٢٣:١٧ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
به همت سازمان فعاليتهاي قرآني دانشجويان كشور؛
اختتاميه نخستين جشنواره ملی بلوتوث‌های دينی و قرآنی برگزار شد

  در مراسم اختتاميه جشنواره ملی بلوتوث‌های دينی و قرآنی كه امشب، 17 اسفندماه، هم‌زمان با اختتاميه منظومه جشنواره‌های قرآنی «آيات» برگزار شد، نفرات برتر نخستين جشنواره ملی بلوتوث‌های دينی و قرآنی معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومي سازمان فعاليتهاي قرآني دانشجويان كشور، در مراسم اختتاميه جشنواره ملی بلوتوث‌های دينی و قرآنی كه امشب، 17 اسفندماه، در سالن همايش‌های سازمان صدا و سيما برگزار شد، از نفرات برتر اين جشنواره با اهدای جوايز و لوح يادبود تجليل به عمل آمد.

اسامی نفرات برتر

بر اساس اين گزارش، در بخش تصويری رده توليدی، روشنك عباسی، برنده لوح تقدير، تنديس جشنواره و كمك هزينه حج عمره، در بخش كليپ مرتضی خسروی، برنده لوح تقدير، تنديس جشنواره و كمك هزينه عتبات عاليات و همچنين محسن قاسمی به نمايندگی گروه محسنين برنده لوح تقدير، تنديس جشنواره و كمك هزينه خريد دوربين عكاسی شدند.

در بخش صوتی، حسن مولی‌دوست به نمايندگی از موسسه تبيان قم، برنده لوح تقدير، تنديس جشنواره و كمك هزينه حج عمره، حميد نادری به نمايندگی از كانون فرهنگی خادم‌الرضا، برنده لوح تقدير، تنديس جشنواره و كمك هزينه خريد لپ تاپ و در بخش انيميشن مجيد اسماعيلی برنده لوح تقدير، تنديس جشنواره و كمك هزينه حج عمره شدند.

در بخش تم و نرم‌افزار سعيد رسول‌اف به نمايندگی از شركت ايده‌پردازی ژوبين به خاطر توليد نرم‌افزار موبايلی آيه‌های زندگی، برنده لوح تقدير، تنديس جشنواره و كمك هزينه خريد لپ ‌تاپ و همچنين رده‌های بعدی هر رشته تا رتبه دهم در سه سطح توليدی، تدوينی و گردآوری حائز مقام تقدير و دريافت بن كارت الكترونيكی خريد كتاب و محصولات فرهنگی شدند كه توسط معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اهدا شده است.

بیانیه هیئت داوران

همچنين به همين مناسبت هيئت داوران نخستين جشنواره ملی بلوتوث‌های دينی و قرآنی بيانيه‌ای صادر كرد كه متن آن به شرح ذيل است:

بسم الله الرحمن الرحيم

خانم‌‌ها و آقايان؛ اساتيد محترم و اهالی رسانه

جهان پيرامون ما در قرن حاضر بيش از هر دوره‌ای از حيات خود رازآلود و رمزگونه با ساكنان خود ارتباط برقرار می‌كند. پيچيدگی برقراری ارتباطات درون فردی، ميان فردی و گروهی و نيز ارتباطات سازمانی از طرفی و نيز تغيير ساختارهای انديشه‌ورزی در انسان معاصر و تعريف سازو‌كارهای غير كلاسيك و پيچيده و حتی گاه برای تمركز، تفكر و داده‌پردازی و بررسی اطلاعات از طرف ديگر باعث شده است تا انسان معاصر بی‌آنكه بداند هر روز در معرض هجوم انبوهی از پيام‌های و اطلاعات مجازی می‌باشد.

در اين عرصه پيچيده و شگفت‌انگيز كه ثانيه به ثانيه شكل و صورتی تازه برای رويارويی با انسان در درون خود متصور است، انتقال مفاهيم صحيح، متعالی و برگرفته از تعاليم الهی و مبتنی بر تعاريف دينی و الهی از انسان در كنار معرفی عرصه‌ها و پديده‌های مجازی و مخربی كه به هر صورت در صدد محو انتقال چنين تعريفی هستند، عرصه‌ای بسيار دشوار، نفس‌گير و در عين حال نيازمند خلاقيت و انديشه‌ای بارور شده با چنين تعاريف و مفاهيمی است.

با اين افق نخستين جشنواره ملی بلوتوث‌های دينی و قرآنی با هدف تجميع، توليد و انتشار محتوای بلوتوثی سالم در جامعه در سه بخش آموزش، پژوهش و مسابقه آغاز به فعاليت نمود.

اين جشنواره در مسير برگزاری خود، با هدف قرار دادن موضوع انتشار بلوتوث‌های غيراخلاقی در جامعه، اهدافی چون مقابله با هجوم گسترده بلوتوث‌های مخرب و ضد دينی در سطح جامعه، حساس سازی خانواده‌ها و مردم نسبت به موضوع بلوتوث، ايجاد خودباوری و زمينه سازی در اقشار جامعه برای توليد محتوای دينی با استفاده از فناوری روز، ترغيب مردم به توليد محتوای دينی بلوتوثی، گردآوری، توليد و انتشار محتوای دينی اثرگذار، متناسب با نيازهای نسل جوان و ايجاد تحول در فرهنگ استفاده از بلوتوث را در دستور كاری خود قرار داد.

اين جشنوراه همچنين در مسير برگزاری خود و به منظور بستر‌سازی برای تحقق اهداف خود به برنامه‌ريزی برای آموزش ساخت بلوتوث، انجام پژوهش‌های لازم و برگزاری نشست‌هايی با صاحب‌نظران برای بررسی و تبيين وضعيت موجود مصرف بلوتوثی از منظر دينی، اجتماعی و روانشناسی اقدام نمود.

از سوی ديگر از آن‌جا كه هدف اصلی جشنواره توليد محتوای سالم جايگزين برای انتشار در فضای رسانه‌ای و سرگرمی جامعه بود؛ در بخش مسابقه، همه كاربران تلفن همراه كه بر روی گوشی موبايل خود فايل بلوتوثی (اعم از عكس، تم، فيلم و يا صوت) دينی و مذهبی داشتند، اين امكان را به دست آوردند كه در اين مسابقه شركت كنند كه اين مهم با موضوعات قرآنی، دينی و دفاع مقدس در قالب‌های صوتی، تصويری، پاورپوينت، انيميشن، فلش، تم و عكس محقق شد و حاصل آن دريافت نزديك به 72 هزار عنوان اثر از سوی دبيرخانه اين‌ جشنواره بود.

آثار رسيده پس از شناسنامه دارشدن به 67 هزار عنوان تقليل يافت كه به مرحله داوری اوليه راه يافت. پس از سه مرحله داوری 200 اثر به مرحله نهايی راه يافته كه از نفرات برگزيده هر رشته در اين مراسم تجليل تقدير به عمل خواهد آمد.الف/ر


١٠:٢٩ ١٨/١٢/١٣٨٩
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد