برگزاری نشست تخصصي " بررسي نقش رسانهها در احياي فرهنگ و ارزشهاي انقلاب اسلامي"
نشست تخصصي " بررسي نقش رسانهها در احياي فرهنگ و ارزشهاي انقلاب اسلامي" به همت ایسنای همدان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد همدان ،در این نشست ،مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان همدان گفت: همه رسانهها بايد از اصل صحت پيروي کرده و مروج تفکر حقيقت بيني باشند.
وی افزود: رسانه معنوي انقلاب اسلامي، ديوارهاي آهني را ذوب کرد و رسانه امروز ما نيز نشانگر انديشههاي بزرگ انقلابي فرزندان اين انقلاب است.
وي با بيان اين که ابزار اخلاق بر رسانهها حاکم شود، رسانهها مي توانند راه جديدي را بپيمايند، خاطرنشان کرد: اولين جايي که دشمن مورد شناسايي قرار داد، رسانهها بودند که نفوذ در آنها بسيار سخت است.
وي ادامه داد: افراد رسانه بايد دشمن شناس باشند و فريب شکل و شمايل را نخورند، همچنين در اين زمينه لازم است صحت خبر مورد واکاوي جدي قرار گيرد و در رسانههاي مجازي که دنياي پر فريبي است گول دستهاي پر فريب را نخورند.
وي بيان داشت: خبرنگاران بايد تقواي سياسي و ديني داشته باشند و در حوزه پردازش خبر دقت کنند چرا که خبر امانتي است که بايد آن را درست منتقل کرد.
ترکمن تاکيد کرد: در زمينه فرهنگ بايد راهبردها به ريز افزارها تبديل شده تا اين مقوله عملياتي شود و در اين راستا لازم است که به يک مهندسي ترسيم شده برسد.
وي اضافه کرد: فرهنگ که شامل مجموعه رفتارهاي سياسي، اجتماعي و اقتصادي يک ملت است هميشه در يک بستر مناسب حرکت نميکند و گاهي دچار آلودگي و آسيب مي شود چنانکه بعد از رنسانس، در تاريخ رسانه انحرافي جدي در رسانه به وجود آمد و رسانه ابزار قدرت شد.
ترکمن تصريح کرد: در دوره ياد شده، اخلاق در حوزه سايه قرار مي گيرد و تکنولوژي، بدون اخلاق و رسالتهاي اخلاقي وارد جامعه و رسانه مي شود و در اين زمان است که ارزشها از مدار مي افتد.
وي گفت: زماني که تکنولوژي بدون اخلاق به درون خلوت افراد راه پيدا ميکند، آرام آرام به عنوان يک همسو در مي آيد و از اين مسير به عامل استفاده کننده ضربه مي رساند به دنبال آن خشونت رسانهاي رخ مي دهد و رسانهها عاري از اخلاق مي شوند.
وي عنوان داشت: امروز رسانههاي ما چنان آواي بلندي دارند که مرزهاي رسانهاي دشمن را بر هم ميزنند و ديگر ديوارهاي بتوني نمي تواند مانع از نفوذ آنها شود.
معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي همدان نيز در اين مراسم گفت: اين معاونت از 25 سال پيش شروع به فعاليت کرد و در حال حاضر علاوه بر برگزاري سمينارها و نشستها و برپايي نمايشگاهها و مسابقات کتابخواني، مسووليت خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خبرگزاري قرآني ايران (ايکنا) و مرکز افکار سنجي (ايسپا) را نيز برعهده دارد.
جواد تهذيبي خاطر نشان كرد: تا سه هفته ديگر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) از دفتر به منطقه تبديل خواهد شد که اين امر تاثير بسزايي در نحوه ارائه و کيفيت اخبار دارد چرا که در اين زمان اخبار با سرعت بالايي ارائه خواهد شد.
١٠:١٣ ٢٤/١١/١٣٨٩