٠٥:٢٩ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور در جهاد دانشگاهی کرمانشاه:
جهاددانشگاهی از بهترین مراکزی که می تواند در تحقق این هدف موثر باشد

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهور با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ کار جهادی در جامعه گفت: جهاددانشگاهی به عنوان نهادی که مولود انقلاب اسلامی است می تواند در فصل های فرهنگ و علم و فناوری برنامه پنجم توسعه وظایف مهمی را عهده دار شود و در راستای اهداف بلند خود گام بردارد.


به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کرمانشاه دکتر ابراهیم عزیزی در حاشیه سفر رهبر معظم انقلاب با حضور در جهاددانشگاهی کرمانشاه و در جمع جهادگران این نهاد انقلابی، حفظ نظام اسلامی را از اوجب واجبات و ضروری دانست و افزود: دلائل عقلی و نقلی فراوانی جهت اثبات ضرورت وجود نظام اسلامی وجود دارد که برقراری قسط و عدالت، اجرای احکام اسلامی و سیره نبوی و علوی از این جمله اند.
وی کار در مجموعه جهاددانشگاهی را از برکات خداوند برای کارکنان این مجموعه عنوان و تصریح کرد: جهاددانشگاهی گل سر سبد دانشگاه هاست و باید با قدرشناسی این جایگاه و موقعیت تمام تلاش خود را برای اداره صحیح کشور و حفظ و ارتقاء اقتدار ملی در بخش های علمی، پژوهشی و فناوری انجام دهد.
وی با تاکید بر اینکه جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی باید دامنه فعالیت های خود را وسیع و کار آمد ترسیم نماید، اظهار داشت: جهاددانشگاهی نهادی محصور به چند بخش و رشته نیست و لذا باید با بهره گیری از نیروی انسانی متعهد و متخصص خود در بخش هایی که نیازمند خدمات آن است وارد شود.

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور انسجام کاری را از مهمترین شاخص های جهاددانشگاهی برشمرد و اظهار داشت: اداره کشور به بهترین وجه ممکن، باید به گفتمان غالب تبدیل شود و یکی از بهترین مراکزی که می تواند در تحقق این هدف موثر واقع شود، جهاددانشگاهی است.
عزیزی با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ کار جهادی در جامعه، به قانون برنامه پنجم توسعه اشاره و با بیان اهداف کمی و کیفی آن بیان داشت: برنامه پنجم توسعه که بر اساس برنامه ای عملیاتی و مسئله محور طراحی شده گام بلندی در تحقق سند چشم انداز کشور است که بر اساس آن وابستگی هزینه ها به نفت کاهش و در راستای رسیدن به اقتدار ملی تلاش شده است.
وی تحول در بخش های آموزشی، حوزه علوم انسانی و توانمند سازی بخش های خصوصی را از ویژگی های مهم این برنامه برشمرد و تصریح کرد: جهاددانشگاهی به عنوان نهادی که مولود انقلاب اسلامی است می تواند در فصل های فرهنگ و علم و فناوری این برنامه وظایف مهمی را عهده دار شود و در راستای اهداف بلند خود گام بردارد.
وی با مثبت دانستن فعالیت های در حال انجام در مجموعه پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرماشناه و با مترقی دانستن قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان، به بندهای حمایتی از نخبگان و نوآوران در فصل علم و فناوری قانون برنامه پنجم اشاره و خاطر نشان ساخت: به زودی با اجرای این قانون سطح مناسبی از حمایت ها از شرکت های دانش بنیان را شاهد خواهیم بود.
معاون رئیس جمهور سپس با اشاره به مسائل استان کرمانشاه و مشکلات آن، رویکرد برخورد جهادی با این مشکلات را راه حل آن ها دانست و گفت:حل مشکلات اساسی استان تنها در سایه انجام کار جهادی امکان پذیر است.

وی اشتغال را مهمترین دغدغه موجود در استان عنوان کرد و افزود: جهاددانشگاهی از مراکزی است که می تواند در این زمینه ماموریت جدی به عهده بگیرد و با تعریف برنامه های کاربردی در این راستا ایفای نقش نماید.
وی با تاکید بر لزوم برگزاری نشست های تخصصی در زمینه کار، از حضور مداوم خویش درصورت نیاز در این جلسات خبر داد و گفت: حل مشکل اشتغال کرمانشاه نیازمند کار شبانه روزی وجهادی است و هر یک از ما در این زمینه دارای مسئولیت هستیم.
شایان ذکر است در این نشست دکتر بهروز بادکو رئیس جهاددانشگاهی کرمانشاه به ارائه گزارش در خصوص فعالیت بخش های مختلف این نهاد پرداخت.

 

.

٠٨:٢٠ ٠٢/٠٨/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد