دفتر سازمان فعالیتهای قرآنی دانشجویان کشور در قم افتتاح شد
دفتر سازمان فعالیتهای قرآنی دانشجویان کشور عصر روز 13 اردیبهشت ماه با حضور جمعی از مسئولان حوزه و جهاد دانشگاهی در قم افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فعالیتهای قرآنی دانشجویان کشور،حجتالاسلام والمسلمين سيدمهدی تقوی، رئيس سازمان فعاليتهای قرآنی دانشجويان كشور 13 ارديبهشت ماه در مراسم افتتاحيه دفتر سازمان فعاليتهای قرآنی دانشجويان كشور در قم كه در مدرسه معصوميه برگزار شد با بيان اين مطلب با اشاره به فعاليتهای خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) به عنوان يكی از زيرمجموعههای اين سازمان گفت: تنها سرويس افتخاری خبرگزاری سه هزار عضو دارد و روزانه حدود هزار خبر در 16 سرويس خبری توليد و منتشر میشود.
وی بيان كرد: خبرگزاری ايكنا هم اكنون دارای 16 سرويس است كه عمدتا سرويسهای ميان رشتهای مانند هنر و قرآن، سلامت و اقتصاد و قرآن و ... هستند و در عمده موسسات و نهادهای قرآنی نيز خبرنگار رابط داريم و تقريبا تمام فعاليت های قرآنی كشور منعكس می شود.
وی با اشاره به رشد فعاليت فرقههای انحرافی گفت: يكی از نشستهای مستمری كه در ايكنا با حضور حجت الاسلام محمدتقی فعالی برگزار میشود نشست نقد و بررسی عرفانهای كاذب است و دومين نشست نيز در قالب كرسی نظام اقتصادی در قرآن است كه با حضور حجتالاسلام ميرمعزی در حال اجراست و مورد استقبال رسانهها هم قرار گرفته و توسط ايكنا به 40 زبان ترجمه میشود.
تقوی ادامه داد: تلاش ما اين است كه در جهت رسيدن به تمدن اسلامی، بتوانيم با بهرهگيری از ظرفيتهای علمی حوزه نقش قرآن را در تمامی حوزههای حيات بشری تبيين كنيم.
رئيس سازمان فعاليتهای قرآنی دانشجويان كشور با اشاره به حمايت های اين سازمان از فعاليت های قرآنی دانشجويان و طلاب اظهار كرد: اين حمايت از سادهترين جايی كه دانشجو و طلبه میتواند قرآن را به صورت كاربردی در دل زندگی مردم قرار دهد در قالب كتاب و پايان نامه و مقاله و ...صورت می گيرد.
وی با اشاره به برگزاری چندين دوره مسابقه كتابخوانی قرآن كريم بيان كرد: برای برگزاری اين مسابقات، برخی كتب را در حد صدهزار جلد منتشر می كنيم كه تاكنون در سه دوره كتاب آيت الله جوادی املی در قالب 80 هزار جلد ، كتاب منشور عقايد اماميه آيت الله سبحانی و كتاب در جستجوی عرفان اسلامی آيت الله مصباح در صد هزار نسخه چاپ شده و برای امسال هم يكی از استادان حوزه كتابی را در حال تدوين دارد.
وی با تاكيد بر لزوم حمايت از پژوهش های ميان رشته ای قرآنی با بيان اينكه حمايت از اين برنامه ها از ديگر فعاليت های اين سازمان است ادامه داد: اين سازمان تلاش می كند تا رسالت خود را از طريق همكاری با حوزه انجام دهد زيرا علم از قم منتشر میشود و صدای جوشش چشمه علم جز از قم احساس نمیشود.
وی تاكيد كرد: اين سازمان ريشه و اصل خود را وابسته و محتاج حوزه میبيند و سعی میكند فعاليت پژوهشگاههای حوزه را كه فعاليتهای فاخری دارند در دنيا منعكس كند.ح/الف
٠٩:٥٩ ١٦/٠٢/١٣٩١