رييس جهاد دانشگاهي در مراسم توديع و معارفه رييس جهاد دانشگاهي خوزستان، با بيان اينكه اين نهاد يك نهاد انقلابي و غير دولتي است، گفت: ميان مسئولان اجرايي استان، جهاد دانشگاهي و روحانيت همدلي وجود دارد كه اميدواريم براي ارتقا و پيشرفت استان اين همدلي و هماهنگي حفظ شود.
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در خوزستان – دكتر محمد حسين يادگاري در اين مراسم كه امروز(چهارشنبه، يكم تيرماه) در موسسه آموزش عالي جهاد دانشگاهي خوزستان برگزار شد، ضمن قدرداني از زحمات قدرتالله شاكرينژاد در زمان تصدي اين سمت، اظهار كرد: در جهاد دانشگاهي اين زمينه كه بتواند مشكلات و مسايل موجود در استان را حل كند، فراهم شده است.
وي افزود: پيگيري مساله انقلاب فرهنگي در دانشگاهها اساس كار جهاد دانشگاهي را تشكيل ميدهد؛ اميدواريم با حضور مسولان و از طريق جهاد دانشگاهي اين مساله برجستهتر از گذشته پيگيري شود.
رييس جهاد دانشگاهي در ادامه بر لزوم ترويج فعاليتهاي قرآني در دانشگاهها تاكيد و ابراز اميدواري كرد: اين مساله پيگيري و انجام فعاليتهاي قرآني در دانشگاهها بر عهده جهاد دانشگاهي نهاده شود.
وي عنوان كرد: لازم است كه فرهنگ جهادي دوباره در دانشگاهها جا بيفتد؛ اگرچه فاصلهاي ميان جهاد و دانشگاه ايجاد شده، اميدواريم اين موضوع به اصل و اساس خود برگردد و مشكلاتي كه در 2 بخش وجود دارد، حل شود.
يادگاري در پايان خواستار شد: تمام همكاران جهاد دانشگاهي خوزستان باهم و هماهنگ با يكديگر و همچنين هماهنگ با مسوولان اجرايي استان فعاليتهاي خود را انجام دهند.
نماينده مردم خوزستان در مجلس خبرگان:
مسئولان جديد دوباره كاري نكنند
نماينده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبري در مراسم توديع و معارفه رييس جهاد دانشگاهي خوزستان با بيان اينكه مسوولان جديد بايد به دنبال ابداعات، اقدامات جديد و نوآوري باشند، گفت: مسئولان جديد تكرار مكررات و دوباره كاري نكنند؛ چرا كه اين موضوع ما را از پيشرفت باز ميدارد.
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در خوزستان آيتالله سيدعلي شفيعي در اين مراسم كه امروز(چهارشنبه، يكم تيرماه) در موسسه آموزش عالي جهاد دانشگاهي خوزستان برگزار شد، اظهار كرد: خداوند در قرآن ميفرمايند كه ما شما را پشت سر همديگر روي زمين قرار داديم؛ يكي پشت سر ديگري ميآيد و بالعكس هم صورت ميگيرد و خداوند ميفرمايند كه اين كار را انجام دادهايم تا ببينيم عملكرد شما چگونه است.
وي افزود: تغيير مديريتي در حال حاضر به صورت يك سنت درآمده و مسلما يكي از قواعد تغيير مديريت استفاده از افكار و بينشهاي همه جامعه است.
نماينده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبري تصريح كرد: ضرورتي ندارد كه در اين نشست از اهميت جهاد دانشگاهي در كشور، اختراعات، ابداعات و فرآوردههاي علمي و غير علمي كه اين نهاد دارد، صحبت كرد؛ همه افراد از اين موضوع مطلع هستند.
آيتالله شفيعي با اشاره به اقدامات و دستاوردهاي جهاد دانشگاهي ادامهداد: اقدامات اين نهاد خاري در چشم دشمنان است.
وي بيان كرد: بعضي اقدامات در كشور صورت ميگيرد كه پس از آشكار شدن و به اجرا در آمدن آنها متوجه ميشويم با نداشتن اين امكانات با كمبودهايي رو به رو بودهايم؛ نهاد جهاد دانشگاهي يكي از ارگانهاي است كه چنين اقداماتي انجام ميدهد.
نماينده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه مقام معظم رهبري كه امروز وليامر مسلمين جهان است به مساله جهاد اهتمام ويژهاي دارد، گفت: رييس قبلي جهاد دانشگاهي خوزستان در سمت خود فعاليت و تلاش زيادي داشتند و دين خود را ادا كردند؛ اميدواريم كه در برنامهها و حوزههاي ديگر هم بتوانند انجام وظيفه كنند.
با حضور رييس جهاد دانشگاهي؛
پروژه مسجد و مجتمع فرهنگي موسسه آموزش عالي جهاد دانشگاهي خوزستان كلنگزني شد
رييس جهاد دانشگاهي در سفر يك روزه به اهواز، از موسسه آموزش عالي جهاد دانشگاهي خوزستان بازديد كرد.
به گزارش خبرنگار ايسناي خوزستان، دكتر محمدحسين يادگاري چهارشنبه، يكم تيرماه با حضور در موسسه آموزش عالي جهاد دانشگاهي خوزستان، پروژه مسجد و مجتمع فرهنگي اين موسسه را كلنگزني كرد.
دكتر يادگاري اظهار اميدواري كرد كه اين مجتمع هرچه سريعتر به بهرهبرداري برسد.
رييس جهاد دانشگاهي همچنين در اين سفر از سوله ورزشي در حال ساخت موسسه آموزش عالي جهاد دانشگاهي خوزستان نيز بازديد كرد.
اين سوله ورزشي در مراحل نهايي ساخت به سر ميبرد و تا پايان تابستان به بهرهبرداري ميرسد.
رييس جهاد دانشگاهي در اين بازديد بر لزوم توسعه مكانهاي ورزشي در مجموعه جهاد دانشگاهي تاكيد كرد.
ديدار رييس جهاد دانشگاهي و استاندار خوزستان؛
حجازي:
ميتوان بسياري از خلاءها را با وجود جهاد دانشگاهي رفع كرد
استاندار خوزستان گفت: برخي نهادها مانند جهاد دانشگاهي مولود انقلابند و افرادي كه در اين مجموعهها هستند، با انگيزههاي انقلابي وارد شدهاند. اعتقاد بر اين است كه نهادهاي مولود انقلاب بايد تقويت شوند؛ مجموعه دولت از اين نهادها حمايت ميكند و مسئولان اين نهادها هم بايد از مجموعه خود صيانت كنند تا به رسالت اصلي خود بپردازد.
به گزارش خبرنگار ايسناي خوزستان، سيد جعفر حجازي چهارشنبه، يكم تيرماه در مراسم معرفي دكتر مقبلالحسين به عنوان سرپرست جهاد دانشگاهي خوزستان به وي و قدرداني از قدرتالله شاكرينژاد رييس پيشين اين نهاد، كه با حضور سرپرست دانشگاه شهيد چمران اهواز و جمعي از مسئولان استان و جهاد دانشگاهي كشور در استانداري برگزار شد، اظهار كرد: مجموعه جهاد دانشگاهي در سالهاي گذشته در زمينه تعامل با مجموعه استانداري و سازمانهاي مختلف و انجام فعاليتهاي علمي، فرهنگي و پژوهشي بسيار موفق بوده و آقاي شاكرينژاد هم در دوران تصدي، بسيار دلسوزانه از همه ظرفيتهاي موجود در مجموعه جهاد دانشگاهي استفاده كرده است.
وي افزود: استان خوزستان براي دستيابي به پيشرفت و جهش، بايد در زمينه تربيت نيروي انساني و ارتقاي بخشهاي تحقيقاتي و پژوهشي فعاليت كند و در اين زمينه توجه به آموزش و پرورش و دانشگاهها بسيار داراي اهميت است. مهاجرت بيش از 2 ميليون نفر از خوزستان به دليل مشكلات ناشي از جنگ تحميلي، مسائل متعددي را براي اين استان ايجاد كرده كه براي حل اين مشكلات لازم است در زمينه تربيت نيروي انساني فعاليت شود.
حجازي تصريح كرد: به عنوان مثال اكنون ضريب علمي دانشآموزان خوزستاني در رتبه نوزدهم كشوري قرار دارد و اين در حالياست كه در بخش ضريب قبولي در دانشگاههاي دولتي در رتبه 27 كشور هستيم؛ اين موضوع ناشي از ظرفيت اندك دانشگاهي در استان است. در زمينهي نسبت تعداد دانشآموزان به تعداد معلمها نيز وضعيت مناسب نيست و به ازاي 17،5 دانشآموز يك معلم در استان وجود دارد. نسبت تعداد استاد به تعداد دانشجو نيز در استان مناسب نيست و بايد ارتقا يابد.
استاندار خوزستان خاطرنشان كرد: جهاد دانشگاهي مجموعهاي است كه با وجود آن ميتوان بسياري از خلاءها را رفع كرد. يكي از مهمترين مشكلات خوزستان بحث كمبود ظرفيت دانشگاههاست و جهاد دانشگاهي ميتواند در اين زمينه موثر باشد و با افزايش ظرفيت جذب، اين شاخص را ارتقا دهد.
وي ادامه داد: در خوزستان 75 هزار دانشآموز پشتكنكوري وجود دارد و اين در حاليست كه ظرفيت دانشگاهها از اين تعداد كمتر است. در استاني مانند سمنان ظرفيت دانشگاهها از تعداد دانشآموزان پشتكنكوري بيشتر است و در نتيجه ميزان قبولي افزايش مييابد.
حجازي با اشاره به اهميت انجام فعاليتهاي پژوهشي در استان خوزستان، گفت: مراكز پژوهشي و مجموعههايي مانند مركز ناباروري بايد در استان توسعه يابند؛ ضمن اينكه موضوع تربيت مدرس نيز بايد در اولويت كاري مجموعههايي مانند جهاد دانشگاهي قرار گيرد.
استاندار خوزستان اظهار كرد: مجموعه جهاد دانشگاهي داراي ظرفيتهاي بسياري است و بايد بررسي كرد كه در كجا ميتوان از اين ظرفيت بيشتر استفاده شود و خلاءهايي را كه نميتوان با روش كند وزارت علوم برطرف كرد، از طريق ظرفيتهاي جهاد دانشگاهي اين موارد را جبران كرد.
وي افزود: استان خوزستان داراي ظرفيتهاي بسياري در بخش صنعت، كشاورزي، بنادر و ديگر بخشهاست و ميتوان در همه اين زمينهها كار علمي و پژوهشي انجام داد و جهاد دانشگاهي ميتواند در اين بخش بسيار مورد استفاده باشد. در سالهاي گذشته در نگرش دستگاهها نسبت به انجام فعاليتهاي تحقيقاتي نيز تغييري ايجاد شده و به اين ترتيب زمينه براي انجام اين كار وجود دارد. ظرفيت انجام فعاليتهاي تحقيقاتي در سازمانها به اندازهاي افزايش يافته كه اكنون با كمبود استاد مواجه هستيم و جهاد دانشگاهي ميتواند در اين زمينه وارد عمل شود.
ديدار رييس جهاددانشگاهي و استاندار خوزستان؛
رييس جهاد دانشگاهي خواستار شد:
حمايتهاي استاني براي راهاندازي مركز درمان ناباروري جهاد دانشگاهي خوزستان
رييس جهاد دانشگاهي كشور گفت: ظرفيتهاي بسياري در خوزستان وجود دارد كه ميتوان در آن موارد فعاليت كرد؛ راهاندازي مركز خدمات تخصصي ناباروري، مهمترين اولويت در اين استان است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)_منطقه خوزستان_دكتر محمدحسين يادگاري چهارشنبه، يكم تيرماه در مراسم معرفي دكتر مقبلالحسين به عنوان سرپرست جهاد دانشگاهي خوزستان به استاندار و قدرداني از قدرتالله شاكرينژاد رييس پيشين اين نهاد، كه با حضور سرپرست دانشگاه شهيد چمران اهواز و جمعي از مسئولان استان و جهاد دانشگاهي كشور در استانداري برگزار شد، اظهاركرد: فعاليت در مجموعه جهاد دانشگاهي به نوعي مانند دو استقامت است؛ اميدواريم دكتر مقبلالحسين كه به تازگي هدايت مجموعه جهاد دانشگاهي خوزستان را بر عهده گرفته در اين راه موفق باشد. دفتر مركزي جهاد دانشگاهي هم از ايشان پشتيباني مادي و معنوي ميكند.
وي افزود: اين موضوع كه مجموعه مديريتي استان خوزستان به اين نتيجه رسيده كه با هدف ارتقاء استان به مجموعه جهاد دانشگاهي خوزستان كمك كند، نكته بسيار مثبتي است. اميدواريم در دوره تصدي دكتر مقبلالحسين در اين مجموعه نيز اين حمايتها از مجموعه جهاد دانشگاهي خوزستان ادامه يابد.
يادگاري تصريح كرد: مركز خدمات تخصصي ناباروري از جمله پروژههايي است كه در دوره مديريت آقاي شاكرينژاد اجرايي شد و اكنون تنها موضوع صدور مجوز اين مركز مطرح است كه اميدواريم با حمايتهاي استاني اين موضوع محقق شود و مركز درمان ناباروري جهاد دانشگاهي خوزستان در اهواز كار خود را آغاز كند.
رييس جهاد دانشگاهي كشور با تاكيد بر اينكه پژوهشكده جهاد دانشگاهي براي ارتقاي فعاليتهاي خود نيازمند مجوزهايي است كه اميدواريم اين امر تسريع شود، خاطرنشان كرد: راهاندازي مركز تخصصي خدمات ناباروري در اهواز از اولويتهاي جهاد دانشگاهي خوزستان است و با توجه به ظرفيتهايي كه در اين استان وجود دارد، اميدواريم با حمايت دانشگاه جنديشاپور هرچه سريعتر اين مركز راهاندازي شود.
به گزارش ايسناي خوزستان، دكتر سعيد قاضيمغربي معاون پژوهش و فناوري جهاد دانشگاهي كشور، هم در اين ديدار گفت: جهاد دانشگاهي با ماموريت فرهنگي، پژوهشي، آموزشي و اشتغال دانشآموختگان فعاليت ميكند. در حال حاضر 43 واحد دانشگاهي، 123 مركز خدمات تخصصي، 3 پژوهشگاه، 12 پژوهشكده، 2 پارك فناوري، 10 مركز رشد و هزار و 600 نفر عضو هيات علمي زير نظر جهاد دانشگاهي در كشور فعاليت دارند.
وي افزود: از زماني كه دكتر يادگاري فعاليت خود را آغاز كرد، بنا بر اين شد كه همه واحدها به عنوان واحدهاي معين براي استانها فعاليت كنند و به عنوان مثال 42 واحد جهاد دانشگاهي كشور بايد از واحد خوزستان حمايت و پشتيباني كنند. اكنون ارتباط بسيار خوبي با شركتهاي تابعه وزارت نفت برقرار شده و قراردادهايي خوبي، با هدف تقويت جهاد دانشگاهي خوزستان منعقد شده است. در آينده نزديك جهاد دانشگاهي خوزستان پيشاني پروژههاي نفتي ما ميشود.
قاضيمغربي تصريح كرد: در خوزستان ظرفيت انجام فعاليتهاي پزشكي وجود دارد و با توجه به هممرز بودن اين استان با كشورهاي همسايه، در صورت راهاندازي مركز خدمات تخصصي ناباروري، علاوه بر بهرهمندي شهروندان خوزستاني، بيماران از كشورهاي همسايه هم به استان سفر ميكنند. در موسسه رويان تهران ماهانه حدود 700 نفر از خارج كشور مراجعه وجود دارد كه اين ميزان در استان ميتواند بيشتر از اين باشد.
به گزارش ايسناي خوزستان، عليرضا زجاجي معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي كشور، هم در اين جلسه گفت: در استان خوزستان ظرفيتهاي صنعتي بسياري وجود دارد كه لازم است از نظر فرهنگي هم در اين استان فعاليت شود و كارهاي پژوهشي فرهنگي انجام شود. معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي خوزستان داراي ظرفيتهاي بسياري مانند مركز افكارسنجي (ايسپا) و خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) است كه ميتوان بسيار از آنها استفاده كرد.
وي افزود: ايسناي خوزستان در ميان بيش از 30 دفتر ايسنا در كشور در سال گذشته رتبه نخست را كسب كرده و داراي ظرفيت بسياري است كه ميتوان به خوبي از آن در جهت ارتقاي استان استفاده كرد.
ديدار رييس جهاد دانشگاهي و استاندار خوزستان؛
شاكرينژاد: اين نهاد همواره همصدا با مجموعه اجرايي كشور گام برداشتهاست
مقبلالحسين: مهمترين انگيزه جهاد دانشگاهي توسعه علمي و پژوهشي است
در ديدار رييس جهاددانشگاهي و استاندار خوزستان دكتر مقبلالحسين به عنوان سرپرست جهاد دانشگاهي خوزستان به استاندار معرفي و از قدرتالله شاكرينژاد رييس پيشين اين نهاد تقدير شد.
به گزارش خبرنگار ايسناي خوزستان، قدرتالله شاكرينژاد در اين ديدار كه چهارشنبه، يكم تيرماه با حضور سرپرست دانشگاه شهيد چمران اهواز و جمعي از مسئولان استان و جهاد دانشگاهي كشور در استانداري برگزار شد، اظهار كرد: با توجه به اينكه جهاد دانشگاهي خوزستان واحدي بزرگ است و از موقعيت ويژهاي در استان بهرهمند است، يافتن گزينه مناسبي براي تصدي اين مجموعه كاري دشوار بود كه خدا را شكر به بهترين شكل انجام شد.
وي افزود: دكتر مقبلالحسين كه به عنوان سرپرست جهاد دانشگاهي منصوب شدهاند، داراي سابقهاي طولاني در مجموعه جهاد دانشگاهي و همچنين ديگر مجموعههاي مديريتي استان هستند و انشاالله مجموعه جهاد دانشگاهي خوزستان با هدايت ايشان هرچه بيشتر موفق شود.
شاكرينژاد با اشاره به حمايتهاي استانداري خوزستان از مجموعه جهاد دانشگاهي استان، تصريح كرد: بسياري از موفقيتهايي كه در سالهاي اخير از سوي مجموعه جهاد دانشگاهي كسب شده ناشي از حمايتهاي بيدريغ شخص استاندار و همچنين تعامل مثبت با مجموعه دانشگاه و سازمانهاي مختلف بوده است.
رييس سابق جهاد دانشگاهي خوزستان خاطرنشان كرد: واقعيت اين است كه هيچگاه سرفصل خاصي را براي جهاد دانشگاهي تعريف و خود را در يك قالب خاص محدود نكردهايم؛ بلكه هركجا نظام لازم داشته است، تلاش شده كه به همان سمت و سو حركت كنيم. در مجموعه جهاد دانشگاهي خوزستان هميشه تلاش بر اين بوده كه همصدا با مجموعه اجرايي كشور گام برداريم.
وي ادامه داد: خوشبختانه در همه سالهايي كه از عمر مجموعه جهاد دانشگاهي در كشور ميگذرد، تاييدات مقام معظم رهبري بر تارك مجموعه بوده و اين هميشه مشوقي براي ما است كه به راه خود ادامه دهيم.
شاكرينژاد اظهار اميدواري كرد: دكتر مقبلالحسين با تلاش و تعاملي كه در كار خواهند داشت، مجموعه جهاد دانشگاهي خوزستان را پيش ببرند و در آينده شاهد يك مجموعه بسيار موفقتر باشيم. مسئولان دانشگاه شهيد چمران هيچگاه به مجموعه جهاد دانشگاهي به عنوان يك وصله نگاه نكردهاند، بلكه هميشه جهاد را جزئي از پيكره دانشگاه دانستهاند و اميدوارم اين تعامل مثبت در آينده افزايش يابد.
به گزارش خبرنگار ايسناي خوزستان، دكتر مجتبي مقبلالحسين، سرپرست جهاد دانشگاهي خوزستان هم در اين ديدار با بيان اينكه مجموعه جهاد دانشگاهي با هدف تحقق اهداف انقلاب فرهنگي تشكيل شده است، گفت: موضوع توسعه علمي و پژوهشي از مهمترين مسائل در استان خوزستان است و مهمترين انگيزه جهاد دانشگاهي هم همين موضوع است.
وي افزود: پژوهشكدههاي جهاد دانشگاهي خوزستان داراي ظرفيتهاي بسياري هستند و ما هم آماده هستيم كه فعاليتهاي پژوهشي ارزشمندي را در استان آغاز كنيم. اكنون جهاد دانشگاهي خوزستان بسيار توسعه يافته و جهادگران آن آماده تلاش و فعاليت هستند. در گذشته بيماران براي انجام آزمايشات هورموني بايد به تهران اعزام ميشدند، اين در حالياست كه اكنون جهاد دانشگاهي در بسياري مسائل پزشكي وارد عمل شده و ايجاد اين مجموعهها براي استان ارزش است.
مقبلالحسين تصريح كرد: جهاد دانشگاهي خوزستان آماده است كه در بخشهاي مختلف وارد عمل شود و به رسالت اصلي خود عمل كند. اميدواريم استاندار خوزستان هم در اين زمينه از مجموعه حمايت كند. در خوزستان صنايع فراواني وجود دارد و به اين ترتيب ميتوان در مجموعه جهاد دانشگاهي فعاليتهاي بسياري در اين بخش انجام داد.
به گزارش ايسنا، حسن مروتي سرپرست دانشگاه شهيد چمران اهواز، هم در اين جلسه با تشكر از تعامل و تلاش رييس سابق جهاد دانشگاهي خوزستان گفت: دانشگاه شهيد چمران مانند گذشته آماده تعامل و همكاري با مجموعه جهاد دانشگاهي است.ح/الف