٠٧:٤٠ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
معاون برنامه‌ریزی استاندار زنجان:
جهاددانشگاهی زنجان از جایگاه ویژه‌ای در استان برخوردار است

معاون برنامه‌ریزی استاندار زنجان با اشاره به اینکه نگاه مدیریت استان به مراکز آموش عالی در جهت استفاده حداکثری از توان و ظرفیت این مراکز بوده است، گفت: جهاددانشگاهی زنجان کارنامه موفق دارد و به واسطه این کارنامه موفق از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان زنجان، "سعید عباسی" شامگاه امروز در دیدار با معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی کشور با ابراز تأسف از اینکه در استان زنجان یک فضای خودکم‌بینی حاکم است، افزود: به همین خاطر تا به امروز نتوانسته‌ایم از ظرفیت‌های بالقوه استان به‌ویژه در زمینه پژوهش به خوبی استفاده کنیم و این در حالی است که استان از نظر استعدادهای نیروهای انسانی از موقعیت بی نظیری برخوردار است. وی از تدوین سند توسعه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان به عنوان یکی از اقدامات ماندگار جهاددانشگاهی در زنجان یاد کرد و ادامه داد: علی‌رغم اینکه جو حاکم بر استان به گونه‌ای بود که اظهار می‌شد نیروهای بومی استان توان راهبری بحث تدوین سند توسعه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان را ندارند، خوشبختانه با اعتماد استان به جهاددانشگاهی، امروز شاهد نهایی شدن تدوین این سند هستیم. این مقام مسئول با تأکید بر اینکه موفقیت جهاددانشگاهی در تدوین سند توسعه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان باعث شد تا همگان به این موضوع پی ببرند که این توانمندی و ظرفیت در استان وجود دارد که بتوان به دستاوردهای بزرگی در بخش‌های مختلف دست یافت، تصریح کرد: این در شرایطی است که فرصت کافی به این ظرفیت‌ها در استان بدهیم تا به مرحله شکوفا شدن برسند.

 عباسی با اشاره به اینکه ایران اسلامی در پایان چشم‌انداز 1404 از جایگاه والایی در علم و فناوری برخوردار خواهد بود، اظهار کرد: استان زنجان نیز باید همگام با کشور، جایگاه خود را در این زمینه پیدا کند، به همین خاطر برای دستیابی به این مهم چاره‌ای نداریم جز اینکه نگاه ویژه‌ای به مراکز آموزش عالی داشته باشیم. همچنین در افق برنامه پنجم توسعه تعداد دانشجویان استان زنجان باید به 115 هزار دانشجو ارتقا یابد که در این زمینه نیز مراکز آموزش عالی باید برای توسعه علمی کشور، سطح خود را ارتقا دهند. معاون برنامه‌ریزی استاندار زنجان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه 80 درصد سرب و 70 درصد روی کشور در استان زنجان تولید می‌شود، لذا آماده انعقاد تفاهم‌نامه با جهاددانشگاهی زنجان مبنی بر راه‌اندازی پژوهشکده سرب و روی در استان هستیم. در ادامه این دیدار، معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی نیز با اشاره به اینکه زنجان از ظرفیت بالایی در تولید سرب و روی و نیز از معادن غنی برخوردار است، افزود: با توجه به ظرفیت ایجاد شده در این زمینه، راه‌اندازی پژوهشکده سرب و روی در زنجان توسط جهاددانشگاهی می‌تواند دستاوردهای علمی فراوانی را در سطح کشور و استان به همراه داشته باشد.

 دکتر "سعید قاضی‌مغربی" با تاکید بر اینکه دستاوردهای پژهشی این نهاد انقلابی در حوزه‌های پزشکی، فنی و مهندسی، فنآوری اطلاعات، نفت، گیاهان دارویی و علوم انسانی، غیرقابل انکار و چشمگیر بوده است، اظهار کرد: آماده هستیم که با استفاده از تمام ظرفیت پژوهشی جهاددانشگاهی به کمک توسعه استان آمده و دستگاه‌های اجرایی را در مدیریت بهینه منابع استان یاری دهیم. رییس جهاددانشگاهی استان زنجان نیز در ادامه این دیدار از وجود برخی ظرفیت‌ها در این منطقه به عنوان نقطه عطفی برای توسعه استان در بخش‌های مختلف یاد کرد و گفت: استان زنجان به لحاظ راه‌های ارتباطی و هم‌جوار بودن با چند استان کشور می‌تواند از این ظرفیت در راستای توسعه این منطقه به‌ویژه در حوزه پژوهش و فناوری استفاده کند. "مهدی عباسی" با تأکید بر اینکه بسیاری از ظرفیت‌های بالقوه استان به دلیل فراهم نبودن بسترهای کافی برای رشد، مغفول مانده است، خاطرنشان کرد: با توجه به رسالت اصلی جهاددانشگاهی که همان انجام کارهای بر زمین مانده می‌باشد، این بستر در جهاددانشگاهی استان فراهم است که بتواند با اتکا به نیروهای بومی خود، دستاورد دیگری را همچون سنوات گذشته برای استان داشته باشد.

١٤:١٧ ١٤/٠٤/١٣٩١
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد