نشست «ابعاد شخصيتی و انديشههای سيدحسن نصرالله» در ايكنا برگزار شد
نخستين جلسه از سلسله نشستهای بررسی «ابعاد شخصيتی و انديشههای سيدحسن نصرالله»، دبيركل جنبش حزبالله لبنان، صبح امروز به زبان عربی با حضور كارشناسان مسائل سياسی در سالن اجتماعات ايكنا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فعالیت های قرآنی دانشجویان کشور اين نشست با حضور حسين رويوران؛ معاون سياسی و بينالملل جمعيت دفاع از ملت فلسطين، محمد البرجاوی؛ نماينده سابق حزبالله در پارلمان لبنان، محمد ايرانی؛ سفير سابق ايران در لبنان و اردن و ديپلمات و كارشناس مسائل خاورميانه و همچنين محمدعلی مهتدی؛ كارشناس مسائل خاورميانه، برگزار شد.
حسين رويوران، معاون سياسی و بينالملل جمعيت دفاع از ملت فلسطين در اين نشست اظهار كرد: سيدحسن نصرالله توانسته است، علاوه بر فعاليت به عنوان شخصيتی دينی، در عرصه سياسی حضوری فعال داشته باشد و پيروزیهايی برای حزبالله به ارمغان بياورد كه بسيار ستودنی است، عقبنشينی دشمن از جنوب لبنان در نبرد تموز سال 2006 ميلادی از ديگر دستاوردهای اين چهره دينی ـ سياسی برای مقاومت اسلامی محسوب میشود.
رويوران در ادامه افزود: جنبههای متعدد شخصيت سيدحسن نصرالله سخنگفتن درباره اين رهبر فرهيخته را تا حدی سخت مینمايد؛ زيرا وی با قدرت تدبير و انديشهای راهگشا توانست تغييرات زيادی در شرايط لبنان و منطقه به وجود آورد.
محمد البرجاوی، نماينده سابق حزبالله در پارلمان لبنان نيز طی سخنانی در اين نشست خاطرنشان كرد: برای بررسی شخصيت سيدحسن ابتدا بايد محيط زندگی و نحوه رشد و تكامل وی در اين محيط را مورد توجه قرار داد و تأكيد كرد كه نصرالله از شخصيتهای برجستهای همچون شهيد محمدباقر صدر، فقيه و عالم دينی زمان خود تأثير پذيرفت و در حوزه علميه نجف اشرف در محضر انديشمندانی بزرگ تلمذ كرد، سپس به لبنان بازگشت و توانست به رهبری قدرتمند در عرصه سياسی و دينی تبديل شود.
البرجاوی در ادامه افزود: نصرالله شخصيتی دارد كه منحصر به فرد است و كمتر كسی را میتوان مانند وی پيدا كرد كه هم در عرصه سياسی و هم دينی موفق بوده باشد، دبيركل حزبالله تنها يك ويژگی ندارد كه برای آشنايی با شخصيتش به آن بسنده كرد، بلكه برای شناخت اين رهبر بزرگ بايد تمامی ابعاد شخصيت وی را مورد توجه قرار داد.
محمد ايرانی، سفير سابق ايران در لبنان و اردن نيز خاطرنشان كرد: سخنگفتن از شخصيت سيدحسن نصرالله بسيار سخت است، زيرا همه ما میدانيم كه وی افتخار امت اسلام است و زندگیاش سراسر جهاد و فداكاری در راه خدا بود، اين رهبر بزرگ دانشآموخته مكتب امام خمينی(ره)، بنيانگذار كبير انقلاب اسلامی ايران است كه تمسك به مقاومت را با هدف تحقق وحدت داخلی در لبنان و از بين بردن اختلافات طايفهای و فرقهای را مطرح كرد.
محمدعلی مهتدی، ديگر سخنران اين نشست نيز با نادرخواندن شخصيت سيدحسن نصرالله بيان كرد: دبيركل حزبالله معلم اخلاق در ماه رمضان و محرم، رهبری مقتدر در جنگ با اسرائيل و در عين حال سياستمداری كارآمد در عرصه سياست است كه با اخلاص، توكل بر خدا و پرهيز از خودپرستی و لذتهای مادی، رهبری محبوب در امت اسلام محسوب میشود.
اين كارشناس مسائل خاورميانه همچنين تأكيد كرد: حزبالله با برنامهريزی خاص خود در جنگهای متعدد با اسرائيل كه با تدبير سيدحسن نصرالله طراحی میشد، از دشمن صهيونيستی شناختی كامل داشت كه همين امر باعث شد، دشمن شكستهای زيادی را متحمل و مجبور به قبول آتشبس شود.
، حجتالاسلاموالمسلمين سيدمهدی تقوی، رئيس سازمان فعاليتهای قرآنی دانشجويان كشور و مديرعامل خبرگزاری ايكنا نيز با حضور در اين نشست، به ايراد سخن پرداخت و گفت: پرداختن به شخصيت سيدحسن نصرالله برای ما صرفاً يك بحث سياسی، منطقهای و اجتماعی نيست و شايد مهمترين نياز امروز دنيای اسلام، داشتن يك الگويی است كه مسلمانان بتوانند با وی ارتباط و هماهنگی بيشتری پيدا كنند.
حجتالاسلام تقوی در ادامه افزود: امروز كمتر كسی را داريم كه بتواند در اوج اقتدار قرار بگيرد و روحياتش پا برجا بماند، ما برای بازسازی فرهنگی خود، به شخصيتهايی همچون سيدحسن نصرالله كه روحيهای تغييرناپذير داشته باشند، نيازمنديم؛ شخصيتی كه با اين همه عظمت همچنان پابرجا و استوار است.
٠٩:٢١ ٢٨/٠١/١٣٩١