٠٨:٥٣ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
با حضور معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور؛
سومین همایش ملی نظام پیشنهادها برگزار شد

سومین  همايش ملی نظام پیشنهادها صبح روز سه شنبه با حضور معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور، رییس جهاددانشگاهی واحد تهران، روسا و معاونان سازمانها،صاحب نظران و اساتید دانشگاههای سراسر کشور در محل تالار الغدیر دانشکده مدیریت و علوم اداری دانشگاه تهران آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد تهران، در افتتاحیه این همایش که به همت جهاددانشگاهی واحد تهران و با همکاری معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور برگزار گردید ،ابتدا مهندس ولدخانی دبیر اجرایی ضمن ارائه گزارشی از روند اجرایی این همایش گفت: از سال 78 گروه پژوهشی مدیریت در جهاددانشگاهی واحد تهران در حوزه نظام پیشنهادها فعالیتهایی را آغاز کرد. پس از 6 دوره احساس شد که به یک شروع مجدد و بهبود شرایط و بازنگری نیاز دارد. لذا از سال 88 با بیش از ده کمیته علمی و جلسات اختصاصی با دستگاهها تشکیل شد که این موضوع بیانگر این مطلب است که مدیران تمایل دارند در سازمانها به این سمت حرکت کنند.

 در ادامه دکتر کرد رستمی دبیر علمی همایش با بیان محورها ، شناسایی و پاسخ به سئوالات اساسی در این حوزه را از مهمترین اقداماتی که در بخش علمی همایش انجام گرفته توصیف کرد و گفت: اینجا هدف نه فقط ارائه مقالات تئوریک بلکه فرصتی برای تبادل اندیشه ها و ارائه توانمندیهاست. لذا ایجاد یک تشکل یا نهاد به نام نظام پیشنهادها از مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد. وی با بیان این مطلب که وقتی مدیریت سازمان در راستای بهره وری عمل می کند اعضا نیز در جهت ارائه پیشنهاد گام بر می دارند از فقدان مزایای رقابتی و ارتباط بین نظام پیشنهادها با بهبود مسیر شغلی و برداشت سطحی از بازدارنده های نظام پیشنهادها نام برد. دکتر فروزنده معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور از دیگر سخنرانان افتتاحیه، با تبریک آغاز دهه فجر این دهه را سمبل نظام پیشنهادات خواند که امام(ره) آن را بنیان نهادند و امروز منشا بیداری اسلامی در جهان شده است و گفت: امروز انقلاب ما به عنوان یک نظام مردم سالار مطرح است و این وظیفه ما را سنگین می کندکه در بخشهای مختلف مدیریت ،سیاست و اقتصاد با توجه به تجربه سی ساله که بر اساس آموزه های اسلامی و بها دادن به نیروی انسانی شکل گرفته و به برکت ذهن خلاق مردم و نخبگان،تهدیدها و تحریم ها به فرصت تبدیل شده است. وی با بیان این مطلب که فرهنگ سازی یکی از مواردی است که در راه پیشبرد نظام پیشنهادها باید مورد توجه قرار بگیرد،گفت: نظام پیشنهادات با چالشهایی روبروست ،از این رو باید به سمتی برویم که بدنه انگیزه درونی داشته و به فکر ماموریت سازمان باشد. باید بررسی شود که مشکل در بدنه وجود دارد یا در مدیریت است و بر اساس آن اقدامات لازم انجام گیرد. اگر نیروی انسانی رضایت نسبی نداشته باشد آثار تخریبی آن در سازمان مشهود خواهد بود و در مقابل اگر متوجه شود که نسبت به نتایج مسئول است و مثبت و منفی کار به او باز می گردد،قطعا عملکرد خود را بهبود می بخشد. معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور در پایان این همایش را فرصتی برای انتقال تجربیات عنوان کرد و آمادگی دولت را برای اجرایی نمودن دستاوردهای این همایش اعلام نمود و افزود:با توجه به سابقه علمی جهاددانشگاهی که پیشرو در حرکتهای علمی است پیشنهاد می شود دبیرخانه دائمی این همایش در محل جهاددانشگاهی تاسیس گردد تا با جمع بندی خروجی های این همایش محورهای اصلی در قالب نظام پیشنهادات مطرح و حل و فصل شود.. در بخش دیگری از این افتتاحیه دکتر زهرا سادات محمدی رییس جهاددانشگاهی واحد تهران و رییس همایش ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان و تبریک ایام دهه فجر،انقلاب اسلامی ایران را سر آغاز زیرساختهایی عنوان کرد که سه دهه از آن گذشته است و گفت: پس از ابلاغ رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص نظام اداری کشور برای سیر تحول اداری ، یکی از الزامات ایجاد باور در مدیران بود و امروز که در آغاز دهه چهارم این حرکت قرار داریم حضور مدیران در این همایش بیانگر این مطلب است که این باور درونی ایجاد شده است که این باور نه فقط بر اساس نظام مدیریتی بلکه بر اساس باورهای دینی ما شکل گرفته است. رییس جهاددانشگاهی واحدتهران نظام پیشنهاد ها را قالبی برای ارج نهادن به کرامت انسانی بر شمرد و تصریح کرد: در دنیای امروز که علوم و فنون در صدد است تا ماشین را به جای انسان که خالق هستی به عنوان هوشمندترین موجود خلق کرده است، جایگزین کند باید از این هوشمندی و خلاقیت بهره مند شد و نظام پیشنهادها این مهم را بر عهده دارد.

 خانم دکتر محمدی جهاد دانشگاهی را به عنوان بازویی در خدمت نظام مقدس جمهوری اسلامی که همسو با آرمانهای معمار کبیر انقلاب و منویات مقام عظمای ولایت حرکت می کند بر شمرد و آمادگی این مجموعه را برای پیشبرد توسعه کشور در این راستا اعلام نمود.

 گفتنی است این همایش با هدف بسترسازي فرهنگي به منظور توسعه نظام پذيرش و بررسي پيشنهادها و بهبود باور و اعتقاد مديران به سودمندي نظام پذيرش و بررسي پيشنهادها با برگزاری کارگاه ها و ارائه مقالات تخصصی طی دو روز به کار خود ادامه داد..

١٢:٠٦ ١٦/١١/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد