مراسم تودیع و معارفه مدیران جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان برگزار شد
صبح روز یکشنبه مراسم تودیع و معارفه مدیران جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان با حضور محمد حسین یادگاری رییس جهاد دانشگاهی، و پرویز سالاری معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری، احمد نوحه گر رییس دانشگاه هرمزگان و جمعی از مدیران استانی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي واحد هرمزگان، دكتر یادگاری در ابتدا گفت: جهاد دانشگاهی در تاریخ 16 مرداد ماه 1359 فعالیت خود را درقالب فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی شروع کرد.
وی افزود: انقلاب فرهنگی مهمترین حرکت تاثیر گذار در جهاد دانشگاهی بود که این رخداد فرخنده در قالب سلولهای بنیادین موسسه رویان و سایر فعالیت های دانشگاهی از مرحله ایده به کارآفرینی و صنعتی به شتاب گام برمی دارد.
رییس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه ولی امر مسلمین جهاد دانشگاهی را یکی از ستونهای اصلی انقلاب معرفی کرده اند اظهار کرد: مهمترین اصل و برنامه جهاد دانشگاهی تحقق بخشیدن به اندیشه های مقام معظم رهبری در داخل دانشگاه ها است.
وی یاد آوری کرد: حساسیتهای غلط سیاسی را نباید در جهاد دانشگاهی وارد کرد، بلکه درب جهاد باید بروی افراد متعهد، دلسوز و ولایت مدار که کمک حال نظام هستند باز باشد.
معاون توسعه مدیریت منابع انسانی استانداری هرمزگان افزود: جمهوری اسلامی ایران به لطف خداوند و تلاش دانشمندان و نخبگان علمی قله های پیشرفت را به سرعت فتح می کند، بطوری که حسادت استکبار جهانی را برانگیخته است، که این کینه و بخل خود را بصورت ترورهای کور که دانشمندان موفق این مرز و بوم را به شهادت می رسانند، بروز می دهند.
سالاری تصریح کرد: امام راحل فرمودند، تازمانی که آگاهی و بصیرت و عشق بین امت و امام در ملت ایران و هرکشوری که خواهان پیشرفت و سعادت استحکام داشته باشد، هیچ قدرتی توان ضربه زدن به آن ملت و اهداف مقدس اش را نداردو با ترور کور توسط منافقان کاری از پیش نمی برند چرا که دانشمندان ایران با شهادت مسیرشان بسته نمی شود بلکه با ریختن خون آنها هزاران دانشمند دیگر در گهواره ها در حال بزرگ شدن هستند.
وی گفت: کشور ایران از نظر علمی نسبت به سطح جهانی پیشرفت قابل تحسینی کرده است، اما جهاد دانشگاهی تکمیل کننده آموزشهای نو و جدید است چرا که چرخه علم و صنعت روز به روز از فن آوری های جدید بهره مند می شود، از آنجاییکه برای علم آموزی نقطه پایانی وجود ندارد، بهره وری دستگاه ها و منابع انسانی از آموزش های جدید در استان ها باید توسط جهاد دانشگاهی انجام پذیرد، امیدوارم جهاد دانشگاهی هرمزگان مانند سابق چرخه فعالیت آموزشی و پژوهشی پر ثمر خود را با مدیریت جدید سرعت بیشتری بخشد.
رییس دانشگاه هرمزگان افزود: استان هرمزگان در بدو پیروزی انقلاب اسلامی از هیچ مرکز آموزشی عالی برخوردار نبود و از نظر فرهنگی محروم بود، به برکت انقلاب اسلامی ایران و توجه مسوولین، این استان بالغ بر 65 هزار دانشجو را پرورش می دهد.
نوحه گر تصریح کرد: کشور ایران در زمینه توسعه علمی خوب حرکت می کند و پیشرفت علمی می تواند قدرت ملی را افزایش دهد در این باره امامان و بزرگان دین سفارشات زیادی راجع به علم آموزی و تبدیل آن به فناوری کرده اند که باید مد نظر قرار گیرد، زیرا انقلاب وپیشرفت در سایه دین اتفاق می افتد.
وی گفت: استان هرمزگان موقعیت خوبی را در زمینه های صنعتی ،بازرگانی و تجارت بویژه منابع دریایی را دارا است که سایر استانها این چنین موقعیتی ندارند.
وی افزود: مجوز احداث پارک علم و فن آوری در استان هرمزگان گرفته شده است که علم را به تجاری سازی تبدیل می کنیم، ما باید توسعه تسهیلات تکمیلی را بشدت دنبال کنیم تا گام بلندی را در عرصه علم و پیشرفت استان برداریم.
نوحه گر تاکید کرد: باید توجه داشت که براساس ظرفیتهای استان، گام توسعه ای و پیشرفت را در دانشگاه ها با ارائه رشته های مورد نیاز استان هرمزگان برداشت تا به خود کفایی استان و نیازهای کشور دست پیدا کنیم.
سرپرست جدید جهاد دانشگاهی تصریح کرد: استفاده از آموزه های دینی و سنتی در تربیت افراد در یک سازمان، بهترین نتیجه علمی و آموزشی و بهره برداری را در کارهای علمی و پژوهشی را در بردارد، با توکل بر خداوند شیوه جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان هم بر این اساس دنبال می شود.
اسد پور گفت : پایه و اساس کار در جهاد دانشگاهی بر سه اصل آموزشی، پژوهشی و فرهنگی بنا شده است، همچنین برای شروع و ادامه کار برنامه های کوتاه مدت برای برقراری تعامل با دستگاه های استان در راستای آموزشی ، پژوهشی و تحقیقی در دستور کار قرار دارد.
وی اظهار کرد: برگزاری سمینارها و همایش های علمی مرتبط با مسایل استان، همکاری مستقیم سازمان میراث فرهنگی ، راه اندازی مرکز مشاوره، استفاده از ظرفیتهای استان، راه اندازی تیم های ژئوفیزیک دریا، راه اندازی مرکز تحقیقات و شیلات در جزیره ابوموسی، برگزاری همایش های ملی منطقه ای و غیره با همکاری و همدلی مدیران ارشد استان از جمله برنامه های میان مدت جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان است.
فرمحمدی افزود: دو سال قبل مسوولیت جهاد دانشگاهی را با تعداد 35 نفر از پرسنل ، 700 دانشجو واحد علمی کاربردی و تعداد کمی طرح را پذیرفتم، اکنون به لطف پرودگار، تعداد کارمندان به 64 نفر ، 1400 دانشجو و تعداد قابل توجهی طرح پژوهشی رسیده است.
وی یاد آوری کرد: بیش از 10 تفاهم نامه در زمینه طرح های پژوهشی با دستگاه های اجرایی، علمی به امضاء رسیده است و با برقراری ارتباط و تعامل با دستگاه های مربوطه، توانسته ایم از امکانات استان در راه اجرای اهداف علمی و پژوهشی گام برداریم. به طوری که جهاد دانشگاهی در مدت دو سال جزء دستگاه های پیشرو و تاثیرگذار استان مطرح شد.
رییس سابق جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان افزود: سیاست و برنامه ریزی جهاد دانشگاهی هرمزگان همواره بر جذب حداکثری نهادها و دستگاه های اجرایی استان برای همکاری در طرح های پژوهشی بود که این حاصل تلاش شبانه روزی نیروها و سرمایه های انسانی واحد جهاد دانشگاهی هرمزگان بود، امیدوار هستم که مدیریت جدید با توانمندی و تلاش خود پرسنل تحت حمایت ایشان و تعامل با دستگاه های اجرایی استان در آینده این مجموعه جزء دستگاه های مطرح و توانمند استان به شمار رود.
١٦:١٦ ٠٣/٠٥/١٣٩٠