٢١:٥٨ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
تلاش برای دستيابی به روش‌شناسی مناسب در حوزه قرآن‌پژوهی و طب/ همراهی با مسير راه ترسيم شده ايكنا

معاون فرهنگی وزير بهداشت مهم‌ترين دغدغه حوزه كاری خود را مبحث روش‌شناسی در قرآن عنوان كرد و افزود: يكی از وظايف اصلی مجموعه معاونت فرهنگی وزارت بهداشت، فعاليت‌های پژوهشی قرآنی است كه اميدواريم با استفاده از اساتيد مجرب در جهت رسيدن به يك روش‌شناسی مناسب گام برداريم.

به گزارش روابط عمومی سازمان فعالیتهای قرآنی دانشجویان کشور، محمدحسين آيتی، معاون دانشجويی و فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در بازديدی 3 ساعته به همراه مهدی صالحی، سرپرست مركز قرآن و عترت وزارت بهداشت، با حضور در محل سازمان فعاليت‌های قرآنی دانشجويان كشور و خبرگزاری ايكنا با فعاليت بخش‌های مختلف اين مجموعه آشنا شدند.

معاون فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در نشست مشترك با مسئولان سازمان فعاليت‌های قرآنی دانشجويان كشور و خبرگزاری ايكنا، حوزه مباحث قرآن و طب را دارای دو آسيب اساسی دانست و افزود: بايست در استفاده از واژه طب اسلامی دقت لازم صورت بگيرد، همچون در بانكداری اسلامی كه منظور استفاده از آخرين روش‌های علمی دنيا با توجه به قواعد اسلامی ست در طب اسلامی نيز بايد دقت نظر لازم صورت بگيرد.

آيتی با بيان اينكه واژه طب اسلامی مفهومی از تسلط كامل به علم پزشكی مورد نياز در كنار دستوارت اسلامی است، ادامه داد: نبايد به دستورات واضح سلامتی كه در قرآن آمده اكتفا و تحقيقات خود را منحصر به آن كنيم، بلكه معتقديم قرآن دستورالعمل زندگی و سلامت است و روش سعادت را در همه عرصه‌ها در اختيار انسان قرار می‌دهد و بايد مباحث آن را با روش ‌شناسی مناسب استخراج و ارائه شود.

معاون فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی مهم‌ترين دغدغه اين حوزه را مبحث روش‌شناسی در قرآن كريم عنوان كرد و افزود: يكی از وظايف اصلی مجموعه معاونت فرهنگی وزارت بهداشت، فعاليت‌های پژوهشی در قرآن است كه اميدواريم با استفاده از اساتيد مجرب در جهت رسيدن به يك روش‌شناسی مناسب گام برداريم.

راه‌اندازی مركزعلوم قرآن و حديث توسط دانشگاه‌ علوم پزشكی تهران

وی در ادامه سخنان خود يادآور شد: در آخرين جلسه اعضای هيئت امنای دانشگاه علوم پزشكی تهران، نيز طرح راه‌اندازی مركز علوم قرآن و حديث به تصويب رسيده است كه هم‌اكنون در تلاش برای جذب اعضای هيئت علمی و نيروهای متخصص برای اين مركز هستيم.

آيتی با بيان اينكه در سال گذشته در بيش از 40 دانشگاه علوم پزشكی سراسر كشور شاهد برگزاری كنگره‌های قرآن‌پژوهی و طب بوده‌ايم، بيان كرد: ماحصل اين كنگره برگزاری نخستين جشنواره ملی قرآن‌پژوهی و طب و در پی آن ارائه 114 مقاله برتر و چهاره مقاله برگزيده است.

براساس گزارش ايكنا، آيتی در بازديد خود از بخش‌های مختلف ايكنا از جمله سرويس خبرنگاران افتخاری و فعاليت‌های قرآنی، نحوه عملكرد سرويس‌ها را بسيار گسترده عنوان كرد و خواستار همكاری بيشتر دانشگاه‌های علوم پزشكی در جهت انعكاس هر چه بيشتر مطالب شد.

سرويس سلامت بخش بعدی بازديد آيتی بود؛ معاون فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در حضور خود در اين بخش از خبرگزاری ايكنا، مهم‌ترين آسيب وارده در حوزه قرآن‌پژوهی و طب را، عدم وجود روش‌شناسی تحقيق ارزيابی و رفع آن را نيازمند كار و حمايت بيشتری دانست.

دبير سرويس سلامت ايكنا نيز در ادامه به تشريح اقدامات اين سرويس و راه‌اندازی نخستين داروخانه قرآنی كشور توسط اين مجموعه پرداخت كه با مورد توجه قرار گرفتن فعاليت‌های اين حوزه و به ويژه تقدير وزير بهداشت از اين سرويس در حالی كه تنها دو ماه از فعاليت آن می‌گذشت، آيتی خواستار استفاده از منابع قوی و محكم در داروخانه قرآنی شد.ح/الف

٠٧:٢٣ ١١/٠٢/١٣٩١
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد