به همت جهاد دانشگاهي و استانداري؛
مرکز فرهنگي دانشجويي توانمندسازي روستاهاي کشور در سيستان و بلوچستان راهاندازي ميشود
به همت جهاد دانشگاهي و استانداري؛
مرکز فرهنگي دانشجويي توانمندسازي روستاهاي کشور در سيستان و بلوچستان راهاندازي ميشود.
مرکز فرهنگي دانشجويي توانمندسازي روستاهاي کشور به همت جهاد دانشگاهي و استانداري سيستان و بلوچستان براي اولين بار در اين استان راه اندازي ميشود.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد سيستان و بلوچستان،در دیدار دکتر فیض معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی كشور و همچنين رئیس جهاد دانشگاهی استان سیستان و بلوچستان که با دکتر مهدي صفدری معاون عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان انجام گرفت مقرر گرديد مرکز فرهنگی دانشجویی توانمندسازی روستاهای کشور به همت جهاد دانشگاهی و استانداری سیستان و بلوچستان برای اولین بار در این استان راه اندازی شود.
در این جلسه دکتر فیض ضمن تشریح جایگاه این مرکز در کشور و بخصوص عمران و آبادانی روستاها گفت: این مرکز با هدف توانمندسازی روستاها و مناطق محروم کشور راه اندازی می شود.
معاون فرهنگي جهاد دانشگاهی ادامه داد: یکی از مشخصه های این طرح این است که دانشجویان بومی هر منطقه می توانند به عنوان اولویت کاری در روستاهای مختلف مناطق زندگی خود خدمت رسانی کنند.
به گفته وی، روستاها باید رشد درون زا داشته باشند و هدف اصلی در این طرح استفاده از خلاقیت و استعدادهای دانشجویان بومی هر منطقه است و تا حد ممکن باید از بکارگیری نیروهای غیربومی و بیرون زا در روستاها جلوگیری شود.
فیض تصریح کرد: در این راستا برنامه ریزی باید بگونه ای صورت گیرد تا طرح بدون هیچ مشکلی بکار خود ادامه دهد که در این زمینه هماهنگی و همکاری مدیران ارشد استان بخصوص استانداری لازم و ضروری است.
در ادامه این جلسه رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی نيز گفت: تاکنون سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در این راستا اقدامات و گامهای اساسی برداشته است.
علی گو ادامه داد: خوشبختانه در چند سال اخیر با همت دولت مهرورز در همه نقاط کشور فعالیت ها و برنامههای عمرانی شکل گرفته است که در این رابطه مناطق محروم در اولویت کاری دولت قرار داشته است.
به گفته وی، هدف اصلی از اجرای این طرح در کنار دولت بودن و كمك به رفع محرومیت در اقصی نقاط کشور است که سیستان و بلوچستان به عنوان اولین استان اجرای این طرح انتخاب شده است.
علی گو گفت: برای انجام این طرح ابتدا باید یک برنامه ریزی منسجم و کارآمد و دسترسی به اطلاعات جغرافیایی و توپوگرافی منطقه داشت.
وی خاطر نشان کرد: مشاركت عمومی چه در بخش دولتی و چه محلی و بومی از عوامل اصلی در اجرای موفق این کار مقدس می باشد که امید است مسولان استانی و مردم بومی مناطق مشارکت گسترده ای در اجرای آن داشته باشند.
همچنین در پایان این جلسه معاون عمرانی استانداري سیستان و بلوچستان ضمن ابراز رضایت از اجرای طرح توانمندسازی روستاها به همت جهاد دانشگاهی گفت: اجرای این طرح یک کار با ارزش و مقدس است.
به گفته وی آنچه که مسلم است اجرای کارهای عمرانی به همت دانشجویان و بخصوص دانشجویان بومی حس اعتماد به قشر فرهیخته کشور را بالا می برد که هدف اصلی نیز در اجرای این گونه برنامه ها همین است.
صفدری اظهار کرد: برای مدیران باید اثبات شود که دانشجویان استعداد و پتانسیل های لازم را برای اجرای کارهای عمرانی دارند.
معاون عمرانی استانداري سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: قطعاً استانداری براي اجرای این کار آمادگی لازم را دارد اما باید برنامه ریزی بگونه ای باشد که در اجرای طرح هیچ گونه مشکلی بوجود نیاید.الف/ر
٠٩:١٠ ٢٦/١١/١٣٨٩