٢٠:٥٩ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي

نماینده ی مردم تبريز، آذرشهر و اسكو در مجلس:
زمینه برای حمایت از نخبگان در جهاددانشگاهی وجود دارد

نماینده مردم تبریز ، آذرشهر و اسكو در مجلس  افتتاح مرکز درمان ناباروری در استان توسط جهاد دانشگاهی را نشان از توجه این نهاد انقلابی به نخبه و استعداد های موجود دانست و افزود: با توجه به ساخت و تجهیز این گونه مراکز زمینه برای حمایت از نخبه در  جهاددانشگاهی وجود دارد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد  آذربایجان شرقی ، رضا رحمانی ضمن بازدید از مرکز درمان ناباروری و سلولهای بنیادی آذربایجان از توجه ویژه ی دولت به نخبه و مسائل نخبگان جهت پیشرفت در عرصه های علمی در برنامه ی پنجم توسعه خبر داد و افزود: طبق این برنامه مقرر شده است ایران از نظر علم و فناوری جایگاه دوم در منطقه را از آن خود کند. . رضا رحمانی با بیان اینکه توجه به نخبه در سالهای اخیر از سوی مسئولین بیشتر مورد توجه بوده است،گفت: در راس این توجهات مقام معظم رهبری در سیره ی عملی و صحبتهای خود عنوان کرده اند که اگر مملکت می خواهد پیشرفت کند و در دنیا خود را ثابت کند باید این امر مورد توجه قرار گیرد.

 او با بیان اینکه تخصیص اعتبار برای مراکز فناوری زیر نظر معاونت فناوری ریاست جمهوری است گفت: با وجود این که بیشترین افزایش بودجه در این زمینه است ولی چون ساز و کارهای مختص این حوزه روان نیستند بنابراین مشکلات عدیده ای در این حوزه مشاهده می شود. او با بیان اینکه بنیاد ملی نخبگان به تنهایی نمی تواند مسائل مربوط به نخبگان را روان سازی کند، گفت: برای تحقق پیشرفت باید تمام مراکز علمی و فناوری دانشگاهی، آموزشی و پژوهشی بسیج شوند. او با تاکید بر فرهنگ سازی جهت حفظ منزلت و جایگاه نخبگان گفت: جهاد دانشگاهی واحد آذربایجان شرقی یکی از بسترهایی است که این امر در آن نمود پیدا کرده است. نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسكو در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اذعان برخی مراکز بین المللی که شتاب علم در ایران 11 برابر متوسط جهانی است گفت: در این مسیر پر شتاب و رشد علم جایگاه تبریز در حوزه ی علمی کشور مثال زدنی است رحمانی لازمه پیشرفت در دنیا را پیشرفت در عرصه ی علم و فناوری عنوان کرد و یادآور شد: این امر بدون توجه ویژه به نخبگان محقق نخواهد شد.

 رحمانی با اشاره به ماده ی 18 برنامه ی پنجم توسعه که حتی برای بیمه ی نخبگان نیز آیین نامه ی خاصی دارد گفت: یکی از محورهای برجسته ی قانون پنجم توسعه توجه به علم و فناوری است که در خصوص نحوه ی تحقیقات نخبگان و اینکه دستگاههای دولتی وظایف خاصی در قبال آنها دارند بحث شده است. نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسكو در مجلس با اشاره به تصور غلط برخی از مسئولین که پول خرج کردن برای نخبگان را هزینه تلقی می کنند، گفت: این هزینه ها حتی اگر به نتیجه نیز نرسند سرمایه گذاری محسوب می شوند. رحمانی مسئولین استانی را ملزم ساخت تا با عمل به ابلاغیه های توسعه ای رهبر در برنامه ی پنجم توسعه، سهم پژوهشی استان در طول این برنامه تا 3 درصد ارتقا دهند. او با اشاره به جوانان مستعد در ایران و اینکه اکثر نخبه های ایرانی و بخصوص تبریزی در مراکز تحقیقاتی دنیا جزء نفرات برتر هستند، گفت: باید طبق بودجه ی استانی جذب نخبه در استان لحاظ شود. رحمانی اعتبارات اختصاص یافته از سوی نهادهای مرتبط به نخبگان را دلیل بر شناخت نادرست از جایگاه این قشر عنوان کرد و یادآور شد: توجه به نخبگان باید خود را در بودجه ی دانشگاهها و مراکز دولتی نشان دهد.

 در خاتمه فرشبافیان رئیس جهاددانشگاهی واحدابراز امیدواری کرد با حمایت کامل مسئولین استانی و نمایندگان سرعت و حجم فعالیت های جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی افزایش یابد.الف/ر

٠٨:٢٩ ٢٠/٠١/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد