رييس جهاددانشگاهي با اشاره به جمعآوري منويات مقام معظم رهبري تحت عنوان "سند انتظارمقام معظم رهبري از جهاد دانشگاهي" دراين نهاد گفت: قصد بازخواني اين سند را داريم تا با برنامهريزيهاي لازم به نقطه مدنظر معظم له برسيم.
به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكترمحمد حسين يادگاري رييس جهاددانشگاهي كه سه شنبه 9 آذر ماه به همراه معاونتهاي بخش هاي مختلف جهاد دانشگاهي در جلسه فراكسيون دانشگاهيان مجلس شوراي اسلامي حضور پيدا كرده بود ضمن تسليت به مناسبت شهادت دكتر شهرياري كه روز گذشته در يك حادثه تروريستي به شهادت رسيد گفت: نيروي علمي خوبي را از دست دادهايم اما اميدواريم كه مسوولان امنيتي تصميمي اتخاذ كنند كه كمتر شاهد وقوع چنين حوادثي باشيم.
وي همچنين با تبريك هفته بسيج، جهاددانشگاهي را يكي از مراكزي كه نيروهاي آن افكار بسيجي دارند معرفي كرد و افزود: نيروهاي جهاددانشگاهي با لحاظ كارآمدي، توانايي و انجام تحقيقات اقداماتي انجام ميدهند كه در استقلال و تماميت ارضي كشور تاثيرگذار است.
وي افزود: اميدواريم جهاددانشگاهي با گذشت 30 سال از فعاليتهاي خود در رابطه با اساسنامه و نيز سند انتظارات مقام معظم رهبري از جهاددانشگاهي بازخواني لازم را انجام دهد تا بتوانيم نهايتا به منويات مدنظر مقام معظم رهبري جامه عمل بپوشانيم.
يادگاري خاطر نشان كرد: در جهاددانشگاهي منويات مقام معظم رهبري را تحت عنوان سند انتظار مقام معظم رهبري از جهاددانشگاهي جمعآوري كردهايم و ميخواهيم به بازخواني اين سند بپردازيم تا با برنامهريزي هاي لازم به نقطه مدنظر معظم له برسيم.
رييس جهاددانشگاهي، در ادامه با اشاره به فعاليتهاي جهاددانشگاهي در بخش آموزش عالي، اظهار داشت: نميخواهيم فعاليت ما در مراكز آموزش عالي و موسسات آموزش عالي جهاد مثل دانشگاههاي ديگر باشد چون شان جهاددانشگاهي بالاتر از اين است كه در مراكز آموزش عالي آن دروسي تدريس شود كه ممكن است در مراكز آموزش عالي ديگر نيز تدريس شود.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينكه صندوق قرضالحسنه زيرمجموعه جهاددانشگاهي تبديل به موسسه قرضالحسنه شده است اظهار اميدواري كرد كه اين موسسه در آينده بتواند به پژوهشگران نيز كمكهاي پژوهشي اعطا كند.
يادگاري مهمترين انتظار جهاددانشگاهي از مجلس را افزايش اعتبارات جهاددانشگاهي دانست.
به گزارش ايسنا، در ادامه اين جلسه معاون پژوهشي جهاددانشگاهي به بيان عملكرد و برخي فعاليتهاي معاونت زيرمجموعه خود پرداخت و گفت: ما به دنبال ساخت لوكوموتيو ملي هستيم اين در حالي است كه سال گذشته اولين واگن مولد را ساختهايم. همچنين در صنعت نفت ساخت دكلهاي حفاري را شروع كردهايم و ميخواهيم در آينده به مرحله صادرات اين دكلها برسيم.
وي با بيان اينكه در جهاددانشگاهي براي اولين بار فولاد آلياژي ساخته شده است، گفت: به دنبال ساخت سنسور و نانوسنسور در صنعت نفت هستيم.
معاون پژوهشي جهاددانشگاهي، با بيان اينكه اولين آبشيرينكن ساخت جهاددانشگاهي در قم در حال بهرهبرداري است، افزود: در مناطق جنوب نيز به دليل رطوبت بالا نيروهاي پژوهشي ما به دنبال تكنيكي هستند كه بتوانند اين طرح را در اين مناطق اجرايي كنند.
وي همچنين خاطر نشان كرد كه نيروهاي پژوهشي جهاددانشگاهي طرحي دارند كه به وسيله آن ميخواهند با تكنيكهايي گرد و غباري را كه از مناطق جنوبي كشور وارد كشور ميشود را منحرف و مسدود كنند.
معاون پژوهشي جهاددانشگاهي، درباره مسائل مطرح شده از سوي نمايندگان در خصوص كارهاي موازي در بخش پژوهشي، گفت: در حال تلاش هستيم كه تا حد ممكن دوبارهكاري و موازيكاريها را حذف كنيم، در اين راستا قرار است حداقل تا ماه آينده چند قطب تحقيقاتي در كشور را براي جهاددانشگاهي اعلام كنيم.
به گزارش ايسنا، در ادامه اين جلسه دكتر احمدي معاون آموزشي جهاددانشگاهي اظهار داشت: متوليان صدور مجوزها براي دورههاي تكميلي بايد از جهاددانشگاهي حمايت كنند تا اين ظرفيت جهاد توسعه يابد.ح/الف