٠٥:١٤ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
اولین نشست هماهنگی کانون همیاران طبیعت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحداستان ایلام

جهاددانشگاهي ايلام گفت: حضور دانشجويان و دانشگاهيان براي مشارکت وتصميم‌گيري در اجراي طرح‌هاي توسعه و عمران شهري در استان ضروريست.

 به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحداستان ایلام، "ذبيح‌الله مهري‌پور" در نخستين جلسه هماهنگي بين دستگاه‌هاي اجرايي استان و جهاددانشگاهي براي راه‌اندازي کانون همياران طبيعت سازمان دانشجويان جهاددانشگاهي واحد ايلام اظهار کرد: افزايش مشارکت دانشجويان در محيط دانشگاه و خارج از آن براي تاثيرگذاري در عمران استان، از اهداف برنامه‌هاي جهاددانشگاهي است. وي با اشاره به اينکه يك پروژه با مشارکت فقط يک دستگاه به خوبي اجرا نمي‌شود، افزود: آثار فعاليت کانون‌هاي دانشجويي در سطح دانشگاه‌ها نظير کانون محيط زيست با توجه به نياز استان و وضعيت جنگل‌هاي بلوط استان با شرايط نامطلوب بسيار مهم است. مهري‌پور ادامه داد: حضور و فعاليت دانشجويان در قالب اين کانون‌ها و تشکل‌ها، زمينه‌ساز حضور فعال اين قشر از جامعه براي حضور در جامعه در عرصه‌هاي گوناگون پس از فارغ‌التحصيلي است. "دکتر شوهاني"، مدير فرهنگي دانشگاه ايلام نيز در اين جلسه با ابراز اميدواري از فعاليت دانشجويان در کانون‌هاي دانشجويي گفت: کانون‌ها و تشکل‌هاي دانشجويي مي‌توانند سکوي پرش دانشجويان براي حضور در جامعه و مشارکت در تصميمات کلان در ابعاد مختلف استان باشند. به گفته وي، ظرفيت‌هاي دانشجويي همواره در سطح دانشگاه‌ها از پرپتانسيل‌ترين اقشار بوده‌اند.

 برپايه اين گزارش، "حسين ابوالفتحي"، دبير کانون همياران طبيعت جهاددانشگاهي ايلام در اين جلسه با بيان اينکه 70 نفر دانشجو از 5 مرکز آموزش عالي در ايلام عضو اين کانون شدند، خاطرنشان کرد: اين کانون با هدف حفظ و ارتقاء محيط زيست استان با ظرفيت‌هاي دانشجويي در زمينه محيط زيست اقدام كرده‌اند که تاکنون در هيچ کانون و تشکل ديگري در استان انجام نشده است. وي رشد و ارتقاء دانشجويان در رشته‌هاي مرتبط با محوريت اين کانون را از اهداف تشکيل کانون همياران طبيعت برشمرد و اظهار اميدواري كرد با برنامه‌ريزي‌ها در اين مسير به قله‌هاي ترقي دست يابيم.

"حجت شاکيان"، رييس شوراي اسلامي شهر ايلام نيز در جلسه با اشاره به اينکه از ظرفيت‌ها و پتانسيل‌هاي دانشگاهي و دانشجويي استان به خوبي استفاده نشده است، گفت: چرا بايد براي اجراي طرح‌هاي مهم و کلان استاني، با بخشي‌نگري فقط از افرادي استفاده شود که به صورت عادت براي اجراي پروژه‌ها نظر مي‌دهند. وي با بيان اينكه ظرفيت‌ها و استعدادهاي دانشگاهي بسيار غني هستند، از اين‌رو بايد اجراي طرح‌هاي عمراني با مطالعه و زمانبندي دقيقي انجام شود، ادامه داد: به عنوان مثال طرح مسکن مهر ايلام بدون برنامه‌ريزي و مطالعه دقيق پس از ساخت فاقد هرگونه امکانات رفاهي و حتي ساده‌ترين امکانات است. شاكيان تصريح کرد: هر شهروند در عمران شهري سهمي دارد که بايد به نوعي سهم خود را با مشارکت در تصميمات استاني به درستي محقق کند. "مهندس عبدالسلام پيري"، معاون فني منابع طبيعي و آبخيزداري استان نيز در اين جلسه گفت: با 4 نهالستان در سطح استان حاضريم کل نهال‌هاي اين نهالستان‌ها را براي اجراي طرح‌هاي کانون محيط زيست جهاد دانشگاهي قرار دهيم، چون تاکنون هيچ نهادي اين گونه شايسته و بايسته در استان در زمينه محيط زيست فعاليت نداشته است.

وي با اشاره به اجراي نخستين طرح کانون همياران طبيعت جهاد دانشگاهي ايلام براي نهالکاري بلوار پژوهش که در مسير اصلي مراکز آموزش عالي ايلام قرار دارد، گفت: اجراي اين طرح به عنوان نخستين قدم اين کانون در حد خود بي‌نظير است.

٠٨:٤٨ ٠٣/٠٨/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد