ايسنا به روايت استاندار خوزستان؛
خبرگزاري ايسنا زندهترين و پوياترين خبرگزاري است
استاندار خوزستان پيش از ظهر روز چهارشنبه 19 مرداد 90 از تحريريه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در خوزستان ديدن كرد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خوزستان، سيدجعفر حجازي، در جمع خبرنگاران و مسؤولان اين خبرگزاري، گفت: انصافا از ميان خبرگزاريهايي كه در استان دنبال ميكنم، خبرگزاري ايسنا زندهترين و پوياترين خبرگزاري است زيرا از اطلاعات به روزي برخوردار ميباشد.
وي افزود: اين خبرگزاري به نسبت ساير خبرگزاريها و مطبوعات از تنوع موضوعي و ارايه مطالب جامعتري برخورد است. همچنين ديده شده كه برخي خبرگزاريها در كنترل و كيفيت موضوعات ارايه شده به خوبي عمل نميكنند كه چنين چيزي را در خبرگزاري ايسنا كمتر ديدهام.
او خاطرنشان كرد: در حقيقت چنين موفقيتي نتيجه زحمت و از افتخارات اين خبرگزاري است. اين در حالي است كه ديده شده برخي خبرگزاريها مطالب را از يكديگر كپيبرداري و يا اين كه پرداخت به موضوعي را انتخاب و ديگر آن را رها نميكنند كه در ايسنا چنين نبوده و اخبار از تنوع مطالب برخوردار است.
استاندار خوزستان توضيح داد: البته در سايت خبرگزاري ايسناي خوزستان پوشش اخبار و مطالب مربوط به شهرستانها كمتر به چشم ميخورد اما با ظرفيتي كه در اين خبرگزاري ايجاد شده است زمينه براي انجام كارهاي بزرگتر فراهم ميباشد.
وي ادامه داد: پيشنهاد من اين است كه مسايل به صورت مستند جمعبندي شوند. يعني جريان را از فرايندي انتخاب و دنبال كنيد كه چنين چيزي تاكنون در زمينه توليد خبر وجود نداشته است. سوژههاي خوبي همانند بازسازي، محروميتزدايي و همچنين محور عنوان شده از سوي مقام معظم رهبري با نام "محروميتزدايي در راستاي عدالت" را ميتوان مستند كرد.
او يادآور شد: در صورتي كه شما در خبرگزاري سوژههاي مختلف موجود را دنبال و كار كنيد بسيار مطلوب است زيرا واقعا نياز به تهيه مستنداتي از اخبار وجود دارد تا در نهايت كار مشخص شود كه خبرگزاري اخبار خود را به صورت تك خبري كار نكرده است بلكه خبر را تا آخر دنبال كرده و در نهايت به چه نتيجهاي رسيده است.
حجازي تاكيد كرد: اما در خبر سريال اطلاعرساني قطع ميشود. نميدانم چقدر اين پيشنهاد شدني است اما اگر بخشي به عنوان مستند كردن كار در خبرگزاري اجرا شود بسيار مطلوب خواهد بود. چنين مستنداتي براي ثبت در تاريخ و آينده خوب و موثر است.
نشستهاي اقتصادي در ماه مبارك رمضان با حضور اساتيد دانشگاههاست
وي، در خصوص برگزاري نشستهاي اقتصادي به خبرنگار سرويس اقتصاد، گفت: تبادل نظرها در برگزاري نشست و ميزگردهاي اقتصادي بسيار موثر است. نشستهاي بعدي اقتصادي در ماه مبارك و در سالن جلسات استانداري با اساتيد دانشگاهها ميباشد كه به صورت تريبون آزاد برگزار و در نهايت جمعبندي صورت ميگيرد.
او اظهار داشت: همچنين برنامهريزي كردهايم كه در نشست بعدي به 3 محور اشتغال، مسكن و ساختار بپردازيم. در نشست بخش اقتصادي در صنعت مشكلي كه ارزيابي شد اين بود كه به علت ضعف صنعت در كار تجارت نشست مشتركي ميان بازرگانان، تجار و صنعتگران برگزار كرديم كه بسيار موثر بوده و باعث جان گرفتن صنعت شد.
استاندار خوزستان تصريح كرد: در نظر داريم نشست مشترك ديگري ميان تجار، بازرگانان و صنعتگران در ماه مبارك رمضان برگزار كنيم كه براي اين نشست جمعي از صنعتگران، تجار و بازرگانان موفق را با هماهنگي اتاقهاي بازرگاني و تعاون دعوت شده و از ميان آنها 20 نفر به عنوان منتخب اتاق فكر به منظور اجراي اصل 44 انتخاب ميشوند. اين افراد به بررسي شيوههاي رفع موانع بخش خصوصي خوزستان ميپردازند.
در حال تعريف اتاق فكر در بخشهاي مختلف استان هستيم
وي، با اشاره به در حال اصلاح بودن چالشهاي استان در بخشهاي مختلف، افزود: در حال تعريف اتاق فكري در بخشهاي مختلف استان هستيم. از جمله مشكلات استان خوزستان پرمصرف بودن آن نسبت به ساير استانها است كه اين امر يكي از علتهاي پيشرفت نكردن خانوادههاي خوزستاني از نظر اقتصادي است.
او، با اشاره به بيان مقام معظم رهبري كه «مصرفگرايي يكي از علتهاي توفيق نيافتن است» اظهار كرد: نكته مهم در تمام كارها، نشستها و ميزگردهايي كه برگزار ميشود اين است كه يك خروجي، تداوم، فرآيند و تعريف مسؤوليتي داشته باشند.
وي خاطرنشان كرد: ميزگردهايي كه ترتيب داده شده تجربه خوبي است كه در نهايت بايد تبديل به يك خروجي شوند.
اخبار موفقيت دانشجويان بسيار كم در اخبار انعكاس داده ميشود
سيدجعفر حجازي در خصوص دانشگاهها گفت: از جمله مواردي كه در خصوص دانشگاهها به ويژه دانشگاه شهيد چمران اهواز به آن پرداخته نشده بيشترين ميزان رتبههاي قبولي دانشجويان آن در دانشگاههاي دولتي سراسر كشور است. موارد بسياري در دانشگاهها وجود دارد كه به لحاظ كاري به آنها پرداخته نشده و تجربه و تحليل نشدهاند. انعكاس نيافتن اخبار آنها باعث نشان داده نشدن جايگاه خوزستان ميشود.
وي تصريح كرد: ارتباط دانشگاه با رسانه ضعيف است به طوري كه اخبار موفقيت دانشجويان بسيار كم در اخبار انعكاس داده ميشود. همچنين با توجه به فرمايش مقام معظم رهبري مبني بر اين كه نبايد به طور مطلق همه خوبيها را گفت و يا اين كه تماما ساز سياهنمايي كنيم؛ ايشان از بيان اين مطالب چنين منظوري داشتند كه برخي رسانهها تماما ساز ِ نشد و برخي شايد تنها خوبي را بيان ميكنند. تاكيد مقام معظم رهبري بر آن است كه شدها را براي ايجاد اميدواري گفت و نشدها را نگويم كه در اولويتبنديها موثر است.
حجازي در اين نشست اظهار كرد: بنا به گفته مقام معظم رهبري خيلي در اشتغال توفيق نداشتهايم يعني به اندازه انتظار نبوده است. هدف از بيان اين نقل قول سخنان امام اين است كه به هر صورت اگر رويكردي كه امام براي ما تعريف كردهاند را سرلوحه قرار دهيم ميتوانيم آن را اساس كارهايمان قرار دهيم. كاري كه شما در خبرگزاري ايسنا انجام ميدهيد به اين معنا كه هم نكات مثبت و هم منفي، توفيقها و عدمتوفيقها را بيان كنيد عامهپسندتر است. زيرا مردم خيلي تعريف و سياهنمايي را نميپسندند.
استاديوم 50 هزار نفري بهمن 90 با كيفيت بالاتري افتتاح ميشود
سيدجعفر حجازي، در خصوص ميزان پيشرفت ورزشگاه پنج هزار نفري الغدير اهواز و هدف از ايجاد طرح جامع ورزش استان به خبرنگار سرويس ورزش گفت: مشكلات استان ناشي از چند كار اساسي است كه يكي از اين مسايل بيثباتي مديريت در استان است. استان به واسطه مشكلات متعدد نميتواند با چرخشهاي مكرر كار اساسي انجام دهد. كارها به صورت سطحي صورت ميگيرند و كار عمقي انجام نميشود در نتيجه استان هيچ وقت حركت رو به جلويي ندارد. حركتها هميشه در حد رفع بحران است نه توسعه و پيشرفت.
وي افزود: انجام كارهاي مقطعي نيز باعث ميشود كار عالمانهاي صورت نگيرد. ما در واقع به صورت روزمره كار ميكنيم و حداكثر برنامهها براي چندماه آينده است. كار كوتاه مدت به معناي نبود تحقيق، مطالعه و بررسي است. اگر قرار باشد استان رشد و پيشرفت كند بايد تمام موضوعات آن جامعيت داشته باشند. شايد بعضي كارها در استان از لحاظ تقدم و تاخر زودتر شروع شوند اما نميتوان آنها را بدون برنامه انجام داد.
وي اظهار داشت: نبود آمايش استاني يكي از اشكالات استان بود و تا آمايش استان درست نشود مابقي طرحها ابتر است. يكي از آفات موقت بودن عدم توجه به كار عالمانه است. تهيه سند توسعه يكي از كارهايي بود كه متاسفانه مديريت قبلي ورزش به اينها نميپرداخت اما با نگاه فردي كه ديد متفاوتي به ورزش داشت اين مسايل حل شد. طرح جامع ورزش سندي است كه از امسال منابع را طبق آن هدفگذاري ميكنيم.
او خاطرنشان كرد: تهيه كردن طرح جامع قطعا مفيد بوده و تحولي در ورزش ايجاد خواهد كرد كه در يكي_دو سال آينده نتايج آن را خواهيد ديد. در خصوص استاديوم الغدير نيز كه تا قبل از دولت نهم و دهم كاملاً تعطيل بود و پيشرفتي كمتر از 27 درصد داشت بايد بگويم كه در نظر داريم آن را با تجهيزات مناسبتري افتتاح كنيم. اين استاديوم با برنامههايي كه براي آن داريم فقط يك استاديوم نيست بلكه يك دهكده المپيك است و كه اگر آن را درحال حاضر افتتاح و پايان يافته اعلام كنيم متضرر ميشويم. اين استاديوم بهمن 90 با كيفيت بالاتري افتتاح ميشود.
به لحاظ كار خيرين هيچ استاني به پاي ما نميرسد
استاندار خوزستان، با اشاره به مسايل اجتماعي استان بيان كرد: با توجه به وجود قوميتها، فرهنگها و گويشهاي مختلف در استان، بسياري از بخشهاي جامعه ما هم نكات مثبت جامعه ما را نميدانند و هم مشكلات ناشي از مسايل مهاجرت و جنگزدگي كه لازم است اين مسايل را در خبرگزاري منعكس كرد. با پوشش خبري خيرين مدرسهساز متوجه ميشويم كه مردم استان ما مردم خيري هستند. ما در سال 86 از لحاظ خيرين مدرسهساز رتبه سوم را داشتيم اما اكنون رتبه اول كشور را داريم در حالي كه تهران با جمعيت 12 ميليوني دوم است.
او در ادامه گفت:آدم خير در اين شرايط اقتصادي نيز پيدا ميشود و اين نشانگر وجود ظرفيت انجام كارهاي خير در استان است. خيرين مسكنساز ما نيز بعد از 2 سال تاسيس رتبه سوم كشور را به خود اختصاص دادهاند. به لحاظ كار خيرين هيچ استاني به پاي ما نميرسد. مردم ما روحيه خيري دارند كه بايد در اين خصوص نيز خبر تهيه كرد. اين ظرفيت نهفتهاي است. ما در استان خيران گمنامي داريم كه هيچ نهادي آنها را نميشناسد.
حجازي اظهار كرد: فضايي در جامعه وجود دارد كه ميتوان آن را پررنگ كرده و استفاده بيشتري از آن برد. با اين كار زمينه شناخت نيازمندان از سوي خيرين فراهم ميشود. ما متاسفانه اين نكات مثبت بسيار ارزشمند ارزشي و ديني را اصلاً بزرگ نميكنيم و حتي اين واقعيات را بيان نميكنيم. ما چنين جامعهاي در استان داريم و بايد به آن افتخار كنيم.
همچنين در اين ديدار دكتر مجتبي مقبلالحسين، سرپرست جهاد دانشگاهي خوزستان، گفت: از نخستين بازديد دكتر حجازي پس از گذشت بيش از سه سال مفتخر هستيم. از حضور بسيار به جا و روحيه بخش وي در خبرگزاري ايسنا متشكريم.
وي افزود: خبرگزاري ايسناي خوزستان اولين منطقه از خبرگزاري ايسنا مركز بوده كه در سال 81 و پس از مركز تهران افتتاح شد و تاكنون نيز اولين باقي مانده است به اين معنا كه در تمام رتبهبنديهاي خبرگزاري در سراسر كشور مقام نخست را دارد.
او خاطرنشان كرد: دوستان در خبرگزاري ايسنا هميشه به اين شكل آمادگي داشتهاند و در حضور اخير هم در جمع ايسناي خوزستان تقاضا كردهام كه اين آمادگي هميشگي بوده و متعهد باشيم تا رابطه خوبي ميان مردم و مسؤولان ايجاد كنيم.
سرپرست جهاد دانشگاهي خوزستان توضيح داد: وظيفه ما در خبرگزاري ايسنا انتقال انتظارات و خبرهاي مسؤولان به مردم و انتظارات متقابل مردم ازمسؤولان است. هم اكنون نزديك به 40 نفر مشغول فعاليت در خبرگزاري هستند كه شما مستحضر ضرورت حمايت از خبرگزاريها هستيد.
وي ادامه داد: حضور جنابعالي براي ما دلگرم كننده بوده و بيش از حمايت از لحاظ جنبههاي مادي حمايت معنويتان مدنظرمان است. ناگفته نماند كه فعاليتهاي مختلفي از جمله علمي، فناوري و تكنولوژيك در جهاد دانشگاهي خوزستان صورت ميگيرد.
به گزارش روابط عمومی خوزستان، از خوزستان سيد عليرضا علوي، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی خوزستان، در جلسه بازديد استاندار خوزستان از تحريريه ايسنا، گفت: شرط ورود به ايسناي خوزستان دانشجو بودن است بر اين اساس تمام عوامل اين خبرگزاري در بدو ورود دانشجو بوده و به تبع بعد از اتمام تحصيل و با توجه به عملكرد خوبي كه در دوره دانشجويي داشتهاند، در قالب دبير سرويس در ايسنا ميمانند و مديريت تعدادي از حوزههاي خبري خاص را به دست ميگيرند.
وي افزود: ايسنا در پنج حوزه و پنج گروه خبري مديريت ميشود. ما در حوزه عكس نيز توانستيم در كشور و استان نمود خوبي داشته باشيم. طبق گزارشي كه در 16 مرداد اعلام شد ايسناي خوزستان بيشترين نمود را از لحاظ ارايه اخبار دارد و خدا را شكر ميكنم كه توانستيم چهره خوبي را از استان نشان دهيم.
علوي تصريح كرد: ايسنا علاوه بر بيان نكات مثبت، به ارايه نقاط ضعف نيز ميپردازد و اگر دولت كوچكترين دستاوردي داشته آن را ارايه كردهايم. كار با تيم دانشجويي هم نكات مثبت دارد و هم منفي. ما در فصل امتحانات با كمبود شديد نيروي انساني مواجه ميشويم در صورتي كه نيروهاي ساير خبرگزاريها تمام وقت هستند در هر حال رويكرد دانشجويي يكي از دلايل شادابي ايسنا است.
جانشین ایسنای خوزستان، با بيان اين كه اميدواريم تعامل ايسنا با استانداري خوزستان بيشتر شود، خاطرنشان كرد: درخواست همكاري هرچه بيشتر مديران استان را با خبرگزاري ايسنا داريم. چند حوزه خاص در خوزستان وجود دارند كه نه تنها با ما بلكه با ديگر رسانهها نيز همكاري كمتري دارند كه خواهان ابلاغ جنابعالي براي همكاري آن حوزهها هستيم.
استاندار خوزستان در ادامه از مركز فني مهندسي جهاد دانشگاهي خوزستان نيز ديدن كرد.
١٠:٥٥ ٢٣/٠٥/١٣٩٠