، شاخه تاليف، «Plate Fixation Orthopedics Basic concepts and clinical Applications» تاليف حامدرضا سيدحسين زاده و مهرنوش يگانه و در شاخه ترجمه، كتاب «بارداري و زايمان ويليامز» ترجمه محمدحسين قرباني و ناديا فغاني و «اصول بيوشيمي باليني تيتز (2008)» ترجمه جواد محمدنژاد اروق، علي مطاع و فاطمه جواني برگزيده شدند. هيأت داوران همچنين از حامد اهري، اميرعلي انوار، فرزاد طلاكش و حميد راشدي، مؤلفان كتاب International standards on food hygiene management systm و حسين اسلاميه، هومن كاغذيان، فرشيد صادقي و بهاره حاجي‌خاني، مترجمان كتاب «درسنامه طب كودكان نلسون – سه‌جلدي» و رضا بدل‌زاده مترجم كتاب «فيزيولوژي پزشكي گانونگ 2010» تقدير به عمل آورد.

در بخش ويژه نيز در موضوع همت مضاعف و كار مضاعف، از علي خلجي، مولف كتاب «توسعه و پيشرفت در پرتو همت و كار مضاعف» و در موضوع كارآفريني و اشتغال، از سيداحسان مليحي و مرتضي مرادي مترجم كتاب «مدل‌هاي كسب و كار» تقدير شد.

همچنين در بخش مؤلف جوان علي سليماني مولف كتاب «السلام عليك يا باران» و مرضيه اميري مولف كتاب «نوشتم باران و دفترم خيس شد» تقدير شدند.

مؤسسات فرهنگي انتشاراتي تيمورزاده و ارجمند نيز به دليل آن‌چه تعدد، غنا و كيفيت، تداوم و استمرار فعاليت در جهت چاپ و نشر آثار دانشجويي و ثرگذاري قابل توجه بر فضاي نشر آثار دانشجويي عنوان شد، مورد تقدير قرار گرفتند.

١٧:٥٠ ٣٠/٠٨/١٣٨٩
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد