١٧:٠٠ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
حضورنماينده مردم همدان در جمع جهادگران دانشگاهی همدان
همزمان با هفته پژوهش نماينده مردم همدان در مجلس شوراي اسلامي با حضور در جهاددانشگاهی همدان گفت: يكي از معضلات پژوهش جزيره اي عمل كردن است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی همدان، “سيدكاظم حجازي“ نماينده مردم همدان و فامنين در مجلس شوراي اسلامي در كارگاه آموزشي پاركهاي علم و فناوري و نقش آن در توسعه اقتصاد دانش بنيان  به ميزباني جهاددانشگاهي همدان به مناسبت هفته پژوهش، گفت : مراكز پژوهش و دستگاههاي اجرايي ما نيز به صورت ناخواسته به اين معضل مبتلا مي شوند به گونه اي كه با انجام پژوهشها به دنبال آمار و ارقام و پركردن ويترين عملكرد خود و نه به دنبال راهكار و هموار كردن مسيري براي رفع معضلات، هستند.

وي ادامه داد: پژوهش زماني مي تواند مفيد باشد كه مردم در عرصه زندگي و رفاه اجتماعي خود به صورت آشكار آثار اين فعاليت را مشاهده كنند.

حجازي اظهار كرد: به نظر مي رسد شكل گيري مجموعه هايي مانند پارك علم و فناوري و ديگر حوزه ها كه وظيفه پشتيباني از محققان را در جامعه برعهده دارند اين است كه بايد در اين عرصه ورود پيدا كرده و خلا موجود بين افراد مستعد و نيازهاي جامعه را مرتفع كنند.

وي با بيان اينكه جهاددانشگاهي با ابتكار و نوآوري توانسته معضلات موجود در امر پژوهش را مرتفع كند، افزود: اگر امروز در سطح ملي حركتهاي اقتصادي متكي به ره آوردهاي بومي مي تواند ما را از پيچ و خمهاي بحران اقتصادي بگذراند، حاصل اين امر وجود نهادهايي همچون جهاددانشگاهي است.

نماينده مردم همدان و فامنين در خانه ملت بيان كرد: اقتضاي يك نظام پويا كه قائل به اين است كه براساس چشم انداز خود بايد جايگاهي الگويي در ميان ملل اسلامي داشته باشد وجود نهادهايي همچون جهاددانشگاهي است كه مي تواند بسترساز تحقق چنين حركت بلندي براي ملتي بزرگ باشد.

وي عنوان كرد: جهاددانشگاهي به طور حتم همچنان بايد جوان و پرشور با بهره مندي از نيروهاي مستعد و نخبه در جهت تحقق اهداف بلند اين نظام نقش يگانه خود را به انجام برساند.

حجازي ادامه داد: اين انتظاري است كه هم در رهنمودهاي مقام معظم رهبري به آن اشاره شده و هم اقتضاي نهادي بودن اين ارگان اين است كه بتواند اين نياز را برآورده سازد.

وي تاكيد كرد: حوزه جهاددانشگاهي تنها منحصر به موضوعات مبتلابه در دانشگاه نيست بلكه دانشگاه پشتيباني علمي براي اين نهاد محسوب مي شود كه بتواند در عرصه جامعه گره گشا باشد.

حجازي اضافه كرد: به عبارتي سيماي علم در مجموعه دانشگاه از باب گره گشايي به معضلات جامعه را بايد جهاددانشگاهي به سرانجام برساند.

وي در ادامه عنوان كرد: اگر امروز توانسته ايم حوزه پژوهشي را هدفدار كنيم و هر محققي براساس ذائقه شخصي به پژوهش نپردازد كه نياز جامعه امروز ما نباشد اين است كه بايد در طرح آمايش سرزمين اين امر مورد توجه قرار گيرد به گونه اي كه كارهاي پژوهشي، امكانات تحقيقاتي و محيط هاي كتابخانه و بررسي هاي علمي خود و همچنين ذهن نخبگان و افراد مستعد جامعه را به اين سمت سوق دهيم.

نماينده مردم همدان و فامنين در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه تحقيق و پژوهشي كه گره گشا نباشد ارزشمند نيست، اذعان كرد: اگر دانشگاه هاي استان كه امروز نزديك به 105 هزار دانشجو در خود جاي داده اند بتوانند موضوعات تحقيقاتي خود را به سوي نيازهاي جامعه سوق دهند قطعا بسياري از معضلات توسط اين افراد مستعد مي تواند حل شود و مسير خود را پيدا كند.

١٧:٥٠ ٠٤/١٠/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد