فرماندار اروميه با رئيس جهاد دانشگاهي آذربايجان غربي ديدار كرد
فرماندار اروميه با رئيس جهاد دانشگاهي آذربايجان غربي در راستاي توسعه همكاريهاي في ما بين و استفاده از پتانسيل هاي علمي تخصصي فرهنگي و آموزشي اين نهاد طي نشستي به رایزنی و گفت و گو پرداختند.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحد آذربايجان غربي، در اين نشست مهندس ابراهیمی فرماندار اروميه گفت: سبقه جهاد دانشگاهي با توجه به انقلابي بودن ان بسيار قابل توجه و در خور تحسين مي باشد.
وي با اشاره به اينكه جهاد دانشگاهي با اعتماد به نيروهاي جوان شكوفه هاي اميد را در توسعه و تعالي كشور رقم زده خاطرنشان ساخت: جهاد دانشگاهي در كشور انتظاري را بوجود آورده كه مايه اميد به اين نهاد انقلابي بوده و از ان انتظار علمي و فرهنگي بسيار زيادي مي رود.
وي با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري در خصوص اين نهاد انقلابي خاطر نشان كرد: جهاددانشگاهي مي تواند ارتباط بين صنعت و دانشگاه را بصورت پويا ايجاد و با خلاقيت آن را مديريت كند.
وي با اشاره به اينكه مراكز و سازمانهاي جامعه از رويكرد جزيره اي عمل كردن خارج شوند تصريح كرد: جهاد دانشگاهي مي تواند يك نيازسنجي و مشكل شناسي در اين حوزه با رويكرد علمي داشته باشد و آن ابزار فرهنگ روحيه مشاركت جمعي چه در سازمان و چه در افراد و مديريت براي خيز برداشتن به هدف گذاريهاي تعالي جامعه داشته باشيم.
وي بهينه سازي در حوزه هاي مختلف جامعه و خلق شيوه هاي جديد در پروسه هاي مختلف مديريتي و صنعتي را از جمله توانايي هاي اين نهاد انقلابي براي فرمانداري اين كلان شهر عنوان كرد .
وي گفت: جهاددانشگاهي با توجه به پتانسيل هاي تخصصي يك برآوردي از ظرفيت ها و نيازهاي منطقه را مي تواند داشته باشد و بعد از راهنمايي ها خود نيز به صورت جهادي و علمي و عملياتي وارد عرصه بشود.
وي با اشاره به فعاليت هاي اين نهاد در سطح استان و موفقيت هاي ملي كسب شده خاطر نشان كرد: جهاد دانشگاهي مي تواند با خلق شيوه هاي جديد با اتكا به مطالعات تخصصي بسترهاي توسعه براي جهش هاي صنعتي و كشاورزي و فرهنگي و مديريتي را براي استان رقم بزند.
وی بحث های كار آفرينی آب كشاورزی سد و سيب و انگورو شيلات را از ديگر ظرفيت ها و نيازهای استان ذكر كرده وخاطر نشان ساخت: جهاد دانشگاهی حلقه مفقوده پژوهش و صنعت را می تواند شناسايی ووصل نمايد.
وی گفت: با توجه به رزومه كاری موفق جهاد دانشگاهی در استان كه با خلق حوزه های كاری جديد تخصصی بر اساس نياز منطقه كه تا به حال پيش رفته است ،انتظار از جهاد دانشگاهی اين است كه خلاء هاي موجود و پتانسيل ها را شناسايی و برای آنها برنامه ريزی نمايد كه آماده اعطای اين ماموريت به جهاد دانشگاهی هستيم.
وی اصلاح فرآيندهارا از ديگر مشكلات سيستم ها ذكر كرد وخاطر نشان ساخت: اصلاح بدون پژوهش و مطالعه بی معنی است كه جهاد دانشگاهی در اين زمينه می تواند نقش آفرينی مناسبی داشته باشد.
وی گفت: جهاد دانشگاهی با توسعه و تداوم سوابق تخصصی و مديريتی گذشته خود می تواند به شكلی عمل نمايد كه بخشی از توسعه استان مديون اين نهاد مقدس علمی، انقلابی و فرهنگی باشد.
در ابتدای اين نشست مهندس عاقلی ريئس جهاد دانشگاهی آذربايجان غربی با ارائه گزارش عملكرد اين نهاد در استان خاطر نشان ساخت: جهاد دانشگاهی در عمل توانسته فرمايش مقام معظم رهبری مبنی بر همت مضاعف و نشان دادن خروجی عملی برای نيازهای جامعه و توليد رفاه با ابزار مديريتی اسلامی را پياده نمايد.
مهندس عاقلی خاطر نشان ساخت: جهاد دانشگاهی ساختن همه چيز را ازهيچ ها با العينه تجربه كرده و اين نكته مديون مديريت جهادی ، انقلابی و تلاش مضاعف همكاران جهادگر بوده است.
ريئس جهاد دانشگاهی آذربايجان غربی خاطر نشان ساخت: ساخت پروژه بزرگ مجتمع آموزش عالی و تحقيقاتی اين واحد مثالی عملي براين ادعاست كه فازهای مختلف اين چنين پروژه ای به هيچ عنوان در هيچ جاي كشور كه در اين مدت زمان سه ساله شروع و نيز افتتاح و بهره برداري شده وجود ندارد و اين مهم در جهاد دانشگاهي استان با كمترين سرمايه مادي و بيشترين سرمايه معنوي كه همان روحيه جهادي و مديريتي همكاران واحد مي باشد به معني واقعي كلمه محقق شده است.
وي رويكرد مديريتي و چشم اندازهاي جهاد دانشگاهي واحد را در راستاي حوزه هاي مورد نياز منطقه و با ابزار كاملا تخصصي ذكر و خاطر نشان كرد: لازمه مديريت موفق ريسك پذيري معقول و منطقي و بي محابا و جهادي است كه منجر به سير تصاعدي نظام جمهوري اسلامي به قله هاي علم و فن آوري شود كه شايد اينچنين رويكرد مديريتي در مجموعه هاي دولتي و سيستم هاي اداري مدیريتي عملا به خاطر فضاي قالب كار محدودتر از مجموعه هاي خصوصي باشد ولي اين مهم در سيستم مديريتي جهاد دانشگاهي با اتكا به روحيه معنوي و عنوان مقدس جهاد كه هميشه تلالو تلاش مضاعف و به عنوان يك پتانسيل بي نهايت براي مديريت همكاران متجلي مي شود باعث شده تا اخرين حد توان از پتانسيل هاي اين نهاد انقلابي براي توسعه و جهش هاي تصاعدي در زير ساخت هاي علمي و فرهنگي و اموزشي با رويكردي خلاقانه و بديع و مديريت فرآيندها گام بردارند.
وي در ادامه با اشاره به حوزه هاي فرهنگي پژوهشي و آموزشي واحد خاطر نشان كرد :همه اين حوزه ها ضمن طراحي و تعريف رويدادها و طرح ها و دوره هاي بكر ملي و براي اولين بار در كشور كه به صورت كاربردي مورد نياز جامعه است در تمامي زيرشاخه ها، رتبه هاي برتر ملي را به خود اختصاص داده اند.الف/ر
٠٩:٥٣ ٢٧/٠١/١٣٩٠