رييس دانشگاه بوعلي سينا همدان گفت: يكي از كارهايي كه جهاددانشگاهي مي تواند با همت و جديت انجام دهد، ارتباط دانشگاه با صنعت است.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي همدان ، دكتر "محمدعلي زلفي گل" در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه همدان، اظهار كرد: جهاددانشگاهي مي تواند در كنار پارك علم و فناوري و مركز رشد نقش كليدي داشته باشد.
وي تصريح كرد: اگر با انصاف نگاه كنيم مي بينيم كه جهاددانشگاهي با توجه به منابع انساني و اعتباراتي كه دارد، بسيار بيشتر زحمت مي كشد.
دكتر زلفي گل ادامه داد: جهاددانشگاهي در سالهاي گذشته به ويژه در قسمتهاي كاربردي كارهاي زيادي انجام داده كه قابل تقدير است.
وي عنوان كرد: جهاددانشگاهي در بعد كشاورزي، فني مهندسي، گياهان دارويي و حتي در بخش آموزشي هم بسيار موفق بوده است.
دكتر زلفي گل اذعان كرد: بخشي از بار آموزشي و علمي كشور بر دوش جهاددانشگاهي است.
وي با بيان اينكه نيروهاي خاصي در جهاد مشغول به كار هستند، افزود: در بخش ملي اساتيد درجه يك كشور در جهاددانشگاهي مشغول به فعاليت هستند.
وي تصريح كرد: انتظار مي رود مسؤولان اجرايي توجه بيشتري به اين بخش كنند.
دكتر زلفي گل بيان كرد: جهاددانشگاهي با شناخت اساتيد و دانشجويان توانمند، ارتباط برقرار كردن آنها با جامعه و انجام پروژه هاي تحقيقاتي در بخشهايي شامل سلولهاي بنيادي، گياهان دارويي، كشاورزي و خدمات فني و مهندسي موفق بوده است.
وي اضافه كرد: در بخشي از شاخه¬هاي علوم جزء بخشهاي تاثيرگذار در ابعاد ملي و حتي فراملي بوده است.
وي تصريح كرد: جهاددانشگاهي در بخش فرهنگي هم به عنوان بازوي فرهنگي در دانشگاه بسيار موفق بوده است.
دكتر زلفي گل ادامه داد: معاونت فرهنگي جهاد واحد استان همدان در شناسايي دانشجويان نمونه، برگزاري مراسم كتابخواني، اردوهاي علمي و سياحتي ، انصافا كارهاي خوبي انجام داده است و به عنوان يك بازوي توانمند در دانشگاه محسوب مي شود.
وي اظهار كرد: جاي گله وجود دارد كه جهاددانشگاهي در آيين نامه جديد، عضو شوراي فرهنگي دانشگاهها نيست و حذف شده است.
وي تصريح كرد: جهاددانشگاهي در آيين نامه قديم عضو شوراي فرهنگي بود كه حضور خيلي خوبي در اين شورا داشت و نعمتي براي ارتباط جامعه با دانشگاه محسوب مي شد.
رييس دانشگاه بوعلي سينا تاكيد كرد: بايد جهاددانشگاهي در آيين نامه جديد به شوراي فرهنگي عودت داده شود.
وي درباره آينده پيش روي جهاددانشگاهي گفت: ضرورت وجود جهاد احساس مي شود و مي تواند در آينده در رشد و توسعه نقش آفريني كند.
وي خاطرنشان كرد: جهاددانشگاهي حلقه ارتباط علم و نيازهاي جامعه است و در حقيقت بايد جامعه علمي را در خدمت نيازهاي جامعه به كار گيرد.