٠٠:٥٨ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
بازدید سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری هرمزگان از جهاد دانشگاهی هرمزگان

سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری هرمزگان تحقیقات علمی صورت گرفته در جهاد دانشگاهی استان را نشان دهنده حرکت جدی این نهاد در مسیر توسعه علمی هرمزگان عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی  واحد هرمزگان، حسین سالاری در جمع مدیران جهاد دانشگاهی هرمزگان ضمن تقدیر از اقدامات صورت گرفته در این واحد گفت: این فعالیت ها نشان دهنده پویایی و تحرک این نهاد استوار است و با کمال میل حاضر به حمایت از طرح های سازنده و علمی جهاد دانشگاهی هستیم. وی با اشاره به کمبود مطالعات و تحقیقات علمی در بخش کشاورزی استان، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی هرمزگان با دارا بودن پتانسیل های بالای خود باید با جدیت بیشتری وارد این عرصه شده و با حمایت های مسوولان استان توانمندی و توسعه بخش کشاورزی را ارتقا بخشد. سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری هرمزگان تحقیقات علمی صورت گرفته در این واحد را نشان دهنده حرکت جدی جهاد دانشگاهی در مسیر توسعه علمی استان عنوان و خاطرنشان کرد: باید به بحث معادن و بهره برداری علمی از آن ها بیش از پیش توجه صورت گرفته و از این نعمت خدادادی بهره بیشتری برد؛ زیرا بهره برداری از معادن جدید می تواند باعث تحول جدی در استان هرمزگان شود و این موضوع نیازمند یک کار تحقیقاتی و علمی است. در ادامه این نشست، سرپرست جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان با اشاره به فعالیت های مرکز آموزش علمی کاربردی این واحد گفت: ما قصد داریم با توجه به سند آمایش استان در آینده ای نزدیک با حذف رشته های مترادف ارائه شده در سایر دانشگاه های استان به سوی فنی کردن رشته های این واحد آموزشی حرکت کنیم که این انعطاف پذیری در واحد جهاد دانشگاهی هرمزگان وجود دارد و ما را به سوی قابلیت های بیشتری سوق می دهد. سیف الله فرمحمدی با بیان اینکه در مجموعه علمی کاربردی استان، مرکز آموزشی جهاد دانشگاهی علاوه بر الگو بودن بالاترین کیفیت را داراست، افزود: سال گذشته 12 کد رشته در این مرکز ارایه می شد و برای نیمسال تحصیلی جاری این تعداد به 17 کدرشته افزایش یافت. وی ادامه داد: در بحث آموزش های کوتاه مدت، تاکنون هفت هزار فراگیر آموزش دیده اند و با برگزاری کارگاه های تخصصی و آموزشی و برقراری تعامل بیشتر با دستگاه های اجرایی و نهادهای خصوصی سعی در افزایش فراگیران داریم. سرپرست جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان با بیان اینکه این واحد به دنبال برگزاری کارگاه های آموزش عمومی نیست، تصریح کرد: باید به سمت آموزش های تخصصی و نرم افزاری که در استان وجود ندارد، گام برداریم که اعتباری بین المللی داشته باشد و با رایزنی های صورت گرفته باسازمان های بین المللی که گواهی نامه های معتبر صادر می نمایند و همچنین با اداره کل کار و امور اجتماعی استان در حال برنامه ریزی برای رسیدن به این مقصود هستیم. فرمحمدی با اشاره به بازدهی مناسب دوره های آمادگی جهاد دانشگاهی جهت حضور دانشجویان در کنکور کارشناسی ارشد، خاطرنشان کرد: در گذشته اکثر قبولی های کارشناسی ارشد استان، متعلق به افراد غیر بومی بود که از زمان برگزاری دوره های آمادگی جهاد دانشگاهی این معادله به هم خورده و طبق آمارهای اعلام شده در سال گذشته 75 درصد از کسانی که از این دوره های بهره برده اند موفق به قبولی در آزمون کارشناسی ارشد شدند.

 در حال حاضر به دنبال تمرکز زدایی این دوره ها در مرکز استان و گسترش آنها به شهرستان ها هستیم. وی در خصوص فعالیت های فرهنگی جهاد دانشگاهی، خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، خبرگزاری قرآنی دانشجویان ایران (ایکنا)، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) و مرکز گردشگری دانشجویان ایران (ایستا) را چهار رکن اصلی این بخش دانست و اضافه کرد: با توجه به سرو کار داشتن جهاد دانشگاهی با قشر جوان و دانشجو، این مجموعه به خوبی می تواند از ظرفیت های فرهنگی در این بخش استفاده نماید که خوشبختانه این چهار زیرمجموعه بخش فرهنگی طی یکسال اخیر به خوبی در جذب جوانان در شاخه های مختلف موفق عمل کرده اند. فرمحمدی با تأکید بر لزوم معرفی جذابیت های استان به گردشگران، گفت: مرکز گردشگری جهاد دانشگاهی در تلاش است تا با برگزاری تورهای مختلف گردشگری ویژه دانشجویان، جذابیت های توریستی پنهان استان را به این قشر مهم و تأثیرگذار در جامعه بشناساند و خوشبختانه در این زمینه، اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان به ویژه در بحث جزیره لارک همکاری های موثری انجام داده است. سرپرست جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان هدف عمده پژوهش های کاربردی این واحد را دستیابی به توسعه و اشتغال پایدار و رونق اقتصادی در استان عنوان کرد و افزود: از سال گذشته اقدامات موثری در این بخش صورت گرفت که ارتقای اعضای هیأت علمی، افزایش نیروی انسانی، تهیه برنامه بلند مدت واحد به عنوان نقشه راه و همچنین وارد شدن به موضوعاتی که در استان بدان توجه نمی شد به خصوص در بخش کشاورزی با آب دریا از جمله مهم ترین اقدامات است. وی با تأکید بر موضوع کشاورزی با آب دریا این اقدام را زمینه ساز تحولی مهم در بخش کشاورزی استان به ویژه در بخش تولید چوب و کاغذ برشمرد و اضافه کرد: در نهم بهمن ماه سال جاری با دعوت از دو استاد بین المللی، کارگاهی در زمینه کشاورزی با آب دریا برگزار می شود. فرمحمدی همچنین راه اندازی مرکز تخصصی آب و انرژی در جهاد دانشگاهی هرمزگان را گامی موثر در استان دانست و افزود: با افتتاح این بخش، فعالیت های چشمگیری در بحث بومی سازی فناوری آب شیرکن ها صورت گرفته است که تاکنون موفق به ثبت چهار اختراع شده ایم و امیدواریم این حرکت رو به جلو ادامه یابد و بتوانیم هرمزگان را به عنوان یکی از قطب های تولید آب شیرین کن کشور معرفی کنیم. وی افتتاح مرکز رشد جهاد دانشگاهی استان هرمزگان را به عنوان مرکزی برای جذب فارغ التحصیلان توانمند و فضایی مناسب برای توسعه علمی استان هرمزگان عنوان کرد.

 سرپرست جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان در پایان با اشاره به ایجاد مراکز تخصصی خدمات پزشکی در این واحد با هدف ارتقا سلامت و بهداشت استان خاطرنشان کرد: با راه اندازی شعبه نمایندگی بانک خون بند ناف رویان و همچنین پیگیری راه اندازی مرکز تخصصی درمان در منزل تلاش کرده ایم بخشی از نیازهای استان در بخش بهداشت و درمان را برطرف نماییم.الف/ر

٠٩:٢٩ ٠٧/١٢/١٣٨٩
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد