مدیر گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه تهران در بازدید از دفتر خبرگزاری ایسنا قزوین:
ماموریت خبرگزاری دانشجویان ایران باید ارتباط دانشگاه و جامعه باشد
مدیر گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه تهران در بازدید از دفتر خبرگزاری ایسنا در دانشگاه بین المللی امام خمینی ره قزوین گفت: خبرگزاری ایسنا وابسته به یک نهاد علمی و فرهنگی بنام جهاد دانشگاهی است و ماموریت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا باید ارتباط دانشگاه و جامعه و دانشگاه و صنعت باشد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قزوین،دکتر عبدالحسین فقهی مدیر گروه زبان و ادبیات عرب در پاسخ به سوال ایسنا خاطرنشان کرد: خبرگزاری ایسنا وابسته به یک نهاد انقلابی است و با توجه به اینکه جهاد دانشگاهی یک نهاد نخبه پرور و علمی است باید نقش مهمتری نسبت به سایر خبرگزاری ها داشته باشد و این خبرگزاری برای دانشجویان ، اعضای هیات علمی و دانشگاهیان و نخبگان ویژگی های جداگانه ای داشته باشد.
مدیر گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه تهران با تصریح اینکه دوست و دشمن به دانشجو و دانشگاه نظر دارند تصریح کرد : جهاد دانشگاهی و خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در هدایت و بصیرت فکری جریان های دانشگاهی نقش شاخصی دارد.
دکتر عبدالحسین فقهی تصریح کرد: گرچه خبرگزاری ایسنا به همه اخبار مورد نیاز کشور می پردازد ولی نام این خبرگزاری دانشجویی است و باید محل رجوع دانشجویان و دانشگاهیان باشد و بهترین اخبار و تحلیل ها در این خبرگزاری درج شود .
وی با تاکید بر اینکه این خبرگزاری توانائیهای دانشگاهها را معرفی کند خاطرنشان کرد: جامعه و دانشگاه نیز باید بهترین پاسخ خود را در دانشگاه بیابند که در خبرگزاری دانشجویان تبلور و انعکاس می یابد.
وی افزود: خبرگزاری دانشجویان ایران باید مهمترین ، جذاب ترین خبرگزاری برای کل دانشجویان ، اساتید و دانشگاهها باشد و نقش خود را در زمینه اطلاع رسانی، نخبه پروری و هدایت حرکت های دانشجویی ایفا نماید.
وی در پاسخ به این سوال خبرنگار ایسنا قزوین درباره جایگاه زبان و ادبیات عربی در ربعد و قبل از انقلاب گفت: زبان عربی زبان قرآن و اسلام است و زبان بیگانه نیست و بهترین و شاخص ترین و علمی ترین آثار به زبان عربی نیز توسط ایرانیان تالیف و تدوین شده است.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران همچنین در این بازدید که به همراه دکتر عبدالله شفیعی سرپرست جهاد دانشگاهی استان قزوین انجام شد گفت: در مقطی بویژه قبل از انقلاب هرکسی در درس عربی نمره هفت می گرفت قبول می شد در حالیکه امروزه بویژه بعد از انقلاب آموزش زبان عربی جایگاه واقعی خود را باز یافته است.
وی افزود: ماده 16 قانون اساسی به آموزش زبان عربی تاکید دارد و تصریح می کند به دو دلیل باید به زبان عربی بها دهیم یکی به دلیل اینکه زبان قرآن و دین اسلام است و دیگری به این دلیل که با زبان فارسی عجین شده است.
دکتر فقهی از اینکه هنوز برخی با زبان عربی آشتی نکرده اند از آنها انتقاد کرد و گفت: زبان فارسی و زبان عربی همواره موجب غنای یکدیگر شده اند و نمی توان مثلا زبان فارسی را از عربی جدا دید.
مدیر گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه تهران در بازدید از دفتر خبرگزاری ایسنا قزوین در پاسخ به وضعیت اشتغال فارغ التحصیلان رشته عربی گفت: در حال حاضر دو رشته زبان و ادبیات عربی و مترجمی زبان عربی در مقاطع کارشناسی و ارشد و دکتر در دانشگاهها دایر است ولی خوشبختانه همه یا اکثر این فارغ التحصیلان شاغل هستند و مشکلی برای کار د شغل این فارغ التحصیلان وجود ندارد و این رشته بازار کار خوبی دارد به شرط اینکه دانشجویان این رشته ها را هنگام تحصیل جدی بگیرند.
دکتر عبدالله شفیعی نیز در این بازدید گفت: جهاد دانشگاهی استان قزوین در صدد است خبرگزاری ایسنا را در این استان منطقه ای کند.
سرپرست جهاد دانشگاهی استان قزوین افزود: با استقرار خبرگزاری ایسنا در دانشگاه بین المللی قزوین فضای خوبی برای همکاری و انعکاس اخبار و فعالیت های دانشجویی و دانشگاهی فراهم شده است و امیدواریم با همکاری مسئوولان دانشگاه بین المللی نقش فرهنگی و اطلاع رسانی جهادد دانشگاهی و ایسنا بیش از پیش افزایش یابد.ح/الف
١١:٢٥ ٢٨/٠١/١٣٩٠