١٧:٢٤ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
مدیرکل پژوهشی دانشگاه رازی:
برون سازی علم از رسالت های جهاددانشگاهی است
پارک های علم و فناوری حلقه مفقوده بین دانش و ثروت هستند

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی کرمانشاه، دکتر هومن سالاری بمناسبت سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی در گفت و گویی ابراز داشت: جهاد دانشگاهی در واقع یک جهاد علمی خارج از چارچوب های اداری است و آنچه واضح می باشد، این است که در بیرون آوردن علم از چارچوب های اداری خود بسیار موفق بوده است.
 وی تصریح کرد: برون سازی علم و خارج کردن آن از چارچوب های اداری از رسالت های جهاد دانشگاهی است.
 سالاری در ادامه در خصوص تاثیر شرکت های دانش بنیان در بخش کشاورزی، اظهار داشت: شرکت های دانش بنیان با حضور خود می توانند بخش کشاورزی را اقتصادی تر کنند که در این صورت حرکت در راستای توسعه نیز سریعتر خواهد شد.
 وی گفت: این نکته بایستی مورد توجه قرار گیرد که شروع فعالیت شرکت های دانش بنیان در بخش کشاورزی مستلزم این است که این بخش در ابتدا از حداقل مزیت های اقتصادی برخوردار باشد و شروع فعالیت در این عرصه با همکاری دولت در یک بازه زمانی کوتاه مدت و در قالب سرمایه گذاری های کلان صورت گیرد که در این شرایط حضور شرکت های دانش بنیان در این بخش قطعا می تواند اثرات شگرفی در توسعه منطقه داشته باشد.
 سالاری خاطرنشان کرد: دانش در بین همه شرکت های دانش بنیان و خصوصا در بخش کشاورزی می تواند نقش موثری در پیشبرد اهداف داشته باشد که خوشبختانه این پتانسیل در استان کرمانشاه وجود دارد و در واقع یکی از مزیت هایی که این استان را از سایر استان ها متمایز کرده، انباشت و تولید دانش در این خطه است.
 وی در پایان یکی از مشکلات اساسی را وجود خلاء بین تبدیل علم به ثروت  عنوان و تصریح کرد: به نظر می رسد مراکز رشد و پارک های علم و فناوری به عنوان یک حلقه مفقوده می توانند نقش موثری را در پر کردن این خلا ایفا کنند.

 

١٢:١٤ ٢٠/٠٥/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد