رییس جهاددانشگاهی خراسان شمالی:
ارتقای برنامه های آموزشی و تخصصی در استان از اولویتهای سال جاری است
رییس جهاددانشگاهی خراسان شمالی گفت: ارتقای برنامه های آموزشی و تخصصی در استان از اولویتهای این نهاد در سال جاری است.
به گزارش روابط عمومی این جهاددانشگاهی واحدخراسان شمالی ، دکتر رضا شاهین فر در این خصوص افزود: باید با ارایه برنامه های آموزشی به اقشار مختلف جامعه در سطوح مختلف، توسعه زیربنایی و اصولی استان بر مبنای دانش و تخصص حاصل شود.
وی تعامل با واحدهای تولیدی و صنعتی و همچنین شرکتهای تعاونی جهت ارتقای دانش در محیط کار، آموزش دوره های تخصصی دانشگاهی در میان دانشجویان و فارغ التحصیلان، مهارتهای کسب و کار و کارآفرینی و برنامه های توانمندی بانوان را از جمله برنامه های جهاددانشگاهی واحد خراسان شمالی در سال 90 دانست.
وی با بیان اینکه گسترش همکاریهای آموزشی با دستگاه ها و سازمانهای اجرایی استان و برگزاری سمینارهای آموزشی مورد نیاز جامعه از دیگر رویکردهای این واحد در سال 90 است، ادامه داد: هدف بهره وری از توان و دانش متخصصان استان است که دستگاه های اجرایی باید در این زمینه همکاری داشته باشند.
این مسوول خاطرنشان کرد: آموزش از برنامه های زیربنایی جهاددانشگاهی است چنانکه علاوه بر مراکز آموزش تخصصی کوتاه مدت این نهاد، مرکز آموزش عالی علمی کاربردی و مرکز رشد واحدهای فناور نیز از جمله واحدهای فعال در این زمینه به شمار می روند .
رییس جهاددانشگاهی خراسان شمالی در ادامه برگزاری دوره های عمومی و تخصصی ضمن خدمت کارکنان دولت، کوتاه مدت دانشگاهی، شرکتهای تعاونی، مسوولان کنترل کیفیت واحدهای تولیدی و صنعتی و دوره های آموزشی کارآفرینی و مهارتهای کسب و کار، کامپیوتر، گرافیک و معماری و دوره های تخصصی زبان انگلیسی را از برنامه های آموزشی این واحد برشمرد.
وی همچنین با اشاره به تجربه موفق این نهاد در برگزاری دوره های آموزشی برای مدیران و مربیان مهدهای کودک طی سالهای اخیر افزود: این نهاد قصد دارد با همکاری با سازمانها و نهادها با برگزاری دوره های آموزشی برای بانوان در سطوح مختلف جامعه و بویژه زنان خانه دار، آموزش را به خانه ها ببرد.
وی با اشاره به دوره های آموزشی برگزار شده كوتاه مدت عمومي و تخصصي این نهاد در 1389، مدیریت موثر وقت، ارتباطات اثربخش، مهارتهای زندگی، آشنایی با هدفمندکردن یارانه ها، مدیریت بهینه سازی انرژی، اصلاح الگوی مصرف، مدیریت خصوصی سازی، کارآفرینی و مهارتهای کسب و کار را از جمله آنها دانست.
رییس جهاددانشگاهی خراسان شمالی ادامه داد: همچنین در حوزه های تخصصی دوره هایی از قبیل قانون مدیریت خدمات کشوری، آشنایی با قوانین و مقررات شیوه های تدوین استاندارد، قانون تجارت، تهیه و تنظیم بودجه سالانه، حسابداری صنعتی، برنامه ریزی و کنترل پروژه و کنترل کیفیت استانداردها، طراحی نقشه فرش با کامپیوتر، بورس اوراق بهادار و بهسازی سازمانی برگزار شد.
وی با بیان اینکه در سال 89، حدود چهار هزار نفر از دوره های آموزشی عمومی و تخصصی مراکز آموزش تخصصی این نهاد بهره مند شدند افزود: هدف این است که در سالی که از سوی مقام معظم رهبری، با نام جهاد اقتصادی مزین شده است، با اتکا به آموزش، سطح دانش و تخصص در استان ارتقا یابد.الف/ر
٠٩:٤٤ ١١/٠٢/١٣٩٠