١٣:٥٧ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
نشست مشترک رئيس مركز گردشگري، علمي فرهنگي دانشجويان ايران با مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان چهار محال و بختیاری

در جلسه مشترك رئيس مركز گردشگري، علمي فرهنگي دانشجويان ايران، رئيس و معاون فرهنگي جهاددانشگاهي واحد چهارمحال و بختياري، مديركل و معاون ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان در خصوص ايجاد همكاري هاي مشترك در توسعه گردشگري استان چهارمحال و بختياري به خصوص در بخش گردشگري دانشجويان بر انعقاد تفاهم نامه همكاري تاكيد شد.

 به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد چهار محال و بختیاری، رئیس مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران در نشست با مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان به منظور پیشبرد اهداف توسعه استان در بخش گردشگری استان، اظهار داشت: طرح ملی مرز پرگهر تاکنون هفت سال پیاپی در سطح کشور توسط جهاد دانشگاهی برگزار شده است، براساس آمار موجود در سال گذشته نیز افزون بر 14 هزار دانشجو در این طرح شرکت داشتند.

عباس نامجو با بیان اینکه فعالیت‌های جهاد دانشگاهی براساس چهار ماهیت صورت می‌گیرد، گفت:ماهیت علمی و گردشگری، گردشگری و سفر، برگزاری جشنواره‌ها و نمایشگاه‌های مختلف و ماهیت خدماتی فعالیت این مرکز را شامل می‎شود. نامجو به ماهیت علمی و گردشگری فعالیت‌های این مرکز اشاره کرد و گفت: برگزاری هشتمین دوره همایش ملی خلیج فارس در چند روز گذشته از جمله برنامه‌های علمی این مرکز محسوب می‏شود. رئیس مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران ادامه داد:با برگزاری این همایش افزون بر 270 مقاله از سراسر کشور به این همایش ارسال شد که برگزاری چنین همایش‎های تأثیر بسزایی در شناسایی شاخص‎های گردشگری کشور دارد. وی اضافه کرد: برگزاری همایش تأثیر هدفمندی یارانه‌ها در گردشگری از دیگر برنامه‌ها در این حوزه از جهاد دانشگاهی قرار دارند. نامجو ادامه داد: در بحث گردشگری و سفر شاخص‌ترین برنامه‌ها طرح ملی مرز پرگهر است همچنین تور کویرشناسی از دیگر برنامه‌ها در این حوزه است. وی با اشاره به برگزاری جشنواره‌ها و نمایشگاه‌های مختلف و ماهیت خدماتی این حوزه، افزود: یکی از مشکلات اصلی کارکنان و دانشجویان بحث هزینه مراکز اقامتی است که انتظار می‎رود با برنامه‌ریزی‎هایی که در آینده صورت می‌گیرد این مشکلات نیز برطرف شود.

 همچنین ، معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان چهار محال و بختیاری ، نيز در اين نشست گفت: جشنواره طبیعت‌گردی ‌در نیمه دوم تیرماه امسال در استان برگزار می‌شود. حیدر صادقی به منظور پیشبرد اهداف توسعه استان در بخش گردشگری این استان اظهار داشت:پويايي صنعت گردشگری بايد در رونق اقتصاد کشور به خوبی خود را نشان دهد.

 رئیس جهاد دانشگاهی واحد چهارمحال و بختیاری نيز در اين نشست گفت:یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین اقداماتی که باید در بحث جذب گردشگر انجام شود، جذب تورگردانان آموزش‌دیده در این استان است. عبدالله تقی‌پور اظهار داشت:خانواده‌های ایرانی با هدف دستیابی به نشاط و شادابی موجود در جاذبه‌های طبیعی و گردشگری همواره به دنبال اکوتوریسم طبیعی هستند

 وی با اشاره به مشکلات دانشجویان در اجرای تورهای دانشجویی، افزود:مهم‌ترین مشکل دانشجویان بالا بودن هزینه سفر برای آنهاست.

تقی‌پور دغدغه اصلی و نخستین دانشجویان را عدم آشنایی آنها با جاذبه‌های گردشگری استان برشمرد و گفت: اگر این مشکل برطرف شود با توجه به ظرفیت‌های بسیاری که در این استان در بحث گردشگری وجود دارد می توانیم میزبان‌های بسیار خوبی برای گردشگران از جمله گردشگران دانشجو باشیم. در پایان وی به همکاری جهاد دانشگاهی استان با سازمان میراث فرهنگی اشاره کرد و گفت:فعالیت‌های بسیار خوبی بر جذب گردشگر به استان انجام‎ شده که آشنا کردن دیدگاه‌های مختلف استان با دیدگاه‌های علمی از جمله این برنامه‌ها به‌شمار می‎رود.

٠٨:٣٧ ٢٠/٠٣/١٣٩١
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد