١٤:١٨ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد کردستان؛
نشست دیدگاه های مدیریتی سوره های قرآن کریم در بیجار برگزار شد

 نشست دیدگاه های مدیریتی سوره های قرآن کریم به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد کردستان و مرکز فعالیت های قرآنی دانشجویان و جهاد دانشگاهی مرکز بیجار در این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی کردستان،حجت الاسلام و المسلمين«مرادی»، امام جمعه شهرستان بیجار در این مراسم گفت: رسيدن به اهداف متعالی در جامعه اسلامی در گرو داشتن صبر است چرا كه صبوری از مهمترين اصول مديريت در جامعه اسلامی است. وی اظهار کرد: اگر مديران در جامعه اسلامی رهنمودها و سفارشات پروردگار سبحان در آيات قرآن كريم را سرلوحه اعمالشان قرار دهند به اهداف متعالی جامعه اسلامی دست پيدا می كنند. حجت الاسلام و المسلمین مرادی با اشاره به تفسير آيات سوره علق خاطر نشان كرد: خداوند سبحان در اولين آياتی كه بر پيامبر خاتم(ص) نازل فرمود ايشان را به عنوان مدير جامعه بشريت برگزيدند و به مطالعه دقيق در رابطه با عالم هستی بعنوان اولين گام در مديريت فرمان دادند.

امام جمعه شهرستان بیجار در ادامه با اشاره به معنا و مفهوم كلمه «مزمل» به معنای كسی كه بار سنگين به دوش كشيده باشد تصريح كرد: خداوند در آيات ابتدايی سوره مبارك مزمل بعد از مشخص نمودن شاهراه مديريت پيامبر اكرم(ص) ايشان را به خود سازی و عزلت گزينی فرا می خوانند. امام جمعه شهرستان بيجار افزود: رب رحمان در آيات مبارك سوره مدثر خطاب به پيامبر (ص) می فرمايد «يا ايها المدثر قم فانذر»ای كسی كه عزلت گزيده ای اينك ظرفيت های مديريتی را به دست آورده ای، برخيز و وارد جامعه شو، وعده ها و وعيد های پروردگارت را به مردم برسان. حجت الاسلام مرادی تصريح كرد: پروردگار يكتا در ادامه آيات اين سوره مبارك پيامبر را به آراستگی و پاكيزگی سفارش می كند و به ايشان فرمان ميدهد كه به عنوان يك مدير اجتماعی خود را زينت دهد تا مردم گرد او جمع شوند. وی در ادامه به تفسير آيات كلام الله مجيد در خصوص مديريت در خانواده اشاره و بيان كرد: ايزد منان و حكيم در كلام نور خود چهارچوب های مديريت در خانواده به عنوان جامعه كوچك را مشخص نموده است. امام جمعه شهرستان بيجار ادامه داد: قرآن كريم در آيه كريمه «الرجال قوام الی النساء »مردان را به عنوان مديران اين كانون برشمرده و از آنان ارتباط خانواده با اجتماع و حفظ عفاف و فراهم نمودن زمينه های رشد و تعالی اعضاء خانواده را خواستار شده است. وی اذعان كرد: در كلام الهی زنان نيز مديران بخشی ديگر از اين كانونندكه بايد عهده دار وظايف همسرداری ، فرزند داری و فراهم نمودن آرامش برای اعضاء خانواده خود باشند.

وی در پايان به نكته مديريتی قرآن كريم كه در جامعه كنونی به فراموش سپرده شده است اشاره كرد و یادآور شد: در قرآن كريم ولد اكبر به عنوان جانشين و قائم مقام پدر محسوب می شود و بايد به صورت كار آموز مديريت خانواده را ياد گرفته و در غياب پدر خلاء های مديريتی خانواده را پر كند.ح/الف

١٤:٥٥ ١٢/٠٦/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد