به مناسبت سالروز 16 مرداد ، استاندار زنجان در جريان بازديد از جهاددانشگاهي استان؛
جهاددانشگاهي يك مجموعه خلاق، جوان، پرانرژي و باانگيزه است
استاندار زنجان با بيان اينكه جهاددانشگاهي يك مجموعه خلاق، جوان، پرانرژي و باانگيزه است، گفت: سهم اين نهاد علمي ـ فرهنگي در خلاقيت، نوآوري و بهرهمندي از علوم عملي و كاربردي قابل توجه است.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان زنجان، محمد رئوفينژاد در جريان بازديد از جهاددانشگاهي استان زنجان، خاطرنشان كرد: يكي از ويژگيهاي منحصر بهفرد اين مجموعه، توجه به نيازهاي روز جامعه و حركت براي رفع آنها است.
وي با اشاره به سخنان روز گذشته رئيسجمهور در جمع جهادگران دانشگاهي، گفت: ايشان، ارتقاء فضاي علمي و پژوهشی در سطح كشور را از دستاوردها و افتخارات جهاددانشگاهي عنوان كردند.
رئوفينژاد، ارزان و سريع بودن اقدامات را از ويژگيهاي جهاددانشگاهي دانست و خاطرنشان كرد: اين نهاد علمي ـ فرهنگي در طول 31 سال گذشته توانسته است نيازهايی را در ابعاد مختلف به خوبي پاسخ دهد، لذا ارزان بودن خدمات جهاددانشگاهي از يك سو و پاسخگويي سريع كه با هدف تعجيل در دستيابي به اهداف مختلف نظام صورت پذيرفته، از سوي ديگر اين مجموعه را در سطح كشور متمايز كرده است.
نماينده عالي دولت در استان زنجان، خدمات جهاددانشگاهي در جنگ تحميلي را ارزشمند ارزيابي كرد و گفت: در طول 8 سال دفاعمقدس، شاهد ابتكارات و خلاقيت اين مجموعه جهادي بوديم كه با اتكاء به ولايت و تعهدمحوري نقش مؤثري در پيروزيها داشت.
رئوفينژاد با اظهار اينكه دستاوردهاي جهاددانشگاهي در سطح جهاني هم قابل توجه است، خاطرنشان كرد: ورود اين نهاد علمي ـ فرهنگي به عرصههاي بكر و نوين علمي و رقابت علمي با كشورهاي پيشرفته توانسته است نام ايران اسلامی را در جهان بلندآوازه كند.
وي به فعاليتهاي جهاددانشگاهي استان زنجان اشاره كرد و افزود: عليرغم اينكه در سالهاي گذشته جهاددانشگاهي استان فعاليتهايي داشته است، اما در سه سال اخير شاهد جهش قابل توجه این نهاد انقلابی در عرصههاي علمي و آموزشي، پژوهشي و فرهنگي بودهايم كه ناشي از برنامهريزي و باور جهادگران در اين عرصهها بوده است.
استاندار زنجان در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به آيندهنگري و تدبير امام خميني (ره)، خاطرنشان كرد: زماني كه انسان به پيشرفتهاي جامعه امروز توجه ميكند، ناگزير متوجه تدبير، آيندهنگري و ژرفانديشي بنيانگذار کبیر انقلاب ميشود، چرا كه حضرت امام در سالهاي آغازين پيروزي انقلاب و در بحبوبه حوادث و اتفاقات پيرامون آن روزها، با تأسيس نهادهاي متعدد علمي، فرهنگي و اجتماعي ايران را بيمه كرد.
وي، دستور تشكيل جهاددانشگاهي در سال 59 را از ديگر مصاديق تدبير امام راحل دانست و گفت: دستور تشكيل جهاددانشگاهي با هدف جهاد علمي در كشور، زماني توسط امام (ره) صادر شد كه كمتر از 40 روز به آغاز جنگ تحميلي باقي مانده بود و در آن روزها شاهد درگيريهاي مرزي و حتي تجاوز به حريم هوايي كشور توسط عراق بوديم.
رئوفينژاد در بخش پاياني سخنان خود با تقدير از جهادگران دانشگاهي استان زنجان، خاطرنشان كرد: آنچه در خصوص نيروهاي نخبه جهاددانشگاهي قابل تقدير است، اين میباشد که آنها با علاقه به نظام، امام، شهداء و ارزشهاي والاي انقلاب اسلامي و بدون كمترين چشمداشت مالی، در عرصههاي علمي، پژوهشي، فرهنگي و آموزشي، صادقانه تلاش ميكنند.
گفتني است، در جريان بازديد استاندار زنجان از پروژههاي عمراني و در دست احداث جهاددانشگاهي استان، مركز علميكاربردي جهاددانشگاهي (ساختمان شماره 3 ) با 2 هزار مترمربع فضاي آموزشي افتتاح شد.
در اين برنامه كه معاون عمراني استاندار، شهردار زنجان، رئيس شوراي شهر، مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي و جمعي از مسئولان استاني حضور داشتند، از مجتمع در حال احداث آموزشي، پژوهشي و فرهنگي جهاددانشگاهي با زيربنايي بالغ بر 10 هزار مترمربع بازديد به عمل آمد.
شایان ذكر است، در ادامه اين برنامه بازديد، آزمايشگاه تخصصي گروه پژوهشي بيوفنآوري مواد زيستي جهاددانشگاهي نیز افتتاح گرديد.الف/ر
١٢:٣٦ ١٧/٠٥/١٣٩٠