٠٧:٢٥ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
با حضور رئيس جهاد دانشگاهي انجام گرفت؛
تقدير از برگزيدگان دومين جشنواره پژوهش‌هاي تجربي ابوريحان

برگزيدگان دومين جشنواره پژوهش‌هاي تجربي ابوريحان با حضور رئيس و معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي، تعداد از اعضاي هيئت علمي اين نهاد و رئيس انجمن جامعه شناسي ايران مورد تقدير قرار گرفتند.

به گزارش روابط‌عمومي جهاد دانشگاهي،دكتر محمدحسين يادگاري، رئيس‌ جهاد دانشگاهي، سه‌شنبه 14 تير ماه در مراسم اختتاميه دومين جشنواره ابوريحان كه به همت مركز افكارسنجي جهاد دانشگاهي (ايسپا) برگزار شد عنوان كرد: اميدوارم در سال‌هاي آينده شاهد ارتقاي اين جشنواره در سطح ملي و منطقه‌اي باشيم.

وي جهاد دانشگاهي را از جمله سازمان‌هاي پيشرو در امر آموزش و پژوهش خواند و گفت: مركز افكارسنجي اين نهاد توانسته است با جمع‌آوري اطلاعات مناسب كمك حال مسئولان در امر تصميم‌گيري باشد.

دكتر يادگاري در ادامه اظهار اميدواري نمود تا در آينده اين جشنواره ملاكي براي ارتقاء و ترفيع فعالان اين حوزه شود و گفت: مي‌بايست با رايزني با مسئولان بنياد ملي نخبگان برگزيدگان اين جشنواره جزو  نخبگان قرار گيرند.

وي در پايان سخنانش با بيان اين كه جهاد دانشگاهي مي‌تواند بستر مناسبي براي فعاليت‌هاي افكارسنجي و نظرسنجي در جامعه باشد افزود: من به عنوان رئيس اين نهاد پشتيباني‌هاي مادي و معنوي خود را از مركز افكارسنجي ايسپا اعلام مي‌كنم.

دكتر رسول كياني، رئيس جديد مركز افكارسنجي دانشجويان ايران(ايسپا) وابسته به جهاد دانشگاهي نيز در اين مراسم ضمن خوشامدگويي به شركت‌كنندگان گفت: دومين جشنواره ابوريحان همزمان با يازدهمين سال فعاليت مركز افكارسنجي  برگزار مي‌شود.

وي با اشاره به اين كه اين توانايي را داريم به سنجش افكار در بعد ملي، منطقه‌اي و فرامنطقه‌اي بپردازيم عنوان كرد: با پژوهش‌هاي ميداني مي‌بايست زمينه و زيرساخت‌هاي لازم را براي دست‌يابي به اهداف سند چشم‌انداز نظام 20 ساله نظام را فراهم آوريم.

دكتر كياني فعاليت‌هاي ايسپا را همسو با سياست‌هاي جهاد دانشگاهي و كل نظام دانست و افزود: هدف از برگزاري اين جشنواره، ايجاد زمينه براي كمك به شأن و منزلت افكار سنجي و تشويق پژوهشگران علوم انساني است.

در ادامه اين مراسم عزت‌اله پوريان، دبير جشنواره به ارائه گزارشي از روند شكل‌گيري جشنواره ابوريحان پرداخت و گفت: ايده برگزاري چنين جشنواره‌اي به هشت سال پيش برمي‌گردد و هم‌اكنون به صورت دو سالانه برگزار مي‌شود.

وي محورهاي شش گانه اين جشنواره را انجام مطالعات در حوزه‌هاي اجتماعي و فرهنگي؛ دين و ارزش؛ شهري، منطقه‌اي و روستايي؛ اقتصادي، مديريت و تحقيقات بازار؛ سياست و رفتار انتخاباتي و علوم رفتاري و تربيتي خواند و از پژوهشگران دعوت نمود تا از هم اكنون در سومين جشنواره كه در تابستان 92 برگزار مي‌شود شركت كنند.

دكتر قانعي‌راد، رئيس انجمن جامعه‌شناسي ايران نيز از ديگر سخنرانان اين همايش بود كه با تقدير از برگزاري چنين جشنواره‌اي گفت: نام ابوريحان بيروني نيز بسيار به جا و شايسته براي آن انتخاب شده است.

وي سپس به تشريح ديدگاه‌هاي ابوريحان در حوزه پژوهش‌هاي تجربي پرداخت و افزود: اگر مي‌خواهيم در توسعه علمي در جهات مختلف حركت كنيم بايد فضاي لازم براي خلاقيت، نوآوري و آزادانديشي را در كشور ايجاد كنيم.

لازم به ذكر است طبق اعلام دكتر علي جنادله معاون مركز افكارسنجي جهاد دانشگاهي 560 اثر در محورهاي 6 گانه به اين جشنواره ارسال شده كه از ميان آنان نفر برتر با حضور رئيس جهاد دانشگاهي مورد تقدير قرار گرفتند.

در اين مراسم از دكتر حيدرعلي هومن به عنوان يكي از مفاخر پژوهشي كشور  تقدير به عمل آمد.ح/الف

١٧:١٢ ١٤/٠٤/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد