مسئول نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه کردستان:
جهاد دانشگاهی باید نیازمندی های جامعه را رصد کند
مسئول نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه کردستان گفت: جهاد دانشگاهی می تواند با رصد کردن نیازهای های جامعه به عنوان یک پل ارتباطی بین جامعه دانشجویی و صنعت، کشاورزی و سایر علوم عمل کند.
حجت الاسلام فرید افشار در گفتگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار داشت: این نهاد می تواند با افزایش مهارت های دانشجویی در زمینه های مختلف در شکوفایی خلاقیت آنها موثر باشد.
وی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی می تواند با برقراری ارتباط خوب و مطلوب با مسئولین استان سرمایه های استان را به سوی رشد فناوری در صنعت و پیشرفت تکنولوژی در علوم مختلف سوق و راه حل مناسبی برای حل مشکلات اجتماعی و روحی روانی افراد جامعه ارائه دهد.
مسئول نمایندگی نهاد رهبری با ذکر این نکته که پیشرفت علمی نیاز به رشد فرهنگی جامعه دارد، افزود: رشد و پیشرفت فرهنگی نیازمند افزایش آگاهی افراد و تبلیغات به شیوه های مختلف و برنامه ریزی شده به ویژه از طریق رسانه های جمعی است.
وی عنوان کرد: در دوران تحصیل و در رشته های مختلف دانشگاهی نیاز به دوره های تکمیلی وجود دارد که اغلب دانشگاه ها توانایی برگزاری این دوره ها را ندارند و جهاد دانشگاهی می تواند با برگزاری این دوره ها نقش مکمل آموزش را داشته باشد.
حجت الاسلام فرید افشار اظهار داشت: برگزاری دوره های آموزشی تکمیلی توسط این نهاد می تواند دوره های آموزشی و تحصیلی دانشجویان را بهتر و کاربردی تر کند.
وی با اشاره به اینکه یک سازمان یا نهاد با امکانات محدود نمی تواند مسئولیت های گوناگون را به عهده بگیرد، افزود: مسئولیت های که به عهده این نهاد گذاشته می شود باید در حد امکانات آن بوده تا بازدهی و کارایی مفیدی برای جامعه داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی باید با پر کردن خلاء کمک های آموزشی، ایجاد رابطه بین جامعه و دانشگاه در بومی سازی علم، آموزش مهارت های لازم به دانشجویان در حین تحصیل و بعد از تحصیل و شناخت جامعه و نیازهای مردم عامه تاثیرگذار و فعال باشد.
وی در پایان یادآور شد: نهاد مذکور باید ضعف های علمی جامعه در زمینه های مختلف را پیدا و آن را به جامعه دانشگاهی انعکاس دهد و خود نیز بسیج وار در راستای بومی سازی علوم و استفاده بهینه از تحصیلات و علم دانشمندان بومی برای رشد صنعت کشور گام های مفیدی بردارد.
٠٧:٥٥ ٠٨/٠٥/١٣٩٠