١٥:١٣ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
آيت‌الله نوري همداني:
هدف جهاد دانشگاهي برگرداندن مجد و عظمت اسلام است
رئيس، معاونان و مديران نهاد انقلابي جهاد دانشگاهي، با آيت‌الله العظمي "حسين نوري همداني" در قم ديدار و گزارشي از فعاليتهاي جهاد دانشگاهي ارايه كردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه قم، آيت‌الله‌العظمي نوري همداني پيش از ظهر پنج شنبه(22 ارديبهشت ماه) در ديدار با رييس و معاونان جهاد دانشگاهي  در سخناني اظهار داشت: مسلمانان در صدر اسلامي بنيانگذار علم و تمدن بوده‌اند.

وي اظهار داشت: روزگاري در دنياي غرب يک دانشمند بنام نبود و اين در حالي بود که در کشورهاي اسلامي دانشمنداني چون فارابي، خوارزمي، ابن سينا و .. وجود داشتند و وجود برخي اصلاحات علمي به زبان عربي که زبان اسلام بود، مويد اين مطلب است.

اين مرجع تقليد با اشاره به حوادث رخ داده در طول تاريخ گفت: در جنگهايي از جمله جنگهاي صليبي به کشورهاي اسلامي حمله شد و روح علم از اين کشورها ربوده شد و کم کم و به واسطه سلاطين نالايق و دنيا طلب، وضعيت علم رو به انحطاط رفت.

وي افزود: اين در حالي است که براي دريافت علوم امروزه به سراغ کساني رفته‌ايم که در علم تصرف کرده و علوم خودمان را با نام علوم جديد به ما عرضه مي‌کنند.

آيت‌الله‌العظمي نوري همداني خاطرنشان کرد: غربي‌ها فقط علوم را سکولار کردند و به کشور ما برگرداندند و سعي در ايجاد اختلاف بين حوزه و دانشگاه داشتند و اينهاست مصائبي که بر عالم اسلامي گذشته است.

اين مرجع تقليد با اشاره به دغدغه امام (ره) مبني بر تربيت افراد غرب گرا در دانشگاههاي ايران گفت: خوشبختانه امروز شاهديم که بيداري اسلامي در حال وسعت است و نهادي چون جهاد دانشگاهي در بازگرداندن مجد و عظمت اسلام تلاش مي‌کند.

ايشان تحول در علوم انساني را از اولويتهاي روز کشورهاي اسلامي دانست و تصريح کرد: مطابق فرمايشات مقام معظم رهبري بايد در اين راستا گامهاي موثرتري برداشته شود.

آيت‌الله نوري همداني در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به درمان با داروها و روشهاي گياهي اظهار داشت: اين نوع درمان امتياز بزرگي در ايران و کشورهاي اسلامي بود و حتي در حوزه نيز طب و فقه همزمان تدريس مي‌شد اما عدم دسترسي به علماي متبحر و تغيير خواص و ويژگي‌هاي گياهان در فضاي جديد از جمله موانع براي استفاده از اين علوم است.

وي از مسوولين جهاد دانشگاهي خواستار شد، با دقت و جامعيت در مسير جايگزين کردن درمان سنتي با روشهاي مدرن امروزي که گاهي بي ضرر هم نيستند، گام بردارد.

اين مرجع تقليد با اشاره به دستاوردهاي جهاد دانشگاهي در زمينه شبيه سازي تصريح کرد: حيات از قدرتها و آيات الهي است و اين اقدام تنها يک اکتشاف است نه يک اختراع و بايد گفت که دستيابي به اين دانش کاري بسيار گرانبهاست.

آيت‌الله نوري همداني درخصوص درمان ناباروري در مراکز جهاد دانشگاهي گفت: دراين مورد مسايل شرعي بسيار حائز اهميت است و بايد در خصوص احکام آن بسيار تامل شود.

آيت‌الله العظمي نوري همداني تصريح كرد: هدف جهاد دانشگاهي برگرداندن مجد و عظمت اسلام است.

در اين ديدار دکتر محمد حسين يادگاري، رييس جهاد دانشگاهي به همراه معاونين و مشاورين  حضور داشتند.

رييس جهاددانشگاهي در ديدار با آيت‌الله نوري همداني:
مسايل فرهنگي همواره در اولويت برنامه‌هاي اين نهاد انقلابي بوده است    

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه قم، دكتر "محمدحسين يادگاري"، رئيس جهاد دانشگاهي در اين ديدار، در سخناني به تشريح فعاليتهاي جهاد دانشگاهي پرداخت و گفت: اين نهاد انقلابي در سال 1359 به پيشنهاد ستاد عالي انقلاب فرهنگي تاسيس شد و مسايل فرهنگي همواره در اولويت برنامه‌هاي اين نهاد انقلابي بوده است.

وي افزود: با وجود فراز و نشيبهايي كه اين نهاد انقلابي داشته است، اما كارهاي بسيار خوب و قابل توجهي در آن صورت گرفته است كه سلولهاي بنيادي، سالم‌سازي محيط زيست و... از جمله آنها است.

وي با اشاره به فعاليت سازمان فعاليتهاي قرآني در جهاد دانشگاهي، خاطرنشان كرد: اين سازمان در عرصه‌هاي مختلف قرآني به‌ويژه پژوهش در حوزه‌هاي ميان‌رشته‌اي فعاليت دارد.

يادگاري با اشاره به فعاليت خبرگزاري قرآني دانشجويان ايران(ايكنا) اعلام كرد: اين خبرگزاري هم اكنون به 32 زبان زنده دنيا خبر مخابره مي‌كند.

وي با اشاره به فعاليت خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، گفت: با تغيير در مديريت اين خبرگزاري نيز فعاليتهاي خوبي در دستور كار قرار دارد.ح/الف

٠٩:٣٤ ٢٤/٠٢/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد