٢٢:٤٢ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
از سوي معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي استان سمنان؛
گفتمان ديني دانشجويي برگزار شد

به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی وسازمان تبليغات اسلامی سمنان گفتمان ديني دانشجويي با موضوع نحله هاي فكری و انحرافی در اين واحد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي استان سمنان حجت الاسلام محسن انصاری نيا مدرس حوزه و دانشگاه عصر ديروز سوم ارديبهشت ماه در گفتمان دينی كه با موضوع نحله های فكری و انحرافی در سمنان،برگزار شد با بيان مطلب فوق گفت: در كشور های غربی مؤسس اين فرقه ها، بحران به قدری است كه در فرانسه وزير ضد فرقه و در انگليس هم مركزی برای بحران ضد فرقه وجود دارد. وی فرقه ها را به دو دسته باستانی و سنتی تقسيم كرد و افزود: حدود 110 نحله و گروه شيطانی با تفكرات شيطانی در تهران فعاليت دارند كه اين آمار برای ايران بسيار زياد است.

اين كارشناس مذهبی هدف كشورهای غربی را برای ترويج اين فرقه ها و نحله های انحرافی، انحراف جوانان دانست و تصريح كرد: تنها راه مقابله با اين فرقه‌های ضاله، آگاه كردن جوانان با عرفان اسلامی است و اگر جوانان از عرفان اسلامی اشباع باشند، ديگر به دنبال عرفانهای نوظهور و دروغين نخواهند رفت. انصاری نيا اذعان كرد: افرادی كه فرقه ای را طراحی می‌كنند قطعا توانايی‌هايی دارند و يا افراد خلاق و تأثير گذاری هستند كه اين توانايی را در خود می‌بينند و با استفاده از اين استعداد به طراحی فرقه‌های ضاله پرداخته و با ادعای دروغين، افراد ساده لوح را جذب فرقه خود می‌‌كنند.

وی به عرفانهای نو ظهور هندی اشاره كرد و گفت: مسلك اشو و سای بابا نمونه اين فرقه ها هستند. اين كارشناس مذهبی اكنكار و پائولوكوئيلو را نمونه عرفانهای نوظهور آمريكايی دانست و خاطر نشان كرد: فردی مانندپائولو كوئيلو با استفاده از رمان و تفكيكی از آموزه های عرفانی مكاتب مختلف دست به طراحی فرقه خاص خود نموده است. انصاری نيا بهائيت، تصوف، شيطانيزم و انجمن حجتيه را از ديگر فرقه‌های ضاله برشمرد و گفت: يكی از دلايل ترويج اين فرقه ها توسط غربی ها اين است كه می‌خواهند به طرزی فرهنگ و تفكر ما را تحت تأثير قرار دهند تا براحتی بتوانند اعتقاد و فرهنگ خود را جايگزين آن كنند.

وی يكی ديگر از دلايل ترويج عرفانهای نوظهور را سهل الوصول بودن آنها برشمرد و ياد‌آور شد: اين عرفانهای التقاطی از آموزه های مختلف هستند كه به خاطر سهل الوصول بودن به راحتی در اختيار جوانان ما قرار می‌گيرد. اين مدرس حوزه و دانشگاه همچنين به فرقه بهائيت اشاره كرد و افزود: فرقه بهائيت يك فرقه ضاله است كه از شيعه منحرف شده و مركز آن در اسرائيل است و قبله آنها به سمت عكاء در اسراييل قرار دارد. انصاری نيا ادامه داد: امروز ما دغدغه تبليغ فكری فرقه بهائيت را نداريم و تنها خطر جدی آنها خطر امنيتی و جاسوسی صهيونيسم و خيزش سريع اقتصادی آنها است. وی تصريح كرد: منافع بهائيت با صهيونيسم مشترك است و استعمار روس، انگليس و استعمار فرانسه آنها را حمايت می‌كنند و لذا معامله با بهائيت حرام ولی باطل نيست.

انصاری نيا در پايان به ظهور اين فرقه ها در استان سمنان هم اشاره كرد و گفت:در استان سمنان رد پای بعضی از عرفانهای نوظهور هندی مشاهده می‌شود.ح/الف

١١:٤٠ ٠٩/٠٢/١٣٩١
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد