رئيس جهاد دانشگاهی:
مسابقات قرآن دانشجويان مسلمان فرصتی برای معرفی چهره قرآنی نظام است
رئيس جهاد دانشگاهی با اشاره به برگزاری سومين دوره مسابقات بينالمللی قرآن دانشجويان مسلمان، اين مسابقات را فرصتی برای معرفی چهره قرآنی نظام جمهوری اسلامی ايران به ساير نقاط دنيا عنوان كرد.
به گزارش روابط عمومي سازمان فعاليتهاي قرآني دانشجويان كشور ،«محمدحسين يادگاری»، رئيس جهاد دانشگاهی، در خصوص نقش برگزاری سومين دوره مسابقات بينالمللی قرآن دانشجويان مسلمان در معرفی چهره قرآنی جمهوری اسلامی ايران به ديگر كشورهای جهان، اظهار كرد: اتهامافكنی دشمنان اسلام عليه نظام مقدس اسلامی چيز تازهای نيست و از ابتدای انقلاب آغاز شده است.
وی ادامه داد: اين افراد هميشه در تلاش بودند كه با تبليغات منفی خود اين مطلب را القا كنند كه اين نظام با قرآن كريم بيگانه است و يا اگر هم به قرآن استناد میجويد، برداشت خاصی مانند گروه طالبان از قرآن كريم دارد و اين تفكرات ناشی از تفكرات ليبراليستی آنها بود.
وی تصريح كرد: خوشبختانه اين جريان با تدبيرهای حضرت امام خمينی(ره) و مقام معظم رهبری در سايه عمل به دستورات قرآن كريم خنثی شد.
برگزاری اين مسابقات قرآن آنهم در عرصه دانشجويان مسلمان، فرصت مناسبی است كه اهتمام انقلاب اسلامی ايران به فعاليتهای قرآنی برای همه جهانيان بازگو شود.
يادگاری عنوان كرد: پشتوانه نظام جمهوری اسلامی ايران، قرآن كريم است و مسير حركت و عمل آن بر اساس فرامين آيات اين كتاب الهی است. از اين حيث ايران را میتوان امالقرای جهان اسلام دانست و برگزاری اين مسابقات نيز اتفاق مباركی است كه نشاندهنده ارتباط نظام جمهوری اسلامی با قرآن كريم است.
مسابقات قرآن دانشجویان مسلمان؛ زمینهساز وحدت امت اسلام
وی گفت: تمسك به قرآن كريم باعث همدلی و همزبانی و همفكری بين دانشجويان مسلمان میشود و اميد است كه اين امر در محل برگزاری اين دوره از مسابقات كه مشهد مقدس است، اتفاق بيفتد و زمينهها برای ارتباط بيشتر اين دانشجويان كه در حقيقت سفيران قرآنی كشورهای ديگر هستند، شكل بگيرد.
وی درباره برنامههای ويژهای كه برای اين دانشجويان حاضر در سومين دوره مسابقات بينالمللی قرآن دانشجويان مسلمان در نظر گرفته شده است، خاطرنشان كرد: به عقيده من برگزاری اين مسابقات يك جريان خوب و مفيد است كه میتواند دستاوردهای چشمگيری داشته باشد، همچنين برای آشنايی دانشجويان مسلمان ساير كشورها با تفكرات شيعه و انقلاب اسلامی ايران برنامههای ويژهای در نظر گرفته شده است.
آشناکردن دانشجویان خارجی با معارف شیعی باعث ارتقای سطح کیفی است
رئيس جهاد دانشگاهی ضمن ارائه پيشنهاداتی برای ارتقای سطح كيفی مسابقات قرآن دانشجويان مسلمان، توضيح داد: ارتقای سطح كيفی اين مسابقات به اين است كه ما بتوانيم دانشجويان ساير كشورها را با معارف شيعی آشنا كنيم و تبعاً اگر اين برنامهها در اين مسابقات لحاظ شود ارتقای سطح كيفی مسابقات قرآن را به همراه خواهد داشت.
يادآوری میشود، اولين دوره مسابقات بينالمللی قرآن دانشجويان مسلمان طی سال 85 در اصفهان و با حضور 28 كشور و دومين دوره آن نيز طی سال 87 در تهران و با حضور 40 كشور برگزار شد، همچنين سومين دوره مسابقات بينالمللی قرآن كريم در دیماه سال جاری به ميزبانی استان خراسان رضوی، در مشهد مقدس، برگزار میشود و تاكنون بيش از 40 كشور برای شركت در اين مسابقات اعلام آمادگی كردهاند.الف/ر
١٢:٠٤ ٠٢/٠٩/١٣٨٩