مدیر بنیاد توسعه تعاون و کارآفرینی کرمانشاه:
پارک علم وفناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه یکی از موفق ترین مجموعه های جهاد دانشگاهی درکشور است
مدیر بنیاد توسعه تعاون و کارآفرینی کرمانشاه گفت: جهاد دانشگاهی و پارک علم وفناوری کرمانشاه یکی از موفق ترین مجموعه های جهاد دانشگاهی در سطح کشور است.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی کرمانشاه،مهندس محمد سپیده دم در گفتگویی در سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی پیرامون فعالیت های این نهاد در استان کرمانشاه، گفت: به یاری خدا در شرایط فعلی جهاد دانشگاهی در جایگاهی قرارگرفته که دامنه فعالیت هایش را تشدید کرده و به نظر می رسد که در تمامی حوزه هایی که وارد شده موفق بوده و برآیندی که می توان از فعالیت هایش به دست آورد برآیند بسیار مثبتی است.
وی افزود: جهاد دانشگاهی به فرمان رهبر کبیر انقلاب در زمانی شکل گرفت و پا به عرصه مسائل علمی و تحقیقاتی نهاد که حتی در سطح دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور نیز به این امر توجه شایانی نمی شد. بنابراین این مجموعه جزو پیشتازترین مراکزی بود که به صورت جدی مباحث علمی – تحقیقاتی را با یک نگاه آکادمیک دنبال کرد.
وی تصریح کرد: از آن زمان تاکنون نقش جهاد دانشگاهی در کنار سایر مراکز علمی – آموزشی کشور بسیار پر رنگ بوده و در این بین از جایگاه بسیار بالایی برخوردار است.
سپیده دم اظهار داشت: در حالیکه جامعه امروز با بحران مهارتی روبه رو است، توانمندی بعضی از جوانان متفاوت بوده و از قابلیت های مهارتی برخوردارند به گونه ای که مهارت، فعالیت آگاهانه، برنامه، هدف، طرح های اجرایی و قابلیت ریسک پذیری از خصوصیات بارز این افراد بوده و قادرند مشکلات اشتغال خویش را حل کرده و حتی موقعیت اشتغال را برای دیگران نیز فراهم آورند اما از هیچ امکاناتی برخوردار نبوده و فاقد سرمایه و راهکارهای اجرایی می باشند که در اتستان کرمانشاه پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی به شناسایی این جوانان، پوشش و فراهم کردن زمینه کار برای ایشان پرداخته است.
وی در ادامه صحبت های خود بیان داشت: یکی از مشکلات ما در زمینه صنعت این است که تمام دستگاه های اجرایی اصرار دارند، طرح های بزرگ اقتصادی ایجاد شود، در حالیکه راز موفقیت شرکت ها در این است که ابتدا کوچک ایجاد شده، منطقی رشد کرده و سپس بزرگ شوند تا قدر این بزرگی را دانسته و در نهایت ظرفیت بزرگ شدن را دارا باشند و این مسیری است که پارک علم و فناوری در سال های اخیر در جهت آن حرکت کرده است و موفقیت شرکت های دانش بنیان به خوبی مؤید این قضیه است.
سپیده دم تصریح کرد: تمامی شرکت هایی که از ناحیه پارک علم و فناوری مورد حمایت قرار می گیرند شرکت های دانش بنیان هستند و این بدان معناست که افراد جویای کار در آن اهداف مشخصی دارند و می دانند با تکیه بر علم چکار باید بکنند. فعالیت پارک علم و فناوری به عنوان یکی از اقدامات مهم و قابل بحث جهاد دانشگاهی بسیار پر اهمیت بوده و از محاسن آن، این است که مدتی از شرکت های دانش بنیان حمایت کرده، پس از این مدت شرکت ها به اندازه ایی به بلوغ رسیده که می توانند در اوضاع متلاطم کار، موجودیت خویش را حفظ کنند و راه بزرگ شدن را یاد گرفته اند.
مدیر بنیاد توسعه تعاون و کارآفرینی کرمانشاه گفت: اقدام جهاد دانشگاهی در زمینه تاسیس پارک علم و فناوری می تواند برای سایر مراکز آموزش عالی، دانشگاه ها و بخش های خصوصی الگو بوده و امیدوارم سایر مراکز نیز به تکثیر پارک های علم وفناوری پرداخته و با بهره گیری از تجربیات موفق جهاد دانشگاهی الگوسازی کرده و این امر را توسعه دهند.
سپیده دم ضمن عرض تبریک به مناسب سالروز تأسیس جهاد دانشگاهی، از همه دست اندر کاران این مجموعه تشکر و قدردانی نمود و افزود: جهاد دانشگاهی و پارک علم وفناوری کرمانشاه یکی از موفق ترین مجموعه های جهاد دانشگاهی در سطح کشور است و انتظاری که به عنوان یک شهروند کرمانشاهی از این مجموعه ها دارم این است که همین راهی را که در پیش گرفته اند با قوت بیشتر ادامه دهند و به صورت تکلیفی عمل نکرده بلکه جهادگونه فعالیت کنند.
وی در پایان تصریح کرد: متأسفانه مسیر آموزش عالی در سطح کشور و دانشگاه های کلاسیک، بر محور اشتغال و توسعه صنعتی نیست و فقط نوعی رفع تکلیف می باشد. امیدوارم آموزش های جهاد دانشگاهی بر محور توسعه، اشتغال و نیاز های جامعه بوده تا با امکانات و توانایی هایی که جهاد دانشگاهی دارد نیروهایی ماهر، ورزیده و زبردست را به جامعه تحویل دهد.
١٢:١٣ ١٨/٠٥/١٣٩٠