مدیر کل دفتر امور بانوان استانداری در بازدید از خبرگزاری ایسنا و ایکنای خراسان جنوبی:
تبیین مقام زن در جامعه نیازمند احیای آرمان های فاطمی است
معصومه السادات جلیلی حسینی پیش از ظهر امروز در بازدید از خبرگزاری ایسنا و ایکنا در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خراسان جنوبی، با بیان اینکه جایگاه انسانی زنان قبل از بعثت پیامبر ناشناخته بود، گفت: اسلام کرامت گم شده زن را به او باز گرداند.
وی با بیان اینکه پیامبر زن را کانون عاطفه عنوان می کند، افزود: زن در اسلام هم جنس با قرآن است و خیر کثیر بر شمرده می شود به گونه ای که احادیث فراوانی در رابطه با مقام زن و مادر بیان شده است.
مدیر کل دفتر امور بانوان استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه اسلام مقام مادر را بسیار بالا عنوان کرده است، ادامه داد: مادر مربی است و در دانشگاه تربیتی خانواده، نقش محوری ایفا می کند.
جلیلی حسینی اظهار کرد: قبل از پیروزی انقلاب زنان در جامعه به عنوان ابزاری در دست تبلیغات بیگانه بودند اما بعد از انقلاب، امام (ره) زنان را مفاخر جامعه اسلامی عنوان کردند.
وی اظهار کرد: زنان در صحنه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی جامعه برای حفظ اسلام از هیچ تلاشی فروگذار نمی کنند.
مدیر کل دفتر امور بانوان استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: اگر زن به عنوان مربی کار خود را به درستی انجام دهد فضای تربیتی به گونه ای خواهد شد تا به گفته امام (ره) مرد به معراج رود.
جلیلی حسینی افزود: تعالیمی که پیامبراسلام به ارمغان آورد، تحول بسیار زیادی را در جامعه آن روز به دنبال داشت که برای فاطمی شدن باید مبانی آن را شناسایی و اجرا کنیم.
مدیر کل دفتر امور بانوان استانداری خراسان جنوبی طلاق را مهم ترین آسیب اجتماعی بین زنان دانست و گفت: طلاق پدیده ای است که آسیب هایی متعددی را به دنبال دارد به طور مثال تکدی گری، دزدی، اعتیاد، فرار از خانه و افسردگی از آسیب هایی است که فرزندان طلاق را مبتلا می کند و نیازمند هزینه برای رفع آن است.
جلیلی حسینی با اشاره به سال جهاد اقتصادی، تصریح کرد: جهاد اقتصادی فقط به مدیریت صحیح یارانه ها و تلاش برای خدمات تولیدی بستگی ندارد بلکه زنان می توانند جهاد اقتصادی را در خانه محقق کنند.
وی اظهار کرد: زنان با الگو قرار دادن آرمان های حضرت زهرا (س) می توانند از طلاق جلوگیری و مانع به وجود آمدن هزینه هایی شوند که به دنبال این پدیده به وجود می آید و این گونه به جهاد اقتصادی کمک کنند.
مدیر کل دفتر امور بانوان استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: بانوان خراسان جنوبی از توانمندی های بالایی برخوردار هستند اما اعتماد به نفس پایینی دارند.
جلیلی حسینی بیان کرد: زنان باید با تأکید بر محوریت مشاغل خانگی ایجاد اشتغال در خانه را تقویت کنند و از مشاغلی که در شأن آنان نیست بردوری کنند.
وی خاطر نشان کرد: هر فرد به عنوان سرباز جبهه مبارزه با جنگ نرم می تواند در راستای گسترش حجاب در جامعه گام بردارد اما وقتی خود خواستار مبارزه با تهاجم فرهنگی نباشیم هر اقدامی از سوی دولت و مسولین انجام شود به موفقیت دست نخواهد یافت.الف/ر
٠٨:١٠ ٠٨/٠٣/١٣٩٠