به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد همدان، رییس سازمان بسیج ادارات استان همدان در این مراسم گفت: جهاددانشگاهی مجموعه ای است که همیشه همراه و همگام انقلاب بوده و نام سنگرسازان بی سنگر را در ذهن تداعی می کند.
سرهنگ "سیدرضا موسوی" بیان کرد: بحث تشکل بسیج بحث پرونده ها و تشکیلاتی نیست بلکه نوعی تفکر است که بنیانگذار جمهوری اسلامی این تفکر را در کل جامعه ایجاد کرد.
وی اظهار کرد: از صدر اسلام بسیجی بودن و تفکر بسیجی مطرح است .پيامبر اكرم (ص) در جايي مي فرمايند روزگاري خواهد آمد، عده اي در کنار یکدیگر جمع مي شوند كه سن آنها كم و هیچ نسبت فامیلی با هم ندارند پيرو و شيعه امام علي (ع) هستند و مرگشان شهادت در راه رضای خداست.
سرهنگ موسوی عنوان کرد: بسیار مسرورم که تفکر بسیجی در جهاددانشگاهی حاکم است ، اين تحول در ساير ادارات هم آغاز شده است به گونه ای که ابتدای سالجاری با توجه فرمایشات مقام معظم رهبری تحول اداری و جهاد اقتصادی در ادارات در حال انجام است.
سرپرست جهاددانشگاهی همدان نیز گفت: جهاد و جهادگری تفکر ارزشمندی است که اگر با تفکر بسیجی آمیخته شود موجبات حرکتهای بزرگی را فراهم خواهد کرد.
دکتر "محمدمهدی گودرزی سروش" افزود: برخی تصورات از بسیج وجه نظامی است در صورتیکه چنین نیست و بسیجی نوعی تفکر است چنانکه رهبر معظم انقلاب و رییس جمهور نیز خود بسیجی هستند.
وی اظهار امیدواری کرد: بسیج کارمندی در جهاددانشگاهی کارش را با قوت شروع و منشا خیری برای این نهاد باشد.
رییس جهاددانشگاهی همدان در ادامه به معرفی بخشهای مختلف جهاد شامل آموزش، پژوهش و فرهنگی پرداخت.
وی با بیان اینکه در مرکز آموزش عالی و مؤسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی همدان دو هزار دانشجو در حال تحصیل است، افزود: بسیج دانشجویی فعالیت خوبی در این مرکز علمی انجام می دهد که در آینده ای نزدیک بسیج خواهران نیز فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
دکتر گودرزی سروش به فعالیتهای پژوهشی این واحد که شامل آزمایشگاه تشخیص پزشکی، مرکز خدمات طب کار و نمایندگی خون بند ناف اشاره کرد.
وی با معرفی حوزه فرهنگی جهاددانشگاهی از خبرگزاری ایسناو ایکنا به عنوان مرکز خبری مطرح در این معاونت نام برد و گفت: بزودی خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا) با ایجاد دفاتر و لینکهایی برای مراکز قرآنی و دفتر نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان که مراحل اجرایی کار نیز انجام شده، با قوت به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
دکتر گودرزی سروش با معرفی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا)، اعلام کرد: این مرکز می تواند به عنوان بازوی کمکی همکاری خوبی با سپاه و بسیج در خصوص بررسی افکار عمومی در زمینه های مختلف داشته باشد.
وی در ادامه به معرفی شخصیت شهید دوروزی و علت نامگذاری پایگاه به نام این شهید بزرگوار پرداخت و از او به عنوان یکی از نخستین جهادگران، نخبگان و دانشجویان شهید استان نام برد.
سرپرست جهاددانشگاهی همدان عنوان کرد: پس از افتتاح، ثبت نامها در دفتری که از طرف آموزش در اختیار بسیج قرار گرفته و با نام شهید "سعید دوروزی" آغاز به کار خواهد کرد.
وی در ادامه اظهار کرد: جهاددانشگاهی همدان برای آموزش اقشار با موضوع "حلقه صالحین" اعلام آمادگی می کند و با توجه به امکانات آموزشی و مراکزی که دارد، می تواند به آموزش این حلقه ها و سرحلقه ها بپردازد.
فرزند و برادر شهید دوروزی نیز در این آیین به معرفی شخصیت شهید "سعید دوروزی" پرداخت و گفت: وی دانشجوی گرافیک دانشگاه تهران و عضو سپاه پاسداران بود و در سال 63 در پشت مسجد جامع خرمشهر به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
"جلال دوروزی" افزود: پدر وی نیز به دست منافقان در همدان به شهادت رسید همچنین برادر دیگر وی "حمید دوروزی" در سال 65 در جزیره مجنون به شهادت رسید.
گفتنی است؛ پدر شهید دوروزی از مریدان آیت الله مدنی بوده و بسیار به وی علاقمند بود و در منزل وی نیز خدمت می کرد. بعد از شهادت آیت الله مدنی لباس سیاه خود را از تن در نیاورد تا به شهادت رسید.
آیت الله مدنی در 20 شهریور به شهادت رسید و پدر (شهید دورزی) هفت مهر به دست منافقان روبروی مدرسه آخوند در خیابان شهدا به شهادت رسید.
شهید "حمید دوروزی" برادر "جلال دوروزی" نیز دانشجو بود که در سال 65 در جزیره مجنون به شهادت رسید.ح/الف