معاون استاندار در جمع مدیران جهاددانشگاهی واحد هرمزگان
معاونت پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استانداری از مدیران جهاددانشگاهی خواست طرح ها و برنامه های خود را جهت عملیاتی کردن طرح های پژوهشی و توسعه علم و دانش در استان به کارگروه پژوهش و نوآوری ارایه دهند.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان ، پرویز سالاری در نشستی با مسوولین جهاددانشگاهی هرمزگان گفت: امروز همه ما در عرصه جهاد قرار گرفته ایم. کار دشمن، جنگ علمی است. استکبار می داند که هرکس بر علم چیره شود، می تواند بر دنیا مسلط گردد، به همین دلیل است که از فناوری ها و دست آوردهای علمی ما می هراسد و از علم به عنوان ابزار کار خود استفاده می کند.
معاون استاندار با بیان اینکه کسب علم و دانش یک فریضه دینی است، خاطرنشان کرد: با چیره شدن بر علم می توانیم بر دنیا چیره گردیم و این تسلط با تسلط آمریکا متفاوت است چرا که محور ما محور حفظ ارزش ها، کرامت و کمال انسان ها است و برپایه زورگویی و استکبار نیست.
سالاری با توجه به ظرفیت ها و توانمندی های جهاد دانشگاهی از مسوولین این نهاد خواست: طرح ها و برنامه های خود را در کارگروه پژوهش و نوآوری مطرح و اساتید و هیات علمی خود را معرفی کنید تا با نظارت و ارزیابی بتوانیم از وجود شما بهره مند شویم. مراکز آموزش عالی و تحقیقاتی از جمله جهاد دانشگاهی را در اولویت قرار می دهیم تا طرح های پژوهشی به مرحله عملیاتی برسد.
وی همچنین خواستار برقراری ارتباط مرکز رشد واحدهای فناور این نهاد با دفتر بنیاد ملی نخبگان شد و گفت: دفتر بنیاد ملی نخبگان برای اولین بار در بندرعباس شکل گرفته و قرار است کانون هایی متناسب با نیازهای استان در آن تشکیل شود که می توانیم برخی از این کانون ها را در اختیار جهاد دانشگاهی قرار دهیم و از حضور نیروهای آنها بهره مند شویم.
سیف الله فرمحمدی سرپرست جهاددانشگاهی هرمزگان نیز در این نشست، اظهار کرد: دیدگاه و تمرکز ما در جهاددانشگاهی متناسب با نیازهای استان و بر محوریت فعالیت های پژوهشی است. اگر بتوانیم دیدگاه پژوهشی را به سایر بخش ها از قبیل آموزش، فرهنگ و اشتغال تعمیم دهیم، علاوه بر اینکه در پیشبرد امور موفق خواهیم بود، زودتر به چشم اندازهایی که مدنظر است، دست خواهیم یافت.
وی در ادامه با اشاره به گفته های استاندار مبنی بر اینکه باید در نقاط استان، رشد یکدستی داشته باشیم، افزود: در بحث آموزش تلاشمان بر این است که بتوانیم با توجه به نیاز استان نوع آموزش را به سمت رشته های فنی سوق دهیم و در این خصوص نظرات و دیدگاه های مسوولین استان را نیز در برنامه ریزی ها و فعالیت های جهاددانشگاهی لحاظ کنیم.
سرپرست جهاددانشگاهی هرمزگان با اعلام اینکه دومین شعبه جهاددانشگاهی را در بندرلنگه فعال کرده ایم، بیان کرد: در تلاشیم فعالیت های آموزشی خود را در سطح استان توسعه دهیم و جهت تسریع در روند این توسعه نیازمند حمایت استانداری هستیم و امیدواریم با همکاری مسوولین محلی امسال بتوانیم در میناب و قشم نیز مراکز آموزشی تاسیس کنیم.
وی در پایان گفت: اکنون زمان آن رسیده که از مرحله حرف زدن خارج و وارد عمل شویم چرا که آنچه ماندگار است دستاورد و کارهای ما می باشد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی ، در ادامه پرویز سالاری معاونت پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استانداری و ابراهیم خادمی پور مشاور استاندار و رییس اداره روابط عمومی و امور بین الملل از بخش های مختلف جهاددانشگاهی از جمله خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، مرکز رشد و واحدهای فناور، مرکز علمی – کاربردی، معاونت پژوهشی، کتابخانه و شعبه بانک خون بندناف رویان بازدید کردند.
١١:٢٣ ٠٢/١٢/١٣٨٩