برگزاری مراسم جشن انقلاب در جهاددانشگاهی همدان
مراسم جشن انقلاب به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی در جهادددانشگاهی واحد همدان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحدهمدان ، دکتر محمد مهدی گودرزی سروش سرپرست جهاددانشگاهی استان ضمن تبریک سی وسومین سالگرد انقلاب اسلامی وخیر مقدم به کارکنان و میهمانان گفت: دهه فجر را با پیروزی و استقلالی که به دست آورده ایم جشن میگیریم و برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری آماده می شویم و حضور در این راهپیمایی مقدمه ای برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی است.
وی بیان کرد: انقلاب ما انفجار نوری بود که در سال 1342 روشن شد و در بهمن سال 1357 ایران ما را روشن کرد و روشنایی آن در سال 89 و 90 منطقه را روشن کرد.
گودرزی سروش تصریح کرد: برخی به دنبال این هستند که این بیداری اسلامی و انقلابها را متصف به آمریکا کنند در حالیکه ایجاد حکومت اسلامی و قیام از تفکر شیعی نشأت می گیرد.
سرپرست جهاددانشگاهی استان همدان اذعان کرد: انقلاب اسلامی ما یک انقلاب دینی، مذهبی و اعتقادی بود که در دلها و قلوب مردم ایجاد شد و متفاوت با انقلابهای مادی گرایی دیگر است چرا كه یک انقلاب درونی بود.
مسؤول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه پيام نور همدان در این مراسم گفت: امنيت معيشت و رفاه و امنيت فكر و خرد از مهمترين پارامترهايي است كه بايد جامعه از آن برخوردار باشد.
حجت الاسلام و المسلمين "محمد دوست پرور" افزود: در اسلام خردگرايي، عقل ورزي و علم اندوزي جزو زيرساختهاي امنيت فكري است.
وي ادامه داد: جامعه اي داراي آرامش و امنيت است كه دانش پرور و عدالت ورز باشد.
حجت الاسلام دوست پرور در ادامه اظهار كرد: انسانها داراي دو طبقه حيواني و انساني هستند و خواهشهاي لطيف و انساني بر طبقه حيواني سوار است و تا بناي اول را ساخته نشود زيربناي دوم استوار نخواهد شد.
وي تصريح كرد: انسان متدين و متعالي كسي است كه فنداسيون و زيرساختش به خوبي چيده و ريخته شده باشد كه تقاضاهاي متعالي و نيازهاي لطيف با رفع نيازهاي معيشتي امكان پذير مي گردد.
مسؤول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه پيام نور همدان عنوان كرد: نيازهاي متعالي انسان بايد مانند نيايش كه ارتباطي عاشقانه باخداست، تامين و انجام شود.
وي بيان كرد: اسلام علاوه بر اينكه تامين نيازهاي مادي و را خواستار شده، به آن ارزش هم داده و اگر انسان براي تامين و پاسخ به نيازهاي مادي و معيشتي خود تلاش كند، ارزشمند است.
وي در ادامه خاطرنشان كرد: دغدغه امام آن زمان اين بود كه در جامعه اسلام ناب محمدي را گسترش دهد و معتقد بود مسلمانان زماني به انحطاط كشيده شدند كه دين را بد فهميدند.
حجت الاسلام دوست پرور اظهار اميدواري كرد: بتوانيم حيثيت اسلامي و ديني خود را به رونق قبلي كه زماني غرب به آن غبطه مي خورد، باز گردانيم.
عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي همدان نیز به بيان خاطرات و مسائلي كه يك سال قبل از پيروزي انقلاب در شهر همدان رخ داده بود پرداخت و گفت: گروه هاي متعهد و روشنفكر از زماني كه امام تبعيد شد، اقدام به انجام فعاليتهاي مخفيانه اي كردند.
دكتر "علي اكبر فاميل روحاني" دراین مراسم گفت : يكي از عمده ترين مسائلي كه زمينه ساز تحركاتي در شهر همدان شد حضور شخصيتهاي مذهبي مانند شهيد آيت الله مدني و مرحوم آيت الله معصومي بود كه رحلت وی زمينه ساز حركتي براي مردم شد.
دكتر فاميل روحاني ادامه داد: رحلت آیت الله معصومی زمينه ساز بسياري از روشنگريها شد، جوانان بسياري را به سمت انقلاب جذب كرد و مقدمه اي براي اعتراضات مردم در شهر از جمله حمله و تخريب بانكها و محلهاي نامناسب بود و در همين زمان بود كه ماموران دست به جنايت بزرگي زده و عزيزاني را به شهادت رساندند.
وي اضافه كرد: سرباز وظيفه "مباشر کاشانی" نيز كه امروز بيمارستاني به نام او در همدان وجود دارد، به استاندار وقت حمله كرد و تعدادي از گروه هاي انقلابي نيز با برنامه هاي گوناگون خود زمينه ارعاب نيروهاي شاهنشاهي را ايجاد و تعدادي را اعدام انقلابي كردند.
اين مدرس دانشگاه بيان كرد: در آبان يا آذر ماه با توجه به مشكلاتي كه در شهر پديد آمده بود جمعي از افراد زيرنظر شهيد مدني اعضاي كميته انقلابي را تشكيل دادند و بسياري از آنها شبها از شهر پاسداري و حمايت مي كردند.
وي افزود: اين گونه فعاليتها تا نزديكي انقلاب ادامه داشت تا اينكه ساختمان حزب رستاخير كه توسط شاه ايجاد شده بود تا تمام ايرانيان عضو آن شوند، كه آن زمان در خيابان شريعتي فعلي وجود داشت مركز كميته انقلاب شد و بخشهاي مختلف ساختار جامعه از اين ساختمان فرماندهي مي شد و كارها را رتق و فتق مي كرد.
دكتر فاميل روحاني در ادامه به مسووليتي كه آن زمان عهده دار بود اشاره و عنوان كرد: مسؤوليت هماهنگي اعتصابات ادارت بر دوش من بود به گونه كه كارها در ادارات متوقف نشود و بعضا اعتصاباتي داشته باشند كه تمام اين امور زيرنظر شهيد مدني انجام مي گرفت.
وي در ادامه خاطرنشان كرد: اين جريان ادامه داشت تا اينكه لشكري كه از كرمانشاه براي مبارزه با نيروهاي هوايي بريده از رژيم شاه به سمت تهران درحركت بود در نزديكيهاي همدان توسط مردم اين شهر متوقف و در جاده كرمانشاه جلوي تانكها و توپها گرفته و اسلحه ها نيزدر محل خاصي جمع آوري و نگهداري شد و اين نيروها براي كمك به نظام شاهنشاهي به تهران نرسيدند.
دكتر فاميل ر وحاني در پايان گفت: در همين روزها بود كه صداي انقلاب از راديو پخش شد و گوينده صداي پيروزي انقلاب را به سمع تمام جهانيان رساند.
٠٧:٤٥ ٢٣/١١/١٣٩٠