به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی آذربایجانغربی؛
نشست دانشجویی "بررسی و آسیب شناسی ظرفیتهای وسایل ارتباطات نوین" در ارومیه برگزار شد
نشست دانشجویی "بررسی و آسیب شناسی ظرفیتهای وسایل ارتباط نوین" به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی شعبهی دانشگاه پیام نور مرکز اورمیه و با همکاری مدیریت فرهنگی این دانشگاه، با حضور رییس دانشگاه ومعاون نیروی انتطامی استان در سالن کنفرانس دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهي واحد آذربايجان غربي ، سرهنگ احد مهرمند، معاون اجتماعی نیروی انتطامی استان در این نشست،با تقدیر از جهاد دانشگاهی در ورود به چنین حوزه هایی خاطرنشان ساخت: امنیت فرایندی همگانی است و حاکمیت، مردم و نیروی انتظامی سه ضلع امنیت و آرامش هستند.
وی ادامه داد: مشکلات اقتصادی و بی عدالتی های اجتماعی در بحث امنیت تاثیرگذار است که بخش حاکمیت باید به آن توجه داشته باشد.
معاون اجتماعی نیروی انتطامی استان با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در برپایی امنیت در جامعه گفت: بدون مشارکت مردم امنیت و آرامش حاصل نخواهد شد.
وی همچچنین افزود: نیروی انتظامی به عنوان ضلع سوم امنیت نمی تواند به تنهایی آرامش را در جامعه فراهم بکند.
مهرمند در ادامه گفت: آذربایجان غربی بستر فعالیتهای فرهنگی و روانی دشمنان است که 90 درصد فعالیتهایشان را شامل می شود.
این مقام انتظامی با اشاره به فعالیت 18 هزار شبکهی ماهوارهای گفت: این شبکهها به شکلی متفاوتتر از گذشته و به صورت بلند مدت و غیر مستقیم اعتقادات و فرهنگ ایرانیان را هدف تخریب قرار دادهاند.
وی افزایش آمار طلاق و کاهش رشد ازدواج متاثر از همین شبکه های ماهواره ای از جمله من و تو و فارسی1 دانست و افزود: هرساعت 3 طلاق در کشور صورت می گیرد.
مرهمند با تاکید بر اهمیت توجه خانوادهها در استفاده از وسایل نوین ارتباطی افزود: عدم آموزش و استفادهی مناسب از این ابزارها، با توجه به رشد سریع کاربران اینترنت، آسیبهای ریادی را به دنبال خواهد داشت.
به گزارش ایسنا، سرهنگ علی قهرمانی، رییس دفتر تحقیقات کاربردی نیروی انتظامی آذربایجان غربی، نیز در این نشست تاکید کرد: برگزاری جلسات دانشجویی فرصتی مناسب، برای پرداختن به اصول نیروی انتظامی در چشم انداز 1404 است.
وی اظهار کرد: در چشم انداز 1404، ایران اسلامی کشوری توسعه یافته با جایگاه مناسب اقتصادی و فناوری در منطقه و به عنوان کشوری امن معرفی شده، لذا نیروی انتظامی به بحث توسعهی پژوهش، دانش، فناوری و جامعه محوری توجه ویژهای داشتهاست.
رییس دفتر تحقیقات کاربردی نیروی انتظامی آذربایجانغربی تصریح کرد: در برنامهی پنج سالهی توسعه نیروی انتظامی نیز به بحث پژوهش محوری توجه ویژهای شده و مطالعات کاربردی در پژوهشها بسیار مورد توجه بوده است.
وی خاطرنشان کرد: در دو سال گذشته حوزههای اجتماعی، آموزش و پژوهش نیروی انتظامی بالاترین سقف افزایش اعتبارات را داشتهاند که نشان از نگاه علمی نیروی انتظامی در بحثهای ماموریتی است.
قهرمانی گفت: نزدیک به 50 نفر از اعضای علمی دانشگاه پیامنور در سطح استان با نیروی انتطامی تعاملی و همکاری نزدیک دارند.
وی تاکید کرد: توسعهی نیرویانتظامی در بحثهای دانشی، پژوهشی و علمی یک ضرورتی است که نیروی انتظامی به آن توجه خاصی دارد.
رییس دفتر تحقیقات کاربردی نیروی انتظامی آذربایجانغربی همچنین افزود: در دو سال گذشته ردههای تحقیقاتی نیروی انتظامی از 17 رده به 60 ردهی تحقیقاتی افزایش یافته و در تمام مراکز استانها دفاتر تحقیقات مطالعات کاربردی ایجاد شده است.
وی یاد آور شد: 60 نشریه و فصلنامه در نیروی انتظامی منتشر میشود که 15 عدد آن دارای مجوز علمی پژوهشی از وزارت علوم است.
قهرمانی گفت: نیروی انتظامی در بین 77 موسسهی فعال در حوزهی پژوهش و تحقیقات کاربردی علوم انسانی، رتبهی دوم را کسب کرده است .
وی افزود: نیروی انتظامی آذربایجانغربی نیز رتبهی اول پژوهش و تحقیقات کاربردی را در بین نیروهای انتظامی کشور، به خود اختصاص داده است.
رییس دفتر تحقیقات کاربردی نیروی انتظامی آذربایجانغربی در خصوص تعاملات نیروی انتظامی با دانشگاهها و مراکز علمی افزود: نزدیک به 271 نفر از اساتید و پژوهشگران به صورت افراد حقیقی با نیروی انتظامی همکاری دارند.
قهرمانی همچنین از برگزاری جشنواره ی برترینهای پژوهشی ناجا در آذرماه خبر داد و گفت: کلیهی پایاننامهها، تالیفات، ترجمهها و مقالات مرتبط تا آخر مهرماه فرصت شرکت در این جشنواره را دارند.
به گزارش ایسنا؛ کمال باقرزاده هوشمندی، سرپرست دانشگاه پیام نور ارومیه نیز در این نشست، ضمن تقدیر از تلاشهای نیروی انتظامی گفت: رویکرد جدید نیروی انتظامی در برخورد علمی و پژوهشی با مسائل و مشکلات نویدبخش روزهای خوبی برای جامعه است.
باقرزاده تاکید کرد: دانشگاه به عنوان جایگاه علم و کارهای تحقیقاتی و به عنوان بازوی کمکی نیروی انتظامی،می تواند نقش بسیار موثری در جامعه ایفا کند.
به گزارش ایسنا؛ مسوولسازماندانشجویان جهاددانشگاهی دانشگاه در ابتدای نشست؛ با توجه به افزایش نگرانیهای عمومی درباره مسائل و آسیبهای مختلف ارتباطات نوین ، گفت: خسارت و صدمات وارده بر پیکره جامعه، از ناحیه این گونه مسائل روبه فزونی است و گاهی مقابله با آن نیز روز به روز دشوارتر می شود.
وی شناخت علمی و دقیق مسائل و آسیبهای اجتماعی را ضروری دانست و افزود: بر این اساس، هدف از برگزاری اینگونه نشستها، شناخت علمی ابعاد مختلف مسائل اجتماعی و ارائه راهکارهای مناسب جهت کاهش آن میباشد.
وی در ادامه ؛ با تاکید بر تداوم برگزاري نشست¬هاي تبادل فناوري توأم با ايجاد ساختار ذهني مناسب در دانشجویان گفت: برگزاری اینگونه نشستها ، می تواند نقش مؤثري در زمينه استفاده صحیح جوانان از فناوري¬ و توجه به آن به عنوان ابزاری علمی و تخصصی ايفا نمايد.
همچنین در پایان این نشست، گفت و گوی صمیمی و پرسش و پاسخ دانشجویان از مسئولین نیروی انتظامی استان انجام شد.
گفتنی است؛ در این نشست دانشجویی، معاونین و مسئولین دانشگاه پیام نور ارومیه و نیروی انتظامی استان و هچنین اکبر بلوچ، بازرس ویژه ی نیروی انتظامی کشور حضور داشتند.#
٠٧:٥٦ ٢٣/٠٧/١٣٩٠