رئیس آموزش و پرورش شهرستان سنقر و کلیایی:
پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه سهم ارزنده ای در شکوفایی استعدادهای جوانان این شهرستان داشته است
رئیس آموزش و پرورش شهرستان سنقر و کلیایی با اشاره به راه اندازی مرکز رشد واحدهای فناوری و حضور جوانان مخترع و نخبه دراین شهرستان گفت: اکثریت این افراد از واحد های زیر مجموعه پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی بوده اند واگر این مجموعه نبود امروز شاهد چنین حرکت ها و پیشرفت های خوشحال کننده از سوی جوانان شهرستان نبودیم.
به گزارش زوابط عمومی پارک علم و فناوری چهاد دانشگاهی کرمانشاه براتعلی فعله گری در گفتگویی؛ با اشاره به راه اندازی مرکز رشد واحد های فناوری شهرستان سنقر از سوی پارک علم وفناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه اظهارداشت : بحمدا... نیروها وپتانسیل های بسیار خوبی در میان جوانان ونوجوانان شهرستان سنقر وجود دارد و راه اندازی مرکز رشد واحد های فناوری شهرستان در سال جهاد اقتصادی می تواند در شکوفایی وکشف این استعداد ها بسیار اثر گذارباشد که در نهایت منجر به توسعه منطقه خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به برخی نو آوری های انجام شده توسط دانش آموزان شهرستان سنقر، گفت: به عنوان نمونه دانش آموزان دبیرستان خوارزمی توانسته اند کارهای بسیار جالبی در حوزه آزمایشگاه شیمی، ساخت صابون از روغن سوخته، در حوزه شناسایی رنگ ها و ساخت انواع دیگر شوینده هاو... انجام دهند که حضور مرکز رشد واحد های فناوری در شهرستان می تواند در پیشبرد اینگونه طرح ها و حمایت آنان تا رسیدن به تولید انبوه نقش بسیار مثبتی را ایفا نماید.
فعله گری پیرامون اهمیت اشتغال دانش محور و ایجاد شرکت های دانش بنیان، تصریح کرد: امروزه برخلاف گذشته قدرت کشورها دیگر براساس پول و تسلیحات نیست بلکه توانایی ملت ها بر اساس دانایی، علم و تکنولوژی سنجیده می شود و بر همین اساس راه اندازی مراکز رشد و پارک های علم و فناوری می تواند فرصت ارزنده ای برای تولید اطلاعات و تکنولوژی و تجاری سازی علوم در جهت خلق ثروت باشد که علاوه بر این، شکوفایی استعدادها و توزیع گسترده امکانات را در مناطق به دنبال داشته و نتیجه آن پیشرفت کشور و بالندگی مملکنت خواهد بود.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان سنقر در ادامه نامگذاری سال 1390 از سوی رهبر انقلاب با عنوان
"سال جهاد اقتصادی" را مورد اشاره قرار داد و افزود: فرمایشات رهبر معظم انقلاب و نامگذاری سال ها از سوی ایشان همواره بر اساس یکسری محاسبات و درک صحیح و عمیق از شرایط کشور است و این توصیه ها فقط مختص به همان سال نیست بلکه می بایست همواره نصب العین قرار گیرد البته باید توجه داشت که این توصیه ها متوجه آحادجامعه است و تنها مختص مسئولین نیست لذا باید تمام افراد در جهت برآورده نمودن خواست ولی امر مسلمین تلاش نمایند.
فعله گری با بیان اینکه تلاش برای جهاد اقتصادی را باید در عمل نشان داد و نه فقط در حرف، گفت: در شهرستان سنقر اتحاد بسیار خوبی در میان تمام مسولین و مردم وجود داردکه با عنایت به این فرصت درصدیم تا تمام تلاش خود را برای حل مشکلات و خلق فرصت های جدید به کار ببندیم.
وی افزود: در مجوعه آموزش و پرورش شهرستان، علاوه بر تلاش برای صرفه جویی در تمام زمینه ها و حمایت از دانش آموزان خلاق و مبتکر، جلسات توجیهی و آموزشی متعددی برای معلمان دلسوز برگزار شده است تا بیش از گذشته در جهت فرهنگ سازی کار و تلاش، خلاقیت و نوآوری، صرفه جویی، ایجاد فرصت های خود اشتغالی و ... درمیان دانش آموزان تلاش کنند که مطمئنا" این فرهنگ سازی و این روحیه کار و تلاش جهادی به خانواده های دانش آموزان نیز تسری خواهد یافت.
فعله گری در پایان تلاش و ظرفیت های مجموعه پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه را بسیار مثبت ارزیابی کرد و گفت: به یاری خدا همواره خبرهای خوب و امیدوار کننده ای از این مجموعه دریافت می شود که در این خصوص می توان به حضور جوانان مخترع و نخبه شهرستان سنقر اشاره نمود که اکثریت آنها از واحد های زیر مجموعه پارک علم و فناوری بوده اند و امروزه توانسته اند اختراعاات و طرح های خود را به تولید برسانند به گونه ای که قیمت محصولات تولیدی آنها بسیارمناسب است. لذا می توان گفت اگر مجموعه پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی نبود امروز شاهد این حرکت ها و پیشرفت های خوشحال کننده از سوی جوانان شهرستان سنقر نبودیم.الف/ر
٠٨:١٤ ١٦/٠٣/١٣٩٠