١١:١٠ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
به واسطه فعاليت‌های ايكنا تصويب شد؛
عضويت جهاد دانشگاهی در كارگروه قرآن و فضای مجازی سازمان تبليغات اسلامی

در اولين جلسه كارگروه ويژه «قرآن و فضای مجازی» سازمان تبليغات اسلامی كه در محل سازمان دارالقرآن الكريم عصر ديروز، هفتم دی‌ماه، برگزار شد، عضويت جهاد دانشگاهی به واسطه حضور فعال و گسترده خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) به تصويب رسيد.

 به گزارش روابط عمومي سازمان فعايتهاي قرآني دانشجويان كشور،«مهدی قره شيخلو»، رئيس سازمان دارالقرآن الكريم، در ابتدای اين نشست اظهاركرد: در مصوبه‌ای كه در كميسيون تبليغ و ترويج با مسئوليت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مقررشد كه 6 كارگروه ويژه از جمله كارگروه ويژه قرآن و فضای مجازی تشكيل شود.

وی درباره هدف از تشكيل اين كارگروه‌ها تصريح كرد: اين كارگروه‌ها به‌منظور پشتيبانی فكری و محتوايی كميسيون تبليغ و ترويج و ارائه سازوكارهای لازم در حوزه فعاليت‌های تبليغی ـ ترويجی قرآنی كشور تشكيل شده‌اند.

در ادامه اين نشست، «محمدمهدی بحرالعلوم»، معاون ارتباطات و امور اجرايی سازمان دارالقرآن الكريم، اظهار كرد: اهدافی از سوی كميسيون تبليغ و ترويج به اين كارگروه ابلاغ شده است كه از جمله آن‌ها می‌توان به افزايش سهم قرآن و اهل بيت(ع) و توسعه و تقويت فرايند انتشار محتوای صحيح دينی مبتنی بر آموزه‌های قرآنی در فضای مجازی، مبارزه با جنگ نرم با استفاده از ترويج مفاهيم و مبانی انديشه اسلامی و قرآنی اشاره كرد.

وی درباره ساير اهداف ابلاغی گفت: گسترش ميزان حضور نمادها و تجلی پيام‌های قرآنی با رويكردهای مختلف بصری، مبارزه با افكار و انديشه‌های انحرافی، خرافی و مخرب از طريق ايجاد پايگاه‌های اينترنتی قرآنی و استفاده از نظرات انديشمندان و صاحب‌نظران و ايجاد فضای تبادل و تضارب آراء بين انديشمندان اسلامی برای تحقق وحدت اسلامی از ديگر اهداف ابلاغی كميسيون تبليغ و ترويج به كارگروه ويژه قرآن و فضای مجازی است.

 معاون ارتباطات و امور اجرايی سازمان دارالقرآن الكريم:

گسترش ميزان حضور نمادها و تجلی پيام‌های قرآنی با رويكردهای مختلف بصری، مبارزه با افكار و انديشه‌های انحرافی، خرافی و مخرب از طريق ايجاد پايگاه‌های اينترنتی قرآنی و استفاده از نظرات انديشمندان و صاحب‌نظران و ايجاد فضای تبادل و تضارب آراء بين انديشمندان اسلامی برای تحقق وحدت اسلامی از ديگر اهداف ابلاغی كميسيون تبليغ و ترويج به كارگروه ويژه قرآن و فضای مجازی است

محمدمهدی بحرالعلوم در ادامه سخنان خود به حوزه اطلاع‌رسانی دينی اشاره كرد و گفت: اين يك واقعيت است كه خبررسانی در حوزه فعاليت‌های دينی امر بسيار مهمی است كه به نظر من در اين حوزه خبرگزاری قرآنی ايران فعاليت‌های خوب، مؤثر و گسترده‌ای را داشته است و به جرئت می‌توان گفت معتبرترين و فعال‌ترين خبرگزاری در حوزه اطلاع‌رسانی دينی به شمار می‌رود و از اين لحاظ جای تقدير از ايكنا وجود دارد.

در ادامه اين جلسه كه با حضور نمايندگانی از سازمان‌ها، نهادها و اتحاديه‌های قرآنی كشور برگزار شد؛ طراحی و اجرای برنامه‌های كوتاه مدت با توجه به اهداف و وظايف كارگروه قرآن و فضای مجازی به تصويب اعضای اين كارگروه رسيد.

درباره بررسی پيشنهاد افزايش اعضای كارگروه ويژه‌ قرآن و فضای مجازی، پيشنهاد عضويت جهاد دانشگاهی به علت تلاش‌ها و فعاليت‌های خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) در راستای اطلاع‌رسانی و ترويج فعاليت‌های قرآنی در فضای مجازی به تصويب اعضای كارگروه ويژه قرآن و عترت رسيد.

بنا بر اين گزارش، عضويت مؤسسه تحقيقات كامپيوتری علوم اسلامی در كارگروه ويژه قرآن و فضای مجازی از ديگر مصوبات اين جلسه بود.

     

٢٢:٥٦ ٠٩/١٠/١٣٨٩
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد