١١:٢٠ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
رییس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی تأکید کرد:
تقویت پایه های استدلالی دانشجویان در مسابقات قهرمانی مناظره

رییس سازمان دانشجویان با اشاره به برگزاری سبک جدیدی از مسابقات مناظره، تقویت پایه های استدلالی دانشجویان را یکی از عوامل تمایز این مسابقات از نمونه های مشابه ارزیابی کرد.

 به گزارش روابط عمومي سازمان دانشجويان  ،محمود علیگو، رییس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی  بااشاره به ماهیت مسابقات مناظره اظهار داشت: طبق بررسی‌های به عمل آمده جامعه ما با ضعفی در بدنه‌ی دانشجویی دانشگاه ها رو به رو است که بعضاً با عدم استدلال های صحیح و عدم توان سخن وری همراه است. وی ادامه داد: با توجه به اینکه عدم توان سخن وری در دانشگاه ها می تواند منجر به مشکلات عمومی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و... شود، سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی سعی می کند در پروسه اجرای این طرح، سطح استدلالات دانشجویان را ارتقا داده و آن ها را در زمنیه گفت و گوی منطقی و عقلانی تقویت کند. رییس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی به نمونه ی برگزار شده «مناظره» در دهه 70 به همت جهاد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: جهاد دانشگاهی در دهه 70 متولی برگزاری مسابقات فن بیان و خطابه در سطح دانشجویان بود، از همین رو سازمان دانشجویان نیز به عنوان یکی از سازمان های تابعه جهاد از این تجربه استفاده کرد و وارد این عرصه شد. علیگو درباره وجه تمایز این مسابقات از نمونه های مشابه مناظره های برگزار شده گفت: رقابتی بودن، امکان تمرین و آزمون و خطا، دانشجویی بودن و همچنین تقویت روحیه و اخلاق مناظره در دانشجویان عاملی است که این مسابقه را از نمونه های مشابه آن متمایز می کند.

علیگو با تأکید بر حساسیت سازمان دانشجویان در نحوه سبک و سیاق برگزاری مناظره ها تصریح کرد: ما با بررسی شش ماهه مسابقات جهانی مناظره که از سال 1981 در دانشگاه های سراسر جهان برگزار می شد، توانستیم سطح مسابقات، آیین نامه ها، موضوعات، نقش اساتید در پیش برد مناظره ها و ... را احصا کنیم. وی با اشاره به اهمیت بومی شدن نحوه برگزاری و موضوعات مناظره ها افزود: ما با مقتضیات خاصی که در کشور خود داریم لازم است همه جوانب سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کار را بسنجیم و از آن جایی که برگزاری این منظره ها در سطح جهانی با رویکرد صرفاً سیاسی همراه بوده، سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی بر خود لازم دید که به منظور پرهیز از هرگونه تنش، مسئله مناظره را بر اساس موضوعات علمی روز طراحی و اجرا کند. رییس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی مناظره را در قالب یک گفت وگوی سالم، استدلال و اغنای محتوایی تعبیر کرد و گفت: در این مسابقات مناظره قصد داریم از حضور اساتید فلسفه دانشگاه ها و افرادی بنام و مجرب استفاده کنیم. وی با تأکید بر اینکه موضوعات مناظره به هیچ عنوان کلی نخواهند بود اظهار کرد: موضوعات مناظره پس از ثبت نام و قرعه کشی انجام می گیرد و سعی می شود عناوین و موضوعاتی مورد استفاده قرار گیرد که به شکل مبنایی پایه های استلالی دانشجویان را تقویت کند.الف/ر

٠٩:١٤ ٠٨/٠٣/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد