١١:٥١ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
برگزاري نشست عرفان اسلامي توسط جهاد دانشگاهي واحد استان كردستان

یکی از اساتید حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه مقوله عرفان بسیار پیچیده و مانند یک تیغه دولبه است گفت: شناخت انسان اولین و مهم ترین راه شناخت خدا و ورود به عرفان است.

 به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحد كردستان، حجت‌الاسلام «حسینی»، در دومین نشست عرفان‌های اسلامی ويژه دانشجويان استان كردستان که امروز با حضور خواهران حوزه علمیه و جمعی از دانشجویان دانشگاه های استان کردستان برگزار شد، اظهار داشت: آنچه انسان را به تعالی خواهد رساند و منجر به تقرب او به سیر و سلوک عرفانی خواهد شد شناخت و آگاهی از معابر ورودی به عرفان است. وی بر دانستن و شناخت دروازه‌ها و گذرگاه‌های ورودی به عرفان تاکید و بیان کرد: آنچه انسان را به تعالی خواهد رساند و منجر به تقرب او به سیر و سلوک عرفانی خواهد شد شناخت و آگاهی از معابر ورودی به عرفان است.

 این استاد حوزه و دانشگاه همدان با اشاره به راه های اصلی تقرب به عرفان افزود: معرفت شناسی، هستی شناسی و انسان شناسی سه راه اساسی و اصلی ورود به عرفان است. حجت الاسلام حسینی در ادامه با اشاره به تعاریف انسان از دیدگاه اندیشمندان غرب عنوان کرد: لذت، ژنتیک،خودکشی، عشق و محبت و ... از جمله تعاریف انسان بر اساس مکاتب غربی است که در مقایسه با تعاریف و شناخت انسان از دیدگاه اندیشمندان اسلام بسیار محدود و ناقص است. وی با تاکید بر اینکه عرفان در کشور ما سابقه بسیار طولانی و کهن دارد، عنوان کرد: بوعلی سینا راه سیر و سلوک عرفان اسلامی را عقل انسان می داند و معتقد است که سهم آدمی از بهشت به میزان عقل و عاقلی اوست. این استاد حوزه و دانشگاه با بیان این مطلب که مطالعه مواد خام عاقل شدن است، اعلام کرد: بر همین اساس به کمال رساندن عقل، راه به کمال رسیدن انسان است.

 وی در ادامه با اشاره به گسترش عرفان های نوظهور در دنیا و به ویژه در ایران افزود: افزایش روز افزون این پدیده‌های نوظهور یک خطر بزرگ برای اندیشه‌های ناب اسلامی بوده که باید کنترل شود. حجت الاسلام حسینی خاطرنشان کرد: پیدایش فرقه‌های نوظهور انحرافی موجب اختلاف افکنی در جامعه اسلامی شده که باید با حمایت و تقویت همه جانبه، معارف ناب اسلامی را در جامعه بیشتر گسترش دهیم. وی در پایان با تاکید بر اینکه همه دانش ها دارای یک وجه مشترک اند که تئوری خود را بر پایه آن بیان می کنند، یادآور شد: لطا فت روحی باید در راستای یافتن دانش عرفانی بیشتر به کار گرفته شود

٠٧:٢٣ ١٧/١٠/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد