نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی:
فعالیت جهاد دانشگاهی در راستای خودکفایی کشور مهم است
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی گفت: باید با عزم جهادی تهدیدات ناشی از موضوع تحریم را به فرصت تبدیل کنیم و جهاد دانشگاهی می تواند با روحیه جهادی از بخش های موثر دراین زمینه باشد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم وفناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه سید سعید حیدری طیب در بازدید از مجموعه جهاد دانشگاهی کرمانشاه در جمع جهادگران این نهاد، حرکتهای علمی و فرهنگی این مجموعه را در راستای توسعه استان موثر دانست و عنوان داشت: در شرایط فعلی که کشور درگیر بسیاری از مسائل از قبیل تحریم هاست، فعالیت مراکزی مانند جهاد دانشگاهی می تواند در راستای خودکفایی کشور در بسیاری از بخش ها مهم باشد.
وی با بیان اینکه موضوع تحریم ها بهترین فرصت برای گسترش حرکتهای جهادی در کشور است، گفت: باید با عزم ملی تهدیدات ناشی از موضوع تحریم را به فرصت تبدیل کنیم و جهاد دانشگاهی می تواند با ارائه روحیه جهادی از بخش های موثر دراین زمینه باشد.
وی با اشاره به فعالیت پارک علم وفناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه از کار این مجموعه به عنوان حرکتی سازنده و اصولی یاد و تصریح کرد: با همت بلند مدیران جهاد دانشگاهی خوشبختانه ساختارهای مناسبی در این مجموعه در حال شکل گیری است که می تواند روند توسعه استان را تسریع بخشد.
حیدری طیب، اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی، به فعلیت رساندن ایده ها با قابلیت تجاری سازی و توسعه اقتصادی را از مزیت های پارک علم وفناوری دانست و گفت: این مجموعه توانسته با عملکرد خود پاسخی به خلاء های موجود استان و کشور در این بخش ها دهد.
وی با تشکر از تلاشهای مجموعه جهاد دانشگاهی کرمانشاه اظهار داشت : آماده پیگیری کلیه امور این مجموعه از طریق مجمع نمایندگان استان هستیم.
در ادامه این بازدید دکتر بهروز بادکو رییس جهاد دانشگاهی کرمانشاه به بیان دستاوردهای این نهاد پرداخت و گفت: امروز جهاد دانشگاهی در عرصه های آموزش، تحقیق، نوآوری علمی و فرهنگی به کمک خداوند و تلاش دینی و انقلابی جهادگران افتخار ات بسیاری دارد.
رییس جهاد دانشگاهی کرمانشاه تحول آفرینی، الهام بخشی و الگوسازی در جهت خط اصیل انقلاب را عاملی در راستای مهم بودن دستاوردهای این مجموعه دانست و گفت: رسالت جهاد دانشگاهی تلاش در دو عرصه مهم فرهنگی و پژوهشی است که در طول سه دهه گذشته گام های بلند و مهمی در این زمینه برداشته شده است.
بادکو، نقش آفرینی جهاد دانشگاهی به عنوان پلی ارتباطی بین دانشگاه و صنعت را مورد تأکید قرار داد و افزود: جهاد دانشگاهی به عنوان نهادی انقلابی با هویت اسلامی و برخوردار از منابع انسانی متعهد و کارآمد در توسعه علم، فناوری و فرهنگ از مراکز خلاق و پیشگام محسوب می شود.
وی با اشاره به فعالیت های مختلف بخش های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، فناوری و کارآفرینی این نهاد در استان کرمانشاه، پتانسیل بالای آن در نقش آفرینی توسعه استان را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: در مجموعه جهاد دانشگاهی با تکیه بر اعتماد رهبر معظم انقلاب و مسولان نظام به این نهاد امیدواریم که بتوانیم در توسعه استان نقش مهم و تأثیر گذاری را ایفا کنیم.
در ادامه مهندس رضا رحیمی قائم مقام پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه به ارائه گزارشی از فعالیت های پارک پرداخت وگفت: هم اکنون حدود 170 شرکت در مجموعه پارک علم و فناوری فعالیت می کنند که تاکنون 35 شرکت پس از گذراندن مراحل تجاری سازی ایده خود موفق به خروج از پارک شده اند.
رحیمی ادامه داد: پارک علم و فناوری با هدف اشتغال زایی متخصصین،افزایش نوآوری تکنولوژیک و توسعه اقتصادی بر پایه تولید دانش بنیان شکل گرفته است.
وی تصریح کرد: راه اندازی مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) ، مرکز رشد واحد های فناوری کشاورزی در شهرستان های روانسر و سرپل ذهاب و مراکز رشد اقماری در شهرستان های اسلام آباد غرب، کنگاور و سنقروکلیایی در پارک علم و فناوری از اقدامات انجام گرفته در استان است.
وی با تأکید بر نقش پارک ها در کمک به افزایش ثروت در جامعه از طریق توسعه اقتصاد دانش محور اظهار داشت: حمایت از ایجاد و توسعه شرکت های فناور و تجاری سازی نتایج تحقیقات از مهمترین رسالت ها و اهداف پارک علم وفناوری کرمانشاه است.
رحیمی ضمن تشریح عملکردهای مختلف پارک در بخش فناوری ایجاد زیر ساخت توسعه فناوری را یکی دیگر از برنامه های در حال اجرا در این مجموعه معرفی و خاطر نشان ساخت: تکمیل و بهره برداری از برج های فناوری استان می تواند سهم به سزایی در توسعه فناوری در استان داشته باشد که خوشبختانه فاز یک این پروژه با بیش از 40 درصد پیشرفت فیزیکی سرعت مناسبی در اجرا دارد.
قائم مقام پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه ایجاد منطقه ویژه فناوری غرب کشور، احداث پارک علمی کودکان، احداث سایت 120 هکتاری و تکمیل فاز یک پروژه ساختمانی پارک را از برنامه های مهم اجرایی در این مجموعه ذکر کرد و گفت: هدف گذاری سال 91 پارک، جذب و حمایت از 300 واحد فناور است.
وی در پایان با اشاره به قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان و لزوم اجرایی شدن آن تاکید کرد: برای توسعه فعالیت های این نهاد علمی نیازمند همکاری و همراهی همه مسئولین استان و حمایت نمایندگان هستیم .
در پایان معاونین پژوهشی ،آموزشی و فرهنگی به بیان دستاورد های مختلف جهاد دانشگاهی کرمانشاه پرداختند.
شایان ذکر است نماینده مردم کرمانشاه در این دیدار از معاونت پژوهشی و پارک علم و علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه بازدید کرد.
٠٩:٢٩ ٢٠/٠٤/١٣٩١