استاندار مازندران در جلسه كارگروه اشتغال و سرمايه گذاري استان بر لزوم اسنفاده از تمامي ظرفيت هاي جهاددانشگاهي در مازندران تاكيد كرد.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي مازندران،صبح روز شنبه 16 مهر ماه 1390 جلسه رسمي كارگروه اشتغال و سرمايه گذاري استان با حضور استاندار مازندران ، نماينده مردم تنكابن ، معاون استاندار ،امام جمعه رامسر و تنكابن ، رئيس جهاددانشگاهي مازندران و نمايندگان دستگاههاي اجرايي استان در شهرستان رامسر برگزار شد.
بر اساس اين گزارش رئيس جهاددانشگاهي مازندران بعنوان دومين سخنران جلسه به ارائه گزارش مختصري از عملكرد و برنامه هاي اين واحد در حوزه هاي پژوهشي ،آموزشي و فرهنگي پرداخته و سازمان همياري و اشتغال دانش اموختگان جهاددانشگاهي را بازوي اجرايي و مشاوره اي طرحهاي بزرگي در استان دانست كه هم اينك چندين طرح بزرگ را كه حاصل قراردادهاي مشترك اين واحد وچندين سازمان مي باشد انجام ميدهد كه گاه بعنوان الگومورد استفاده استانهاي ديگر قرار گرفته است .
مهدي نژاد تاسيس اين سازمان در جهاددانشگاهي را در راستاي اهدافي چون گسترش تحقيقات وشكوفايي روحيه تتبع و استعداد هاي فارغ التحصيلان دانشگاهي ، حمايت ،تشويق وجذب دانشجويان، مشاركت در ايجاد زمينه هاي مناسب براي اشتغال فارغ التحصيلان دانست و خاطر نشان كرد: با ابلاغ سياست هاي كلي اشتغال از سوي مقام معظم رهبري سياست هاي اين سازمان در مازندران نيزدر راستاي اهدافي چون ترويج و تقويت فرهنگ كارو توليد ، توجه ويژه به كاهش نرخ بيكاري ، ايجاد فرصت هاي شغلي و ... قرار گرفت.
او خاطر نشان كردانجام طرح مشترك با كميته امداد ازمرحله مشاوره شغلي مدد جويان تاخودكفايي شغلي همراه با تاييد پرد اخت وام توان افزايي و نهايتا خودكفايي و اموزش مشاغل خانگي است كه منجر به ايجاد فرصت هاي شغلي در شهر ها و بخصوص روستا هاي استان خواهد شد .
رئيس جهاددانشگاهي مازندران به طرح توليد ماهيان زينتي توسط مركز خدمات تخصصي جهاد دانشگاهي مازندران و كميته امداد استان اشاره كرده و خاطر نشان كرد اين طرح به اميد خدا موجبات اشتغالزايي قابل توجهي را در استان فراهم خواهد كرد.
بر اساس اين گزارش سيد علي اكبر طاهايي ، استاندار مازندران دراين جلسه با اشاره به اهتمام و توجه ويژه دولت به توسعه اشتغال و رفع مشكل بيكاري در كشور، بيان داشت: سفرهاي دور چهارم دولت به استان ها نيز با رويكرد توجه به موضوع اشتغال آغاز شده و در كنار پي گيري مصوبات سفرهاي پيشين، با محوريت توسعه اشتغال دنبال خواهد شد
وي افزود: به منتظور دستيابي به اهداف سند توسعه اشتغال در مازندران بايد علاوه بر فعال سازي شهرك هاي صنعتي و بنگاه هاي اقتصادي بزرگ، براي رونق مشاغل خانگي و روستايي نيز بسترسازي مناسب صورت گيرد.طاهايي بر پي گيري جدي و سريع اهداف سند توسعه اشتغال در مازندران تاكيد كرد و خاطرنشان ساخت: فرمانداران در شهرستان ها و حتي بخش داران در بخش ها بايد بر اين موضوع نظارت و پي گيري لازم را داشته باشند.نماينده عالي دولت در استان توسعه راه ها را يكي از مهم ترين محورهاي توسعه مازندران دانست و اظهار داشت: جاده ها از جمله محوري ترين زيرساخت هاي توسعه گردشگري و ايجاد اشتغال در استان مي باشند كه خوشبختانه اين موضوع در دستور كار جدي دولت قرار دارد.
وي در بخش ديگري از سخنانش با انتقاد از برخي دستگاه هاي اجرايي به دليل تعلل در ثبت ايجاد فرصت هاي شغلي در سامانه رصد، تاكيد كرد: با اين دستگاه ها در صورتي كه هر چه زودتر به اين كار اقدام نكنند برخورد خواهد شد.
وي افزود: به منظور دستيابي به اهداف سند توسعه اشتغال در مازندران بايد علاوه بر فعال سازي شهرك هاي صنعتي و بنگاه هاي اقتصادي بزرگ، براي رونق مشاغل خانگي و روستايي نيز بسترسازي مناسب صورت گيرد.
طاهايي بر پي گيري جدي و سريع اهداف سند توسعه اشتغال در مازندران تاكيد كرد و خاطرنشان ساخت: فرمانداران در شهرستان ها و حتي بخش داران در بخش ها بايد بر اين موضوع نظارت و پي گيري لازم را داشته باشند.
طاهايي با اشاره به ثبت بيش از 22 هزار فرصت شغلي در سامانه رصد، تصريح كرد: اين در حالي ست كه آمار فرصت هاي شغلي ايجاد شده در مازندران بيش از اين ميزان است اما به دليل كوتاهي برخي دستگاه هاي اجرايي هنوز در سامانه ثبت نشده است.#