راهکارهای ارتقای سلامت و بهداشت روان دانشجویان مورد بررسی قرار گرفت
نخستین جلسه از سلسله نشست های تخصصی بررسی نیاز دانشجویان در سال 90 با موضوع «بررسی راهکارهای ارتقای سلامت و بهداشت روان دانشجویان» برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، نخستین جلسه از سلسله نشست های تخصصی بررسی نیاز دانشجویان به منظور کسب نیازهای قشر فرهیخته کشور به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی برگزار شد.
در این نشست که با موضوع «بررسی راهکارهای ارتقای سلامت و بهداشت روان دانشجویان» برگزار شد، مهدیه معین، عضو هیأت علمی و رئیس مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی تهران به طرح و توضیح موضوعاتی در این باره پرداخت.
معین در این نشست با اشاره به کاهش فاصله سنی نسل ها گفت: متأسفانه این روند در حال حاضر به گونه ای پیش می رود که سال به سال جوانان متوقع تر، تنبل تر و عشرت طلب تر می شوند.
وی به یکی از تحقیقات صورت گرفته توسط یکی از اساتید دانشگاه اشاره و تصریح کرد: طبق این تحقیق ایرانی ها از نظر تنبلی بعد از اعراب و سیاه پوستان، حائز رتبه سوم جهان هستند که این امر می تواند زنگ خطری برای جامعه ما محسوب شود.
رئیس مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید بر شکننده تر شدن نسل جوان امروز اظهار کرد: در جا زدن در دوران نوزادی نکته ای است که می توان در سلسله رفتارهای یک جوان یا نوجوان امروزی مشاهده کرد، به این ترتیب که رابطه یک نوزاد با دنیای پیرامون خود از نوع ارتباط وابسته است، در واقع مهم نیست که چه کسی نیازهای او را تأمین می کند.
وی ادامه داد: در جوان امروز هم این رفتار به وفور یافت می شود، به این معنی که فرد رابطه دلبستگی به عقاید خود ندارد و دلبستگی نیز به صورت پایدار نیست.
معین با اشاره به این که توجه طلبی و درجا زدن در کودکی و نوزادی مشکل حاد جوان امروز است گفت: طبق اصول روانشناسی چنانچه آدمی را رها کنند و او را در معرض اصول تربیتی قرار ندهند، هیچ انسان متعالی از آن حاصل نمی شود.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان افزود: شخصیت جوان امروز نیازمند مداخله علمی است تا جایی که بتوان به ارتقای سلامت روان او در این رهگذر امید وار بود.الف/ر
٠٩:١٧ ٠٩/٠٣/١٣٩٠