بازديد نماينده اردبيل،نير، نمين و سرعين در مجلس شوراي اسلامي
از مركز درمان ناباروري قفقاز جهاددانشگاهي اردبيل
نماينده مردم اردبيل، نير، نمين و سرعين درمجلس شوراي اسلامي ازمركز درمان ناباروري قفقاز زير نظر جهاددانشگاهي اردبيل بازديد كرد.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد استان اردبيل، منصور حقيقت پور در جريان بازديد از مركز درمان ناباروري قفقاز جهاددانشگاهي واحد اردبيل افزود: استان اردبيل در حوزه صنعت و علم از ساير استانها عقب است و در حالي كه 8/1درصد مساحت كشور و 5/1 درصد جمعيت كشور را داراست، فقط 5/0درصد صنعت كشور را در دست دارد.
حقيقت پور گفت: شهروند اردبيلي وقتي براي انجام درمان ناباروري به تهران يا مناطق ديگر مي رود بدليل عدم تمكن مالي مشكلات فراواني را متحمل مي شود و الان كه قابليتهاي جوانان ما به اين حد رسيده كه بتوانيم بر اين مشكل فائق آئيم، بايد از اين فرصت به نحو مطلوب استفاده كنيم و همه مديران و دست اندركاران با حمايت و پشتيباني از فعاليت اين مركز، ضمن توسعه كمي وكيفي آن، فاز بعدي آنرا نيز در حوزه قفقاز جنوبي و ساير كشورها از قبيل آذربايجان راهاندازي نمائيم.
وي ادامه داد: كشورهاي اسلامي از مراكز درماني جمهوري اسلامي ايران بعلت اسلامي بودن استقبال ميكنند و اين ظرفيت خوبي براي جهادانشگاهي است تا مراكز درماني و پژوهشي و حتي فرهنگي و ديني خود را در اين كشورها راهاندازي كرده و فعاليتهاي برون مرزي خود را توسعه دهد .
نماينده مردم اردبيل در مجلس شوراي اسلامي اظهار كرد: جهاددانشگاهي واحد اردبيل ميتواند نمايندگي مركز را در باكو، نخجوان و حتي كشور گرجستان و ساير كشورهاي همجوار راه اندازي كند و اين قابليت را دارا است.
حقيقتپور ادامه داد: توسعه مراكز درمان ناباروري به دليل اهميت انسان دوستانهاي كه دارد از اولويتهاي برنامهاي مسئولين است و ما با تكيه بر علم و ژئوپلتيك علمي در قفقاز ميتوانيم هم نفوذ علمي و هم نفوذ عملي داشته باشيم.
رئيس جهاددانشگاهي واحد استان اردبيل، نيز در جريان اين بازديدگفت: مركز درمان ناباروري قفقاز جهاددانشگاهي استان اردبيل با مساحت500 متر مربع از لحاظ سختافزاري و نرمافزاري در حد استاندارد قرار دارد كه با هماهنگي و مساعدت پژوهشگاه رويان جهاددانشگاهي راهاندازي و به فعاليت خود ادامه ميدهد.
اكبر قاسمي اظهار كرد: كار اين مركز صرفا خدماتي نيست و در خريد تجهيزات و دستگاههاي مركز، به مباحث درماني و تحقيقاتي آن توجه ويژه شده است.
قاسمي افزود: هم اكنون بالغ بر يكهزار و 300 نفر براي مداوا در اين مركز در نوبت هستند كه با پذيرش حداكثر 60 نفر در دوشيفتكاري شبانهروزي، سعي در خدماترساني به مردم عزيز استان خواهيم كرد.
وي توسعه مركز درمان ناباروري را از مهمترين اهداف جهاددانشگاهي واحد اردبيل عنوان كرد و افزود: حمايتهاي مادي و معنوي مسئولين امر و مديران استاني ميتواند راهگشاي مشكل گسترش و توسعه مركز باشد.
٠٨:٣٠ ٢٤/٠٤/١٣٩١