به همت جهاددانشگاهي سيستان و بلوچستان؛
طرح توانمندسازی روستاهای محروم استان با همكاري استانداری سیستان وبلوچستان اجرا ميشود.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحدسيستان و بلوچستان،در دیدار كه با حضور دکتر فیض معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی و همچنین رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان و مهندس عزیزی معاون سیاسی و اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان برگزار شد مقرر گردید که طرح توانمندسازی روستاهای این استان به همت جهاد دانشگاهی و استانداری استان سیستان و بلوچستان به مرحله اجرا درآید.
در این جلسه معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی ضمن تشریح جایگاه این مرکز در کشور گفت: طرح توانمندسازی روستاهای کشور با هدف حفظ و آبادانی روستاهای کشور بخصوص مناطق محروم راه اندازی شده است.
فيض ادامه داد: یکی از شاخصهای این طرح و تفاوت آن با اردوهای جهادی در این است که برای انجام آن از دانشجویان بومی هر منطقه استفاده خواهد شد.
به گفته فیض این کار جنبه فرهنگی زیادی دارد به نوعی که در خود دانشجو دغدغه کار در مناطق محروم شکل خواهد گرفت.
وی بیان کرد: تدوین و اجرای این طرح با جهاد دانشگاهی است و استانداری ها در هر استان برای هماهنگی با مدیران و دادن اطلاعات به عوامل اجرایی این کار در اولویت قرار دارند.
فیض اظهار کرد: یکی از هدف های اصلی اجرای این طرح ارزیابی ظرفیت ها در هر منطقه و کمک به اشتغالزایی بخصوص دانشجویان بومی مناطق می باشد.
همچنین در ادامه جلسه رئیس جهاد دانشگاهی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه انجام چنین برنامههایی در مناطق محروم لازم و ضروری است گفت: ارزش و قداست این کار بر کسی پوشیده نیست زیرا خدمت به مردم کاری بسیار ارزشمند و مقدس است.
صفدری بیان کرد: جهاد دانشگاهی استان سیستان و بلوچستان با همه توان خود قطعاً استقبال و برنامه ریزی هماهنگ و منسجمی برای اجرای این طرح را خواهد کرد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: با توجه به وجود پتانسیل های فراوان و دانشجویان مستعد در استان امید است که این طرح با همکاری و مشارکت مسئولین و دانشگاهيان و مردم با موفقیت اجرا شود.
همچنین معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان در این رابطه افزود: اجرای این طرح در یک نگاه ملی و کلان خوب و ارزشمند است و می تواند پایه گذار یک حرکت مثبت و تاثیر گذار در مناطق محروم باشد.
عزیزی با اشاره بر شرایط خاص و استراتژیک استان در منطقه گفت: وجود 1500 کیلومتر مرز آبی و خشکی استان با دو کشور افغانستان و پاکستان شرایط ویژه ای را به لحاظ توسعه اقتصادی در منطقه بوجود آورده است.
وی تاکید کرد: باید به این نکته توجه داشت که در استان سیستان و بلوچستان قریب به 510 طایفه و تیره زندگی می کنند که در اجرای این کار باید فرهنگ ها، آداب و رسوم مردم منطقه به نحوه جدی مدنظر قرار گیرد.
عزیزی تصریح کرد: در شروع اولیه کار بهتر است که دو روستا از جنوب و شمال استان انتخاب گردد تا نقاط ضعف و قوت طرح به خوبی شناسایی شود.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: باید انگیزه کار و تلاش را در بین مردم و بخصوص قشر دانشجو بالا برد که اجرای این برنامه در نهادینه کردن این هدف بسیار مهم می باشد.
همچنین در پایان این جلسه نمایندگان سازمان آموزش و پرورش استان و همچنین کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سیستان و بلوچستان ضمن رضایت و استقبال از این طرح گفتند: سازمانهای مربوطه آمادگی کامل و لازم برای اجرای طرح توانمندسازی روستاهای استان را دارند و در این رابطه هر گونه کمکی که لازم باشد انجام خواهند داد.الف/ر