١٨:١٤ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
نشست سياست‌گذاری مسابقات بين‌المللی قرآن دانشجويان مسلمان برگزار شد

اولين نشست سياست‌گذاری ستاد برگزاری چهارمين دوره مسابقات بين‌المللی قرآن دانشجويان مسلمان با حضور مسئولان استان آذربايجان‌ شرقی و نيز مسئولانی از جهاد دانشگاهی در بيت امام جمعه تبريز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فعالیت های قرآنی دانشجویان کشور، اولين نشست سياست‌گذاری ستاد برگزاری چهارمين دوره مسابقات بين‌المللی قرآن دانشجويان مسلمان روز گذشته يك‌شنبه، 31 ارديبهشت‌ماه، با حضور آيت‌الله مجتهد شبستری، امام جمعه تبريز و نماينده ولی فقيه در استان آذربايجان‌شرقی، عليرضا نوين، شهردار تبريز، عليرضا زجاجی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی و حجت‌‌السلام والمسلمين سيد مهدی تقوی، رئيس سازمان فعاليت‌های قرآنی دانشجويان كشور و مدير عامل خبرگزاری ايكنا، بيت امام جمعه تبريز برگزار شد.

 در ابتدای اين جلسه عليرضا نوين، شهردار تبريز گفت: مجموعه شهرداری تبريز به ميزبانی و خادمی دانشجويان مسلمان جهان به واسطه برگزاری چهارمين دوره مسابقات بين‌المللی حفظ و قرائت قرآن كريم افتخار می‌كند.

 وی در ادامه با ابراز خرسندی از ميزبانی شهرداری تبريز در برگزاری اين رويداد بزرگ معنوی و بين‌المللی خاطرنشان كرد: شهرداری تبريز با همكاری جهاد دانشگاهی و خبرگزاری ايكنا، در هفته پايانی شهريورماه سال جاری (طی روزهای 22 تا 25 شهريور) ميزبان قاريان و حافظان دانشجوی مسلمان از بيش از 50 كشور جهان خواهد بود .

 بر اساس گزارش ايكنا، در ادامه اين نشست عليرضا زجاجی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، ضمن معرفی اجمالی از عملكرد جهاد دانشگاهی به عنوان مولود انقلاب اسلامی به اهميت و جايگاه قرآن و فرهنگ قرآنی پرداخت و بيان كرد: جهاد دانشگاهی با رويكردی فرهنگی در تمام عرصه‌ها و فعاليت‌های خود، نگاه ويژه‌ای به فرهنگ قرآنی داشته است كه از آن جمله می‌توان به برگزاری 24 دوره مسابقات ملی قرآن دانشجويان، سه دوره مسابقات بين‌‌المللی قرآن دانشجويان مسلمان، سه دوره جشنواره مطالعات دانشجويان كشور و غيره اشاره كرد.

 وی در ادامه افزود: ظرفيت جهاد دانشگاهی و به‌ويژه سازمان فعاليت‌های قرآنی دانشجويان كشور و شهر تبريز اين شرايط را فراهم آورد كه چهارمين دوره مسابقات بين‌المللی قرآن دانشجويان مسلمان در استان ولايت‌مدار آذربايجان‌شرقی برگزار شود.

 بخش ديگری از اولين نشست سياست‌گذاری ستاد برگزاری چهارمين دوره مسابقات بين‌المللی قرآن دانشجويان مسلمان به صحبت‌های حجت‌الاسلام والمسلمين سيدمهدی تقوی، رئيس سازمان فعاليت‌های قرآنی كشور و مديرعامل خبرگزاری ايكنا، اختصاص داشت كه به ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته برای برگزاری مطلوب اين مسابقات پرداخت. دبير چهارمين دوره مسابقات بين‌المللی قرآن دانشجويان مسلمان گفت: تاكنون نزديك به 83 دعوت‌نامه به رايزن‌های فرهنگی جمهوری اسلامی ايران در كشورهای جهان ارسال شده كه استقبال مناسبی از اين مسابقات صورت گرفته است.

 وی تصريح كرد: اين مسابقات به عنوان يكی از ابزارهای جهاد دانشگاهی در عرصه بيداری اسلامی می‌تواند شرايط را جهت هدايت اين بيداری و خيزش اسلامی در منطقه و جهان فراهم كند. حضور دانشجويان مسلمان جهان در شهر تبريز می‌تواند دستاوردهای بومی، ملی و بين‌المللی ويژه‌ای را برای اين استان به همراه داشته باشد.

رئيس سازمان فعاليت‌های قرآنی دانشجويان كشور در پايان اظهار كرد: برپايی كارگاه‌های آموزشی قرآْن‌پژوهی، سخنرانی‌های تخصصی با موضوع قرآن كريم و مهم‌تر از آن موضوع بيداری اسلامی و نقش قرآن در تداوم موج اسلام‌خواهی در جهان عرب از مهم‌ترين شاخص‌های اين دوره از مسابقات بين‌المللی قرآن دانشجويان مسلمان جهان است.

 بر اساس اين گزارش، در ادامه اين نشست آيت‌الله مجتهد شبستری، نماينده ولی فقيه در آذربايجان‌‌شرقی و امام جمعه تبريز، برگزاری چهارمين دوره مسابقات بين‌المللی‌ قرآن دانشجويان مسلمان جهان در تبريز را بهترين و مناسب‌ترين پاسخ به شبهه‌‌افكنی‌های وهابيون در خصوص مبانی دين اسلام و مذهب تشيع ارزيابی كرد. آيت‌الله شبستری در ادامه با اشاره به نقش و تأثير قرآن و تعاليم و آموزه‌های اين كتاب الهی در هدايت جوانان و نسل حاضر، از قرآن به عنوان بهترين ابزار برای مقابله با شبهه وهابيون و نيز تسريع كننده روند بيداری اسلامی در منطقه ياد كرد.

 امام جمعه تبريز همچنين حركت در مسير قرآن را زمينه‌ساز سعادت و رستگاری بشر و تقويت روحی و معنوی انسان دانست و خاطرنشان كرد: خوشبختانه به بركت انقلاب و در سايه استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی نشر و ترويج مفاهيم و تعاليم قرآنی در جامعه رشد چشمگيری داشته و با وجود نهادها و سازمان‌های فعال در حوزه آموزش و پژوهش و ترويج قرآن، گرايش به آموزه‌های اين كتاب معجزه‌گر الهی افزايش يافته است.

 آيت‌الله شبستری در بخش ديگری از سخنان خود با تأكيد بر لزوم تشويق مردم به ويژه جوانان و دانشجويان به فراگيری تعاليم و درس‌ها و آموزه‌های قرآن، برگزاری چنين رقابت‌هايی را در تحقق اهداف مذكور موثر عنوان كرد. وی در خاتمه با قدردانی از پيشگامی شهرداری تبريز در قبول ميزبانی مسابقات مذكور خواستار همكاری و مشاركت جدی ساير نهادها و دستگاه‌های اجرايی و فرهنگی استان در برگزاری موفق و باشكوه چهارمين دوره مسابقات بين‌المللی قرآن دانشجويان مسلمان جهان شد. يادآور می‌شود، چهارمين دوره مسابقات حفظ و قرائت قرآن دانشجويان مسلمان جهان هفته آخر شهريورماه به ميزبانی شهرداری تبريز و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبريز با ويژگی‌های خاصی نسبت به سه دوره قبلی برگزار می‌شود.

٠٧:٢٠ ٠٢/٠٣/١٣٩١
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد