٠٠:٤٨ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
معرفی برترینهای جشنواره ادبی"انتظار" در جهاددانشگاهي همدان

نخستین جشنواره دانشجويي استانی ادبی "انتظار" با حضور معاون سیاسی امنیتی استاندار ، "سعید بیابانکی" ادیب، شاعر و طنزپرداز کشور، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و جمعی از دانشجویان سراسر استان به میزبانی جهاددانشگاهی همدان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي همدان، معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان در این مراسم با تاکید بر غنای تاریخی فرهنگ ایرانیان بیان کرد: چهار فرهنگ غدیر، انتظار، عاشورایی و دفاع مقدس زمینه ساز تحول بزرگ در کشور ما بوده است.

"علی اکبر فامیل کریمی" افزود: غدیر غنی ترین فرهنگ برای هدایت و جهت دهی بشریت است، امید و امیدواری نیز در فرهنگ انتظار نهفته است.

وی خاطرنشان کرد: فرهنگ عاشورایی به ما زندگی می دهد، شعر ما در فرهنگ عاشورایی اوج گرفته است.

فامیل کریمی تصریح کرد: فرهنگ دفاع مقدس نیز از غدیر، انتظار و عاشورا نشات گرفت و انسانهایی که در این فرهنگ غوطه ور شدند عالی ترین شعر که شهادت است را سرودند.

سرپرست جهاددانشگاهی واحد همدان نیز در این آیین گفت: انتظار، موضوع تفکر شیعه بوده و معماری و شهرسازی را نیز تحت الشعاع قرار داده، کسانی که در این زمینه فعالیت دارند کار مقدسی انجام می دهند.

دکتر "محمدمهدی گودرزی سروش" با بیان اینکه فرهنگسازی از مسؤولیتهایی است که بر عهده جهاددانشگاهی گذاشته شده است، اظهار کرد: بحث فرهنگی در مباحث اقتصادی نقش پررنگی دارد و استفاده از تولیدات ملی در افزایش اعتماد به نفس موثر است.

دبیر جشنواره ادبی "انتظار" نیز در این مراسم هدف از برگزاری این جشنواره را توسعه فرهنگ مهدویت  انتظار، خلق و تولید آثار ادبی و فرهنگی در زمینه این فرهنگ و معرفی آثار در سطح دانشگاه، معرفی و تشویق استعدادهای خلاق و آثار ارزشمند هنرمندان دانشجو، اعتلا و رشد کمی و کیفی رشته های هنری و ادبی با تکیه بر ارزشهای دینی و فرهنگی این سرزمین خواند.

"جواد تهذیبی" ادامه داد: فراخوان این جشنواره آذرماه سال گذشته از طریق نصب پوستر و بنر در سطح دانشگاههای استان آغاز و در مجموع 152 اثر در پنج بخش شعر، نامه، متن ادبی، فیلمنامه و مقاله به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.

وی اضافه کرد: از بین آثار رسیده به ترتیب در بخش شعر 80 اثر، متن ادبی 25 اثر، نامه 25 اثر، مقاله 25 اثر و فیلمنامه پنج اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که نفرات برتر توسط هیات داوران در اسفندماه سال گذشته مشخص شدند.

تهذیبی عنوان کرد: از مجموع آثار در بخش شعر سه اثر به عنوان رتبه های اول تا سوم و دو اثر قابل تقدیر شناخته شد، یک اثر در بخش نامه، دو اثر در بخش متن ادبی، یک اثر در بخش مقاله قابل تقدیر شناخته شدند و در بخش فیلمنامه هیچ یک از آثار رسیده حائز رتبه و قابل تقدیر شناخته نشد.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد همدان بیان کرد: در دو بخش مقاله و متن ادبی با توجه به اینکه صاحبان اثر فارغ التحصیل شده و در حال حاضر دانشجو نبودند و یا در برخی موارد دانشجویان با صاحب اثر همکاری کرده اند، موفق به کسب رتبه و جایزه نشده اما قابل تقدیر شناخته شده و لوح و تندیس جشنواره را دریافت خواهند کرد.

وی اظهار امیدواری کرد: این جشنواره توانسته باشد گامی هر چند کوچک در جهت اشاعه فرهنگ انتظار و تشویق دانشجویان برای خلق و تولید آثار ادبی و فرهنگی با تکیه بر ارزشهای دینی برداشته باشد و در سالهای آینده نیز با کیفیتی برتر و حضور گسترده دانشجویان ادامه یابد.

در این مراسم، سعید بیابانکی به خواندن چند سروده خود اکتفا کرد و سخنرانی نکرد.

اميرعلي يكتا، پوريا بوجاريان، علي سليماني به ترتيب نفرات اول تا سوم در بخش شعر و حسين گرايي و مهسا ميرزايي در همين بخش قابل تقدير شناخته شدند.

در بخش نامه "رضا كريمي" قابل تقدير شناخته شد و در بخش متن ادبي "رقيه كريمي" و "مريم بزرگر" به علت دانشجو نبودن تنها قابل تقدير شناخته شدند.

همچنين در بخش مقاله "اژدر شمخاني" قابل تقدير شناخته شد.

٠٨:٢٤ ٣٠/٠١/١٣٩١
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد