/جهاد دانشگاهي، تبلورعلم وايمان/
معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه علوم پزشكي اهواز:
جهادگران جهاد دانشگاهي بيش از پيش در توليد علم به صورت كاربردي پيش روند
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خوزستان، دكتر منصور امين اظهارداشت: بعد از انقلاب كلمه "جهاد " در عرصههاي سازندگي و علمي مطرح شد و پس از آن شاهد اقدامات بسيار خوبي در اين عرصهها بوديم.
وي ادامهداد: جهاد دانشگاهي در بعد علمي و دانشگاهي پس از انقلاب فرهنگي جايگاه خوبي پيدا و كارهاي علمي بزرگي را شروع كرد. فعاليت گسترده موسسه رويان در تهران از كارهاي بسيار بزرگي بود كه در زمينه علمي انجام شد؛ بايد ياد و خاطره مرحوم دكتر كاظميآشتياني كه در اين مسير زحمت بسياري كشيد را گرامي بداريم.
معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه علوم پزشكي جنديشاپور اهواز گفت: همچنين جاي پاي جهادگران جهاد دانشگاهي در عرصههاي مختلف از جمله انرژي هستهاي هم مشاهده ميشود.
امين افزود: در دانشگاه اهواز هم شاهد اين هستيم، كساني كه در مجموعه جهاد دانشگاهي خوزستان فعاليت ميكنند، روز به روز در زمينههاي علمي، قيد و بند و كاغذ بازي اداري را از پيش پاي خود بر ميدارند و با يك روحيه جهادي و بسيجي در بعد علمي، تحقيقاتي و توليد علم در كشور كار ميكنند.
وي اظهارداشت: ايران زماني مهد علم و توليد علم بود؛ اين موضوع به تدريج به سوي اروپا و آمريكا پيش رفت. اكنون اين مسئله بايد در كشور احيا شود و توليد علم را گسترش دهيم. همچنين در شكافتن علم به صورت كاربردي و مطابق با نيازهاي جامعه، بهخصوص با توجه به اينكه امسال سال مقاومت باكتريها به آنتيبيوتيكهاست، ميشود در اين بعد ماموريتهايي را به جهاد دانشگاهي واگذار و داروها و آنتيبيوتيكهاي جديدي را كشف كرد كه روي ميكروبها تاثير بسيار و روي بدن عوارض كمتري داشته باشد.
معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه علوم پزشكي جنديشاپور اهواز با بيان اينكه جهاد دانشگاهي بايد در بسياري از عرصهها پيش قدم شود، گفت: به عنوان مثال گياهان دارويي در ايران كاربرد زيادي دارند، از اين گياهان ميشود بسياري از مواد ضد ميكروبي را كشف كرد و به جامعه بشري ارائه داد.
٠٩:٠٩ ٢٠/٠٥/١٣٩٠