معاون سياسي امنيتي استاندار همدان گفت: جهاد دانشگاهي مي تواند با بهره گيري از نيروهاي با نشاط و متخصص مركز تحول و شكوفايي به خصوص براي قشر جوان جامعه باشد.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي همدان ، "علی اکبر فامیل کریمی" در آیین گرامیداشت سي و يكمين سالروز تشكيل جهاد دانشگاهي افزود: جهاد دانشگاهي از رويش هاي اصلي انقلاب اسلامي است و فرهنگ آن بايد همواره حفظ و نگهداري شود.
وی تصریح کرد: جهاد دانشگاهي از زمان تشكيل فراز و نشيبهاي زيادي را طي كرده و با جديت و اميد در كارها توانسته است در طول سه دهه خدمت شكوفاتر از پيش به جلو حركت كند.
وي بيان كرد: مراكز آموزشي و پژوهشي از اماكني هستند كه همواره هدف تير دشمنان قرار گرفته اند در حالي كه آمار دانشمندان و دانشجويان ايراني قابل ستايش و تقدير است و جهاد دانشگاهي نيز اين امكان را فراهم كرده است كه اگر سنگري خالي شد چندين نفر با همان تخصص آمادگي حضور داشته باشند.
وي خاطرنشان کرد: مردم با محروميتها و با دست خالي وارد اين انقلاب شدند و در طول سي و يك سال با تلاش و كوشش،اميد و تربيت فرزنداني شايسته توانسته اند انقلاب را به اين نقطه برسانند.
فامیل کریمی تاکید کرد: در آن دوران نيز كساني كه در جهاد سازندگي در خدمت مردم بودند با شناخت هدف و آرمانهاي انقلاب و به منظور احياي مسير انقلاب وارد اين عرصه شدند و فعاليتهاي زيادي نيز در اين راستا به انجام رساندند.
وي با تاکید بر اينكه در اين دوران بايد از بنيانگذاران جهاد دانشگاهي خواسته شود تا وضعيت آن دوران را بيشتر بيان كنند ، ادامه داد: اين افراد بهتر مي توانند نقطه صفر و سختي هاي حركت در اين مسير را تشريح كنند.
معاون سياسي امنيتي استاندار همدان در پایان جهاد، شهادت، تلاش، اراده ، فداكاري و از خود گذشتگي را از ويژگيهاي بارز فعاليت در جهاد دانشگاهي دانست.
رییس جهاد دانشگاهی واحد استان همدان نیز گفت: جهاددانشگاهي در پي فرمان رهبر كبير انقلاب اسلامي حضرت امام خميني(ره) در خردادماه سال 1359 به منظور تحقق بخشيدن به اهداف انقلاب اسلامی و برنامه های فرهنگي برخاسته از رویکرد انقلابی در دانشگاه تاسيس شد.
"اکبر اسدی" ادامه داد: هدف از تشكيل جهاددانشگاهي بسط و گسترش اهداف ترسيم شده انقلاب در محيطهاي علمي و آموزشي است.
اسدي اظهار كرد: اين ماموريت تا سال 65 ادامه داشت تا اينكه ماموريتهای ديگري نیز براي اين نهاد انقلابي ترسيم شد.
وي ادامه داد: جهاددانشگاهي ماموريت پيدا كرد كه پل ارتباطي و حلقه اتصال بين دانشگاه و جامعه شود به گونه اي كه تخصص دانشگاه را به صورت كاربردي در اختيار جامعه قرار دهد.
اسدي تصريح كرد: اين نهاد انقلابي با تعريف اين ماموريت با برخورداري از نيروهاي متخصص فعاليتهاي زيادي را به وجود آورده كه ماحصل اين تلاشها توجه مقام معظم رهبري و حمايت و پشتيباني ايشان از اين نهاد بود.
وي خاطر نشان كرد: جهاددانشگاهي هر جا احساس خلا كرده، وارد شده است.
در پایان این مراسم از مرتضی سایه وند از حوزه معاونت پشتیبانی، خلیل میرزایی و معصومه نعمتی فرد از معاونت آموزشی، کیواندخت مجیدی و زهرا راغب از معاونت پژوهش و فاطمه عزیزی هرمز از معاونت فرهنگی به عنوان جهادگران برتر استانی تقدیر شد.ح/الف